Evet aynenbenim okuyup anladığımla, sizin ki bambaşka
bu topikten çıkan anafikir size göre yazık seviyo adamceyiz
bana göre, karısını eşya gibi sahiplenmiş, cinsel anlamda, her anlamda, her an kontrolü altında tutmaya çalışan, çok şüphelenirse işi şiddete dökebilecek kapasiteye sahip, yurdum öküzü bu adamceyiz
Ama suda var ki küslük uzarsa kendi kendine tribe girip hakli görmeye başlayabilir kendini .. Bu ilk olduğu için çok uzatmadan ama kırıldığını da belli ederek olayı çözebilirsin .. Umarım tez zamanda feraha erersin ..Canim oturdum sakin kafayla dusundum
evden gitmedim
o an o sinir uzutuyle dusundum
ama arkadaslarinda dedigi gibi gitseydim yapmisimda sivismaya calisiyor gibi olurdum .
Onu odadan attim
ve uzun bir sure onunla ayni idada bile yatmak istemedigimi soyledim .
itirazda edemedi
Cunku suclu biliyor
ozur vs diledi
ama bu kolay hazmedilevek birsey degil
zaman gerekiyor
CanimAma suda var ki küslük uzarsa kendi kendine tribe girip hakli görmeye başlayabilir kendini .. Bu ilk olduğu için çok uzatmadan ama kırıldığını da belli ederek olayı çözebilirsin .. Umarım tez zamanda feraha erersin ..
Biz birlikte bircok seyi allattikGüven zedelendi mi kalp kırılır işte tavrını koy tabiki ama neden nasıl kırıldığıni eşine anlat ki nasıl bir terbiyesizlik yaptığını anlasın ki umarım anlar o ma göre kalbini yeniden kazanmaya çalışır Allah yardımcın olsun ama su da bi gerçek her kavga da ayrilicam demek olmuyo bu hariç istediğini söyle çünkü ayrılık kelimesi bile güveni bitirir
Nedense bu yorumu yapan bayanlar
genelde esi burnundanda getirse katlanan mecburum kadin profili ciziyor .
Canimdan cok sevsemde 3 gunluk dunya
evet camdan insanlariz
allah bu cani verdiyse kimseye
Bu arada
Canimdan cok sevsemde 3 .
Canimdan cok sevsemde 3 gunluk dunya
evet camdan insanlariz
allah bu cani verdiyse kimseye ezdirip kirdirip dokturemem
Kolay affetme zaten anlasın o da evlilik tek taraflı olmaz ki o da yapsın bişeyler ayrıca zaten evde sen onun ihtiyaçlarını karsilamayonca o da bu durumdan hoşnut olmaz ama tabiki sen arayı tut yani öyle çok işini yapma ama arada biseylerini yap kıymetini anlasınBiz birlikte bircok seyi allattik
ayrilmadim
dusunmedim bile
Guvenide gectim
benim nasil hissettigimi ben dile getiremem
ayrilmiyorum
ama kolay kolay affetmekte gonlumde yok
Oncelikle analiz yeteneğinin sıfır olduğunu belirtmek isterim. Hani demişsin ya eşi burnundan getirse de katlanan kadın profili ;inanki iki kere okudum.yazdıklarımdan bunu mu çıkarttı diye. Ve söyle bi sonuca vardim;sen benim yazdıklarımdan bunu cikarttiyorsan eşin yaptıkları karşısında bu kadar psikolojinin bozulması normal.
Hazmedemiyorum.Kolay affetme zaten anlasın o da evlilik tek taraflı olmaz ki o da yapsın bişeyler ayrıca zaten evde sen onun ihtiyaçlarını karsilamayonca o da bu durumdan hoşnut olmaz ama tabiki sen arayı tut yani öyle çok işini yapma ama arada biseylerini yap kıymetini anlasın
Benruh hastasiysam sizinde pek normal oldugunuz soylenemez .
