- 17 Eylül 2013
- 739
- 1.319
- 43
Ben de dün iş çıkışı eve gittim,yemek vs o bu şu derken msj geldi eşim aramış 10 kere.İş için şehir dışında.Çekmemiş evde ya da ne bilim ben öyle bişey.Hemen aradı msjın ardından ,bana bir sen nerdesin diye soruşu var beni dövecek sanki.Arama saati de akşam 7.30.sanki 12 gibi tavrı.Sakin ol evdeydim dedikçe kudurdu.Evde olsa ve bana ulaşamasa eve gidince dövecek gibi hissettim.Ve amacının başıma iş geldiğii için meraktan değil,biriyle bişey mi yapıyorum gibi sormak olduğundan da eminim.Aynı şeyleri hissettim seninle.
Belki konularimdan ya da forum ici mesajlarimdan bilen bilirilk yazınızı okuyarak diyebilirim ki, eşinizin yaşadığı kafayı bende yaşamıştım bi ara, hiç sağlıklı değil kıskanmak, onunla oturup size güvenmesi gerektiğini, güvenmeden bir ilişkinin yürümeyeceğini güzelce anlatmanız lazım, bunu içselleştirmesi lazım yoksa onun içinde, sizin içinde büyük sıkıntı. Ama diğerlerinin de dediği gibi boşanmak abartı olur.
KonustukSadece ilk yorumu okuyarak yorum yapsaydım bende abartmışsınız derdim. Ama size nasıl baskı yapıyor ki artık siz bile kafanızda birlikte olmak istese yorgunum demeye korkuyorsunuz yanlış anlamasın diye.. Gülseniz ne oldu diye sormalar filan çok abartı.. Terapiste gidin bi. Ne korkusu varsa döksün eşiniz sizde bu psikolojik eziyetten şiddetten kurtulun.
hayir sanmiyorumeşin güveni sarsılacak birşey mi yaşadı?
verdiği tepki fazla lakin boşanma sebebi değil.
Abartiyor muyum ?Bence çok abartıyorsunuz.adam sizi kıskanmış.tamam biraz abatmış olabilir ama..Bu boşanılacak konu degil
Cok asiri kiskanc ve bunu kabul etmiyor .Sanırım genelde kıskanç biri. Bu da patlama noktanız olmuş.
Sakin olmalısınız. Gideceğim demek şimdi için çözüm olmaz, aksine daha da kızıştırırsınız ortamı.
Gerçekten boşanmak istiyorsanız evinizde yapın bunu. Gidilmesi gerekiyorsa o gitsin.
Katılıyorum. Ağır bir itham. Kırıcı. Ancak evliliği bitirmemeli bence.
Tabi öncesi önemli. Hep böyleyse iş değişir.
"Arkadasim olmasaydi o an o aviklamayi yapmadaydi doverdi eminim. "
ben en çk buna takıldım. eşinizde bu potansiyeli mi görüyorsunuz yoksa önceden yaşadığınız şeyler mi var?
Bu uclarda yasamak degildir .Davranışları ne kadar yanlış olsa da düşünce tarzınız bana biraz arabesk geliyor ,hep böyle uçlarda mı yaşarsınız hayatı ? Yapamayacağınız şeyler için doldurmayın kendinizi ...
Nedense bu yorumu yapan bayanlarAmma abarttin sende. Yok eşyalarını toplayıp gideceğim yok gururum incindi. Ne var bunda Allah aşkına. .. amma da camdan insanlar olmuşsunuz..
Hele hele seni gazlayan kk üyelerine hiçbişey demiyorum....
ayı yavrusunu severken öldürürmüş evetSende sorardin canim. Seni seviyo bence
Sevdiği için sormuş olamaz mı? Sevmeseydi direkt suçlardıayı yavrusunu severken öldürürmüş evet
Son durum nedir cnm sayfaları okuyamadım tektek .. Eşinin yaptığı aslında affedilir şey değil ama iste evlilik kolayca kurulmadığı gibi kolayca da bozulmuyor . Çok kırıldığını ona davranışların ile anlatabilirsen tekrarı olmaz diye umuyorum ..Dusunuyorumda
ammada abarttin diyen uyeler var
bizde yuva yikma metaklisi dehiliz
ustelik esimin kiskanclik disi hicbir kusuru yokken .
Ama sizin kucumsediginiz bu sey yarin oburgun brni 3. Sayfa mansetlerine dusurebilir .
Canima sebep olabilir .
yatagimi ayirdim
uzun bir muddet syni odada bile yatmayacagim
ama hafif alinacak birsey yok
Sevdiği için sormuş olamaz mı? Sevmeseydi direkt suçlardı
benim okuyup anladığımla, sizin ki bambaşkaSevdiği için sormuş olamaz mı? Sevmeseydi direkt suçlardı
Son durum nedir cnm sayfaları okuyamadım tektek .. Eşinin yaptığı aslında affedilir şey değil ama iste evlilik kolayca kurulmadığı gibi kolayca da bozulmuyor . Çok kırıldığını ona davranışların ile anlatabilirsen tekrarı olmaz diye umuyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?