• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gururumun kırıldığını hissediyorum

birisimbulbana

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
346
82
18
İyi geceler. Çok üzgünüm resmen başım ağrıyor akşamdan beri geçmedi :( Benden hoşlandığını belli eden biri vardı. Sene başından beri mesaj atıyordu. Ben de arada bir iki attım kendini kötü hissetmesin diye, çünkü boş değilim gerçekten. Son iki haftadır mesaj atmadı bana. Ben de belki ben atmıyorum diye alınmıştır diye düşünüp mesaj attım. Son iki seferdir o atmıştı çünkü. Ve çok da sevinmiş gibi konuşmadı. Dedi ki geçen gün mesaj atacaktım ama ders çalışmam gerekti, ondan atmadım. Yani kendi tercihi mesaj atmamak, alınma, benden bekleme falan yok. Kendimi o kadar kötü hissettim ki. Umurunda değilim sanki ve ben kaç gün düşündüm atsam mı diye. Çünkü çok heyecanlanıyorum, kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. O kadar pişmanım ki mesaj attığıma. Bir arkadaşım demişti ki mesaj atarsan sana aşık olacaksa da olmaz. Yani ben egolarım için söylemiyorum kesinlikle, ama çok etkilendim. Mesaj atarken bile kalbim çıkacaktı sanki, o kadar heyecanlandım. Arkadaşım dedi ki o bana mantıkla yaklaşıyormuş. Çok üzgünüm, gururum çok fazla kırılmış hissediyorum. Ne yapıcam bilmiyorum, başım çatlıycak gerçekten :( Nasıl geçecek bu his, ne yapıcam bilmiyorum :( Adamın umrunda değilmişim meğer. --- hâlâ bir mesaj atmadı. :( bir gün oldu. Nasıl böyle oldu birden anlam veremiyorum.

Son düzenleme:
amaaannn bosverrr atmazsa atmasin erkek kitligi mi var dha karsina neler neler cikar bosver takma msj da atma ayrica erkeklere yuz vernce basna .............. neyyyyyyyseeeee banlanmim

Yani ben mesaj attığım halde böyle davranmasına çok üzüldüm. Halbuki o belli ediyordu hoşlandığını. Sonra neden böyle oldu anlayamıyorum.
Benden çok hoşlandığını kendisi söyleyip zamanın da beni görünce beşlik simidi gibi siritan adam tarafından reddedildim arkadaşım.
Bu erkeklerin kafa yapılarını anlamak çok zor biraz ilgi gösterince hoşlandığını belli edince kaçıyorlar.
Neden çünkü kadın avdir erkek avcı biz suyun akışını değiştirip onları av konumundan çıkartırsak böyle olur.
Senden hala hoşlanıyordur ama reddedicegeni dusunuyor olabilir.

mesaj atıp atmamak la ilgi mi belli olur ya nasıl akıl vermiş öyle arkadaşınız size öyle mesaj atamaman gerekmezdi mesaj atmayarak ağırdan mı satmaya çalışıyor o arkadaşınız kendinisi millete acaba akıllara bak ya lisede falan mısınız

Benden çok hoşlandığını kendisi söyleyip zamanın da beni görünce beşlik simidi gibi siritan adam tarafından reddedildim arkadaşım.
Bu erkeklerin kafa yapılarını anlamak çok zor biraz ilgi gösterince hoşlandığını belli edince kaçıyorlar.
Neden çünkü kadın avdir erkek avcı biz suyun akışını değiştirip onları av konumundan çıkartırsak böyle olur.
Senden hala hoşlanıyordur ama reddedicegeni dusunuyor olabilir.
Ama neden reddedeceğimi düşünsün ki, ben hep olumlu yaklaştım ona. Aramızda hep mesafe oldu tamam ama. Şimdi ben avcılık mı yapmış oldum peki roller değişmiş mi sizce?

