Sormak var, sormak var yani. Merakindan guzel guzel sorabilir de sanki yakalamis gibi sormasi gercekten ayip olmus. Bosanmak degil de en azindan burnunu surtun bence. Namusuyla yasayan birine bunun imasi bile yapilmaz.
Benim ailem istemez benitatlim bosanma konusuna karismam senin bilecegin is ama ben olsa bi guzel surterdim burnunu git annenin evine kal bi kac gun kafa dinle bakalim ne yapcak ama belli et kirildigini iyice etki anlasin hatasini
IYide no ya bakarak cinsiyet tahminimi yapiliyor ?bende eşimde kız numarası görsem sinirlenirdim. bence o sana güveniyor başkalarına güvenmiyordur :)
Size psikolojik siddet uygulamis esiniz bence cunku sizde hasar birakmis yazdiklariniza bakilirsaBence esinizin ofke kontrolu yok
Kiz yukarda ben neyden alıntı yaptım ? :)
Esime guveniyorumSürekli böyle imalarda bulunan insanı yapmadığı şeylerle suçlayan insanlar gerçekten kendilerini ne sanıyolar ya da karşılarındakilerini hiçmi tanımıyorlar anlamadım. Kişi kendinden bilir işi derler ya o hesap olmasın acaba. Bende bunu düşündüm şimdi.
Esime guveniyorum
ama o belliki guvenmiyor
Arayalim dedim aramadi ama .Acaba siz uyurken o numarayı gizliden arayıp erkek sesini mi duydu ki abisiymis ya. Olabilir hemen boşanmaya getirme de.
Güvense zaten uykunuzdan uyandırıp sorma gereği duymazdı. Benim eşim yabancı no bırak telefonumu bile eline alıp karıştırmaz orda çalsın kalkıp bakmaz bile telefon diye seslenir. kimle konuştun diye bile sormaz. ben anlatırım. ama bende sizin eşiniz gibi inini dibini araştırır gece bile uyandırıp sorarım kırıcıda sorarım ne biliyim bilemedim şimdi. tabiki konuşma tarzı kırıcı daha insani konuşmalıydı. Ama boşanma meselesi fazla olur gibi geliyor. sadece aynısını ona da yapabilirsiniz kırıcı şekilde imalı imalı sorarak.Esime guveniyorum
ama o belliki guvenmiyor
Arayalim dedim aramadi ama .
sonra arkadasimi aradim kiz alo alo dedi o konusmadi
cunku anlafi ve utsndi
IYide no ya bakarak cinsiyet tahminimi yapiliyor ?
Bende bu kadin numaradi demedimeşin yabancı numara gördü diye mi sinirlendi, erkek olduğu için mi???? o numara kız numarası olsaydı böyle tartışacağınızı sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?