Gururumu cok kirdi

Ev
Evet aynen
Yurdum danasi adeta
Seviyordum diyerek kurtulamaz
bu bahanede degil
hetkes seviyor birileriniiyi herkes suclasin asagilasin o vakit

Ama suda var ki küslük uzarsa kendi kendine tribe girip hakli görmeye başlayabilir kendini .. Bu ilk olduğu için çok uzatmadan ama kırıldığını da belli ederek olayı çözebilirsin .. Umarım tez zamanda feraha erersin ..

Canim
simdi ben tamam bidaha ol.adin gibi davranirsam yine yapar ve kirilmaz kki gin surer kuslugu der gecer
tekrarlar yani
Yani bide nadil desem tiksindim resmen
kendimden tiksindirdi beni
yanimda yattigini dahi dusunemiyorum
diyorum bunu bana soyleyen bi adamla ben nasil
ne bileyim

Amin tesekkur ederim

Canım eşin baya bi eşeklik etmiş ama bnce bosanmayı dusunme. Bikac gun konusma anlasın hatasını snra güzel guzel konuşursunuz. Ama bekle bikaç gun

Güven zedelendi mi kalp kırılır işte tavrını koy tabiki ama neden nasıl kırıldığıni eşine anlat ki nasıl bir terbiyesizlik yaptığını anlasın ki umarım anlar o ma göre kalbini yeniden kazanmaya çalışır Allah yardımcın olsun ama su da bi gerçek her kavga da ayrilicam demek olmuyo bu hariç istediğini söyle çünkü ayrılık kelimesi bile güveni bitirir

Biz birlikte bircok seyi allattik
ayrilmadim
dusunmedim bile
Guvenide gectim
benim nasil hissettigimi ben dile getiremem
ayrilmiyorum
ama kolay kolay affetmekte gonlumde yok

Oncelikle analiz yeteneğinin sıfır olduğunu belirtmek isterim. Hani demişsin ya eşi burnundan getirse de katlanan kadın profili ;inanki iki kere okudum.yazdıklarımdan bunu mu çıkarttı diye. Ve söyle bi sonuca vardim;sen benim yazdıklarımdan bunu cikarttiyorsan eşin yaptıkları karşısında bu kadar psikolojinin bozulması normal.

Biz birlikte bircok seyi allattik
ayrilmadim
dusunmedim bile
Guvenide gectim
benim nasil hissettigimi ben dile getiremem
ayrilmiyorum
ama kolay kolay affetmekte gonlumde yok
Kolay affetme zaten anlasın o da evlilik tek taraflı olmaz ki o da yapsın bişeyler ayrıca zaten evde sen onun ihtiyaçlarını karsilamayonca o da bu durumdan hoşnut olmaz ama tabiki sen arayı tut yani öyle çok işini yapma ama arada biseylerini yap kıymetini anlasın

Benruh hastasiysam sizinde pek normal oldugunuz soylenemez .

Kimse kimseyi kocasida olsa boyle suclayamaz .

Ne dedik sirmak sormak var
edep hayanizi konudan girerken biraktiniz sanirim iyi geceler

Hazmedemiyorum.

Ah canım ya sen gerçekten iyi değilsin. Şimdi de olayı edep olayina getirmisin.

Ben değil bak yunus emre ne diyor;
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzeli edebi elden gidene....

Hadi sana bundan sonraki hayatında mutluluklar....

Durusunuzu gercekten cok begendim. Aman ne olmus ki kocamdir affedeyim derseniz ileride bundan yuz bulup katlanarak cogalan hastaliktan ote tehlikeli bir kiskancliga donusecek. Bildigim kadariyla sizin aile desteginiz yok. Kendi kendinizi ancak bu sekilde savunabilirsiniz. Yarin bir gun is "pencereden baktin kim var" "o adam sana bakti gordum" bahaneleriyle isi siddete dokebilir. Sizi abartmis bulanlari da anlamiyorum. Birsey yanlissa yanlis gibi davranmali, ustunu kapatmak duzeltiyor mu olanlari? Sizi kendi yerime koydum da benim de cok gucume giderdi ve ayni tepkileri verirdim.

Allah yardimciniz olsun, umarim bundan sonra ne yaptigini anlamistir da bir daha boyle bir sacmalik yapmaz.

Ay tamam öküz olsun be bişey demedim

E tabii sevip sevmediğini en iyi sen bilirsin. Bir anda aklıma zorla kurtulduğum öküz kocam gelince senin kocan onun yanında melek gibi kaldı heralde ondan dedim seninde durumlar ciddiyse boşan o zaman ne yapacaksın. Bu erkekleri şeyinden asacaksın o olacak

Bazi yorumlara getcekten kizdim
kizmaktan cogunlukta bi kadin olaram utandim . Kocami essek gibi seviyorum ama bu degil ki bu yanlisini gormdzden gelmem demek dehil . Bende diyorum ki siddeti yok ama ben o an gozunde beni dovebilecegini bile gordum . Ilerde yapmayacagi ne malum !?
yok kocandir kiskanir diyenler var .
bizde kiskaniyoruz ama herseyin bir edebi var .
Tamam dunya kimseye guvenebilecek bir vakitte degil .
ama ben oyle bir ailede simarik olarak bebeklerle buyutulmedim . Basimda anne baba varken hic yoklarmis gibi davrandilar . O yuzden buyuk konusmak istemiyorum ama ben bana kollarini acan bi adama ihanet etmem .bunu oda biliyor . Biz bunlarida konustuk hep biri diye birsey olnayacak . Allah buyuk boyle birseyi nasip etmesin ama olursa bile bunu evliligim icersinde yapmam . Ben merhametli bi insanim yine o bunu cok iyi biliyor .
bunlara ragmen sanki biriyle yakalamis gibi bir tavir icerisine girmis olmasi cok kirdi .
Abarttin diyenlere sesleniyorum .
Kocamdir severde doverde yok bende

Kim sana kocandır severde döverde dedi ki merak ettim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…