Gururumu cok kirdi

Döverdi eminim diyorsan hiç durma yarın güvendiğin kim varsa ailenden gelsin alsın seni. Sen tek başına gitmeye kalktığında bi pislik yapmasın

Onun yerinde sen de olsan aynısını yapmaz mıydın.. aradaki sevgi aşk ne kadar yoğun olursa olsun insanlara sonsuz güvenmeyi doğru bulmuyorum bu konularda.. yapacağından mı tabi ki değil ama hepimiz insanız ve büyük de konuşmamak lazım diye düşünüyorum.. he ama tabi gerçekten şiddet uygulayacağına inanıyorsan iş değişir bi dakka bile durma derim..

Sakin düşün. Gidip sonra pişman olma. Ayrica anladığım kadarıyla şiddete meyilli bu konuyu da düşün.

Trip yap konuşma sana güvenmeyi öğrensin ama sakın gitme bu defa haklıyken haksız olursun benimde eşim telefonumu karıştırır bu numara kimin falan diye sorar bende çok bozulurum kızarım hatta ona ama olayı büyütmem gitmek boşanmak yanlış olur başka bir şekilde süründürmeli ve çok kırıldığını ona göstermelisin

Bundan sonra seni sık boğaz edersem bana sesini çıkartmayacaksın elbet seninde bi gün bişeyini yakalarım de sende ona güvenmediğini belirt bakalım tepkisi ne olcak. Seni nasıl zan altında bırakabilir çok kabalık yapmış. Bi müddet konuşmasan iyi olur ama boşanmaya götürme işi bu konuda burnu sürterse aynısını yapmaz bi daha

Sorması normal ama tepkisi aşırı olmuş
Sağlam durmazsan tekrarlar
Boşanılmaz bunun icin tabi ki
Ama yanlısını anlamasını saglamslisin

kendine guveni olmayan insanin karsisindakine de guveni olmaz.esininki paronayaklik.bu kiskanclik degil.sen bulmussndr falan ne dmek.bu nasi bi suphe ya.yazik gunah canina.telefn karistirmak nedir.esim bi kere bile bnm tlfnumu kurcalamadi.yannda bir arasa bana getirir teli acmaz.bnde onunkini hic kurcalamadim.bu sorunu nasil halledersiniz bilmiyrm ama allah yardim etsn sana cnm.

biaz gurur kirici olmus hakikaten ama bosanma derim onu utandir bence oyle bi konusma yap ki bide ustune tavir sergilersen utanir ozur diler diye dusunuyorum

Genç güzel bi bayansınız eşiniz kıskanmiştir bence boşanmak biraz fazla kaçar gibi

Amma abarttin sende. Yok eşyalarını toplayıp gideceğim yok gururum incindi. Ne var bunda Allah aşkına. .. amma da camdan insanlar olmuşsunuz..

Hele hele seni gazlayan kk üyelerine hiçbişey demiyorum....

Davranışları ne kadar yanlış olsa da düşünce tarzınız bana biraz arabesk geliyor ,hep böyle uçlarda mı yaşarsınız hayatı ? Yapamayacağınız şeyler için doldurmayın kendinizi ...

canım nasılda hemen bole bır olay olur ne kadarlık evlısnız sız esın nıye boyle yapıyor anlamadan dınlemeden yaa

"Arkadasim olmasaydi o an o aviklamayi yapmadaydi doverdi eminim. "
ben en çk buna takıldım. eşinizde bu potansiyeli mi görüyorsunuz yoksa önceden yaşadığınız şeyler mi var?

Her şeyi geçtim mis gibi uykumdan kocam beni böyle saçma bir şey için kaldırsa onun canına okurdum. Tavrınızı koyun bence

gitmek çözüm mü asla deil onu bu guvensizliğe iten ne senin davranışların mı yoksa onun kuruntuları mı.? eğer onun kuruntuları ise belkide o sizi aldatıodur..

Bence çok abartıyorsunuz.adam sizi kıskanmış.tamam biraz abatmış olabilir ama..Bu boşanılacak konu degil

biz ne adamlar gördük asla aldatmaz dediğimiz.yanlış anlama sözüm sana değil toplum öle çok bozulduki herkes birbirinden şüphe eder oldu. eşin sormuş sende cevaplamışşsın.abartıp evi terk etme ama tavrını koy tabiki pişman et sorduğuna soracağınaki bir daha gelmesin böle şeylerle.

Ben de dün iş çıkışı eve gittim,yemek vs o bu şu derken msj geldi eşim aramış 10 kere.İş için şehir dışında.Çekmemiş evde ya da ne bilim ben öyle bişey.Hemen aradı msjın ardından ,bana bir sen nerdesin diye soruşu var beni dövecek sanki.Arama saati de akşam 7.30.sanki 12 gibi tavrı.Sakin ol evdeydim dedikçe kudurdu.Evde olsa ve bana ulaşamasa eve gidince dövecek gibi hissettim.Ve amacının başıma iş geldiğii için meraktan değil,biriyle bişey mi yapıyorum gibi sormak olduğundan da eminim.Aynı şeyleri hissettim seninle.

eşin güveni sarsılacak birşey mi yaşadı?
verdiği tepki fazla lakin boşanma sebebi değil.

Sadece ilk yorumu okuyarak yorum yapsaydım bende abartmışsınız derdim. Ama size nasıl baskı yapıyor ki artık siz bile kafanızda birlikte olmak istese yorgunum demeye korkuyorsunuz yanlış anlamasın diye.. Gülseniz ne oldu diye sormalar filan çok abartı.. Terapiste gidin bi. Ne korkusu varsa döksün eşiniz sizde bu psikolojik eziyetten şiddetten kurtulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…