Gururumu cok kirdi

tatlim bosanma konusuna karismam senin bilecegin is ama ben olsa bi guzel surterdim burnunu git annenin evine kal bi kac gun kafa dinle bakalim ne yapcak ama belli et kirildigini iyice etki anlasin hatasini

Sormak var, sormak var yani. Merakindan guzel guzel sorabilir de sanki yakalamis gibi sormasi gercekten ayip olmus. Bosanmak degil de en azindan burnunu surtun bence. Namusuyla yasayan birine bunun imasi bile yapilmaz.

Bu bir kere olan bir durum degil
artik gercekten kendimi aciklamaya mecalim kalmadi . Ben ilgisiz bir es degilim . Pasakli bir es degilim . Esimi umursamayan bir es degilim . Elimden gelenin hep fazlasina gayret ettim o her defasinda beni bu imalarla paramparca etti . Abartma diyor sormak var sormak var . Uykudan kldrmak falan . Bu duzelmeyecek duzelse 6 yilda duzelirdi . Ben hep kendimi kandirmisim . Disari cikayim o aksam benimle birlikte olmak istesin yorgunum demeye korkarim cunku yanlis anlar .

Ben esiyim
bunu bana nasil yakistirir
ben bu adama guvenerek nasil cocuk yapayim

bende eşimde kız numarası görsem sinirlenirdim. bence o sana güveniyor başkalarına güvenmiyordur :)

tatlim bosanma konusuna karismam senin bilecegin is ama ben olsa bi guzel surterdim burnunu git annenin evine kal bi kac gun kafa dinle bakalim ne yapcak ama belli et kirildigini iyice etki anlasin hatasini
Benim ailem istemez beni
gitsem dahi geri gindetirler
oyle bi aile

Sürekli böyle imalarda bulunan insanı yapmadığı şeylerle suçlayan insanlar gerçekten kendilerini ne sanıyolar ya da karşılarındakilerini hiçmi tanımıyorlar anlamadım. Kişi kendinden bilir işi derler ya o hesap olmasın acaba. Bende bunu düşündüm şimdi.

Esime guveniyorum
ama o belliki guvenmiyor

Kırıcı bir şekilde sorduysa haklısınız ama merak edip
Bu numarada kimdi falan dese anlarım
Ayrıca bende sorarım ama fevri davranmam
Bunun için boşanılmaz ama süründürün bence...

Buyrun. :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-02-21-35-35_1.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 229
Eşinizin kıskançlığı normal boyutun çok üstünde anlaşılan bence ayrı kal biraz sonra eşini tedaviye ikna et
Eğer tedaviye ikna olmazsa bu şiddet Zamanla artarak devam edecek muhtemelen

Acaba siz uyurken o numarayı gizliden arayıp erkek sesini mi duydu ki abisiymis ya. Olabilir hemen boşanmaya getirme de.
Arayalim dedim aramadi ama .
sonra arkadasimi aradim kiz alo alo dedi o konusmadi
cunku anlafi ve utsndi

Esime guveniyorum
ama o belliki guvenmiyor
Güvense zaten uykunuzdan uyandırıp sorma gereği duymazdı. Benim eşim yabancı no bırak telefonumu bile eline alıp karıştırmaz orda çalsın kalkıp bakmaz bile telefon diye seslenir. kimle konuştun diye bile sormaz. ben anlatırım. ama bende sizin eşiniz gibi inini dibini araştırır gece bile uyandırıp sorarım kırıcıda sorarım ne biliyim bilemedim şimdi. tabiki konuşma tarzı kırıcı daha insani konuşmalıydı. Ama boşanma meselesi fazla olur gibi geliyor. sadece aynısını ona da yapabilirsiniz kırıcı şekilde imalı imalı sorarak.

Arayalim dedim aramadi ama .
sonra arkadasimi aradim kiz alo alo dedi o konusmadi
cunku anlafi ve utsndi

Yani nedense ben sizden önce aradigina inanıyorum. Ve bi erkek sesi duyduysa esinizin verdiği tepki doğru demiyorum ama bi anlık gafletle öyle sormuş olabilir ben buna inanıyorum. . Anaaa kendime sastim suan

boşanılacak bir durum değil evli bir kadın ne olursa olsun abisinin nosundan aranmaz arkadaşının düşünmesi gerekirdi.

eşine kırıldığını belli et ama evden gitme bu sefer daha çok şüphe çeker.

eşin yabancı numara gördü diye mi sinirlendi, erkek olduğu için mi???? o numara kız numarası olsaydı böyle tartışacağınızı sanmıyorum.
Bende bu kadin numaradi demedim
Sordugunda gecen aradi iki uc kez abisininmis kontoru yokmus dedim .
arayalim dedim aramadi daga sbra arkadasimi aradik

Eşin hep böyleyse sana karşı bence büyük problem. Dışarı çıksan, yorgun olsan eve gelip birlikte olmak istediğinde hayır diyemem yanlış anlar nedir canım? Kölesi misin sen bu adamın? İlk kıskançlık bu değil anladığım kadarıyla. Ailem arkamda değil diyorsun sen nereye gideceksin? Bildiğim kadarıyla işin ve eğitimini yok. Destek olabilecek kimse var mı sana? O kocayı biraz yontmayı dene bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…