Kimse kimseyi kocasida olsa boyle suclayamaz .
Ne dedik sirmak sormak var
edep hayanizi konudan girerken biraktiniz sanirim iyi geceler
Benruh hastasiysam sizinde pek normal oldugunuz soylenemez .
Kimse kimseyi kocasida olsa boyle suclayamaz .
Ne dedik sirmak sormak var
edep hayanizi konudan girerken biraktiniz sanirim iyi geceler
Ay tamam öküz olsun be bişey demedimbenim okuyup anladığımla, sizin ki bambaşka
bu topikten çıkan anafikir size göre yazık seviyo adamceyiz
bana göre, karısını eşya gibi sahiplenmiş, cinsel anlamda, her anlamda, her an kontrolü altında tutmaya çalışan, çok şüphelenirse işi şiddete dökebilecek kapasiteye sahip, yurdum öküzü bu adamceyiz
E tabii sevip sevmediğini en iyi sen bilirsin. Bir anda aklıma zorla kurtulduğum öküz kocam gelince senin kocan onun yanında melek gibi kaldı heralde ondan dedimEsim asiri kiskanc
hastalik drecesinde
sevsin sevmesin
guvensin
Cunku evliyiz
ben siradan biri degilim
Badina is getrsem 6 yilda getirirdim
zaten hani biyle birsey yapmis olsam bosanirim oyle yaparim
kimsenin ardina adini kirleyip birakmam
bu sevmek degil
Bazi yorumlara getcekten kizdimDurusunuzu gercekten cok begendim. Aman ne olmus ki kocamdir affedeyim derseniz ileride bundan yuz bulup katlanarak cogalan hastaliktan ote tehlikeli bir kiskancliga donusecek. Bildigim kadariyla sizin aile desteginiz yok. Kendi kendinizi ancak bu sekilde savunabilirsiniz. Yarin bir gun is "pencereden baktin kim var" "o adam sana bakti gordum" bahaneleriyle isi siddete dokebilir. Sizi abartmis bulanlari da anlamiyorum. Birsey yanlissa yanlis gibi davranmali, ustunu kapatmak duzeltiyor mu olanlari? Sizi kendi yerime koydum da benim de cok gucume giderdi ve ayni tepkileri verirdim.
Allah yardimciniz olsun, umarim bundan sonra ne yaptigini anlamistir da bir daha boyle bir sacmalik yapmaz.
Kim sana kocandır severde döverde dedi ki merak ettim ??Bazi yorumlara getcekten kizdim
kizmaktan cogunlukta bi kadin olaram utandim . Kocami essek gibi seviyorum ama bu degil ki bu yanlisini gormdzden gelmem demek dehil . Bende diyorum ki siddeti yok ama ben o an gozunde beni dovebilecegini bile gordum . Ilerde yapmayacagi ne malum !?
yok kocandir kiskanir diyenler var .
bizde kiskaniyoruz ama herseyin bir edebi var .
Tamam dunya kimseye guvenebilecek bir vakitte degil .
ama ben oyle bir ailede simarik olarak bebeklerle buyutulmedim . Basimda anne baba varken hic yoklarmis gibi davrandilar . O yuzden buyuk konusmak istemiyorum ama ben bana kollarini acan bi adama ihanet etmem .bunu oda biliyor . Biz bunlarida konustuk hep biri diye birsey olnayacak . Allah buyuk boyle birseyi nasip etmesin ama olursa bile bunu evliligim icersinde yapmam . Ben merhametli bi insanim yine o bunu cok iyi biliyor .
bunlara ragmen sanki biriyle yakalamis gibi bir tavir icerisine girmis olmasi cok kirdi .
Abarttin diyenlere sesleniyorum .
Kocamdir severde doverde yok bende
Drmeye getirenler olduKim sana kocandır severde döverde dedi ki merak ettim ??
Bu konuda çok kırıldığını kocana belirt bi daha yapmasın.Drmeye getirenler oldu
getiremeden goturduler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?