O mesaj atma dedi zaten ama ben bekliyordur diye attım. Ama beklemiyormuş :KK43:
İroni yapmıştım sadece kendi içinden nasıl geciyosa öyle yap o da sana mesaj atiyodu sen onun hakkında kötü dusunmemişsindir sen atınca emin ol o da düşünmemiştir yani ne var mesaj olayını bu kadar büyütmeye gelmez emin ol sen mesaj atınca aşkı bitmemiştir eğer gerçekten asiksa

mesaj atıp atmamak la ilgi mi belli olur ya nasıl akıl vermiş öyle arkadaşınız size öyle mesaj atamaman gerekmezdi mesaj atmayarak ağırdan mı satmaya çalışıyor o arkadaşınız kendinisi millete acaba akıllara bak ya lisede falan mısınız
Yok üniversite. Zaten onu dinlemeyip attım kırılmıştır diye. Ama haklı çıktı gibi oldu :( çünkü kotu davranmasa da sevinmedi de, mesaj atmamı beklemiyormuş. Ben onunla bir geleceğimiz olacağını düşünmüştüm :( belki komik gelecek ama. Kimse için düşünmedim daha önce bunu.

Ben anlamadim ne var bunda gururun kirilacak? Cocuk burayi okusa boyle hissettigini dusunse soklara girer bence. Cunku aslinda bi problem yok. O aciklama yapmak istemis yazmama sebebim ders calismamdi gibi. Ben de cok gururluyumdur ama bunda boyle incinecek bisey gormedim. Gururdan cok ergen tribi gibi.

İroni yapmıştım sadece kendi içinden nasıl geciyosa öyle yap o da sana mesaj atiyodu sen onun hakkında kötü dusunmemişsindir sen atınca emin ol o da düşünmemiştir yani ne var mesaj olayını bu kadar büyütmeye gelmez emin ol sen mesaj atınca aşkı bitmemiştir eğer gerçekten asiksa
Anladım ironi yaptığınızı da ben her şeyi ciddiye alıyorum bu üzgünlükle. Aşık değil sanırım ama hoşlanıyor gibiydi. Epeyce hissettirdi hatta. Ben de uzun süre atmayınca mesaj heralde benden bekliyor dedim, ama beklemiyormuş, kendisi atmamayı tercih etmiş maalesef :(

Ama neden reddedeceğimi düşünsün ki, ben hep olumlu yaklaştım ona. Aramızda hep mesafe oldu tamam ama. Şimdi ben avcılık mı yapmış oldum peki roller değişmiş mi sizce?
Hayir sizde roller daha değişmemiş ama bi hareketini le her an değişebilir dikkatli olun.
Asla hoşlandığınızi ilk siz söylemeyin.

Yok üniversite. Zaten onu dinlemeyip attım kırılmıştır diye. Ama haklı çıktı gibi oldu :KK43: çünkü kotu davranmasa da sevinmedi de, mesaj atmamı beklemiyormuş. Ben onunla bir geleceğimiz olacağını düşünmüştüm :KK43: belki komik gelecek ama. Kimse için düşünmedim daha önce bunu.
arkadaşım yalnız mısın bir sorunun mu var depreyonda mısın bu işler mesaj atmayla atmamayla olmaz adamın seveceği varsa dk başı mesaj atsan da sever atmasanda sevmiyorsa da kendini öldür bir şey olmaz ayrıca samimi konuşmakla mesaj atmakla adam sizden hoşlanacak diye bir kaide yok üniveriteye gelmişsiniz koskoca insanlarsınız hala böyle taktikler kurarak ilişki olmaz öğrenemediniz mi. Belki adam sizden hiç hoşlanmadı sadece sıcak kanlı samimi biri aklınıza hiç bu ihtimal gelmiyor mu ???Adamla aranızda bir şey olmadan nasıl gelecek düşünüyorsunuz gerçekten üzüldüm adınıza kendinize bir uğraş bulun çünkü sizi çok kolay kandırıp başka işler açabilir erkekler başınıza bir mesajla gelecek düşündüysen sana iki süpriz yapıp güzel laf söyleyen ohooo yani kırdıysam kusura bakma ama birinin sana bunları söylemesi lazım bence sen aşk meşke bulaşma o arkadaşa da uyma

Back
X