- 2 Ocak 2015
- 346
- 82
- 18
- Konu Sahibi birisimbulbana
İyi geceler. Çok üzgünüm resmen başım ağrıyor akşamdan beri geçmedi
Benden hoşlandığını belli eden biri vardı. Sene başından beri mesaj atıyordu. Ben de arada bir iki attım kendini kötü hissetmesin diye, çünkü boş değilim gerçekten. Son iki haftadır mesaj atmadı bana. Ben de belki ben atmıyorum diye alınmıştır diye düşünüp mesaj attım. Son iki seferdir o atmıştı çünkü. Ve çok da sevinmiş gibi konuşmadı. Dedi ki geçen gün mesaj atacaktım ama ders çalışmam gerekti, ondan atmadım. Yani kendi tercihi mesaj atmamak, alınma, benden bekleme falan yok. Kendimi o kadar kötü hissettim ki. Umurunda değilim sanki ve ben kaç gün düşündüm atsam mı diye. Çünkü çok heyecanlanıyorum, kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. O kadar pişmanım ki mesaj attığıma. Bir arkadaşım demişti ki mesaj atarsan sana aşık olacaksa da olmaz. Yani ben egolarım için söylemiyorum kesinlikle, ama çok etkilendim. Mesaj atarken bile kalbim çıkacaktı sanki, o kadar heyecanlandım. Arkadaşım dedi ki o bana mantıkla yaklaşıyormuş. Çok üzgünüm, gururum çok fazla kırılmış hissediyorum. Ne yapıcam bilmiyorum, başım çatlıycak gerçekten
Nasıl geçecek bu his, ne yapıcam bilmiyorum
Adamın umrunda değilmişim meğer. --- hâlâ bir mesaj atmadı.
bir gün oldu. Nasıl böyle oldu birden anlam veremiyorum.

Son düzenleme: