• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gururumun kırıldığını hissediyorum

Erkekler duz mantiktir msj atmamis cunku uzayabilecegini dusunmus ve ders calismasi gerekiyormus. Kendince aciklama yapmis. Otesi berisi yok o kdr. Bundan sonrasi icin ne dusunuyor senden hoslaniyormu bilemeyiz ama sen kendini bosa uzme

Ben anlamadim ne var bunda gururun kirilacak? Cocuk burayi okusa boyle hissettigini dusunse soklara girer bence. Cunku aslinda bi problem yok. O aciklama yapmak istemis yazmama sebebim ders calismamdi gibi. Ben de cok gururluyumdur ama bunda boyle incinecek bisey gormedim. Gururdan cok ergen tribi gibi.
İnanın oyle değil. Yani isterdim ki mesaj atmana çok sevindim gibi bir şey desin ben de iyi hissedeyim, ama o ders çalıştığım için atmadım dedi sadece. Ama sevinmedi. Sizce çok yoğu duygusu olsa böyle olur muydu :( inanın ben o bekliyor, alındı hen atmadığım için sanmıştım. Yani bilmiyorum çok üzüldüm gerçekten :( sanki ben üsteliyormuş gibi hissettim.

Yok üniversite. Zaten onu dinlemeyip attım kırılmıştır diye. Ama haklı çıktı gibi oldu :KK43: çünkü kotu davranmasa da sevinmedi de, mesaj atmamı beklemiyormuş. Ben onunla bir geleceğimiz olacağını düşünmüştüm :KK43: belki komik gelecek ama. Kimse için düşünmedim daha önce bunu.
Nasil anladin sevinmedigini? Mesajlara gulucuk mu koymadi? Hey allahim ya cocuk cevap yazmasa ya da bi sekilde terslese bu uzuntunu anliycam da gayet konusmussunuz iste. Sen ne bekliyodun mesaj attiginda havayi fisekler sampanyalar falan mi?

arkadaşım yalnız mısın bir sorunun mu var depreyonda mısın bu işler mesaj atmayla atmamayla olmaz adamın seveceği varsa dk başı mesaj atsan da sever atmasanda sevmiyorsa da kendini öldür bir şey olmaz ayrıca samimi konuşmakla mesaj atmakla adam sizden hoşlanacak diye bir kaide yok üniveriteye gelmişsiniz koskoca insanlarsınız hala böyle taktikler kurarak ilişki olmaz öğrenemediniz mi. Belki adam sizden hiç hoşlanmadı sadece sıcak kanlı samimi biri aklınıza hiç bu ihtimal gelmiyor mu ???Adamla aranızda bir şey olmadan nasıl gelecek düşünüyorsunuz gerçekten üzüldüm adınıza kendinize bir uğraş bulun çünkü sizi çok kolay kandırıp başka işler açabilir erkekler başınıza bir mesajla gelecek düşündüysen sana iki süpriz yapıp güzel laf söyleyen ohooo yani kırdıysam kusura bakma ama birinin sana bunları söylemesi lazım bence sen aşk meşke bulaşma o arkadaşa da uyma
Hayır ciddi olduğunu o belli etti. Ailemi araştırmış.

Anladım ironi yaptığınızı da ben her şeyi ciddiye alıyorum bu üzgünlükle. Aşık değil sanırım ama hoşlanıyor gibiydi. Epeyce hissettirdi hatta. Ben de uzun süre atmayınca mesaj heralde benden bekliyor dedim, ama beklemiyormuş, kendisi atmamayı tercih etmiş maalesef :KK43:
Bide kusura bakma ama sorun yapicak hiç bişey goremedim ben finaller cok önemli ve ders çalışıyormuş ki çok güzel bi şekilde ifade etmiş bunu gururunu kiricak bişey yapmamış

Nasil anladin sevinmedigini? Mesajlara gulucuk mu koymadi? Hey allahim ya cocuk cevap yazmasa ya da bi sekilde terslese bu uzuntunu anliycam da gayet konusmussunuz iste. Sen ne bekliyodun mesaj attiginda havayi fisekler sampanyalar falan mi?
İşte beni unuttun ya da sevindim mesaj atmana dese, anlardım ki bekliyor. Ama iki hafta boyunca hoşlandığı birini merak etmez mi insan? Ben alındı sanıp mesaj attım, işte gerisini biliyorsunuz. :(

İnanın oyle değil. Yani isterdim ki mesaj atmana çok sevindim gibi bir şey desin ben de iyi hissedeyim, ama o ders çalıştığım için atmadım dedi sadece. Ama sevinmedi. Sizce çok yoğu duygusu olsa böyle olur muydu :KK43: inanın ben o bekliyor, alındı hen atmadığım için sanmıştım. Yani bilmiyorum çok üzüldüm gerçekten :KK43: sanki ben üsteliyormuş gibi hissettim.
Bence cok abartiyosun gercekten. Soyle de anlayabilirsin. O mesaj attiginda sen ona oley cok sevindim veya ben de yazmani bekliyodum gibi bisey diyo musun? Ama burda kalbinin yerinden ciktigini soyluyosun. O bunu bilmiyo sen de onun nasil hissettigini bilemezsin. Ve o seni terslemedikce ya da soguk konusup kestirip atmadikca kendini bu kadar kotu hissedip gurur yapmanin anlami yok. Inan sorsan acik acik sacmalama sevinmez miyim falan der. Dedigin gibi olsa aciklama yapmazdi neden yazmadigini soylemezdi diye dusunuyorum. Ancak umursayan insan aciklama yapar.

Bide kusura bakma ama sorun yapicak hiç bişey goremedim ben finaller cok önemli ve ders çalışıyormuş ki çok güzel bi şekilde ifade etmiş bunu gururunu kiricak bişey yapmamış
Zaten çok iyi bir insan gerçekten. Ama ben oyle hissediyorum. Erkeklere kolay kolay mesaj atmam, bu marifet değil yanlış anlamayın ama yapım gereği çok utanırım çekingenim. İki haftadır merak etmemiş beni, ben alındı sanmıştım. Mesaj atmana sevindim bile demedi, önceden soylemşti ama attığımda.

Bence cok abartiyosun gercekten. Soyle de anlayabilirsin. O mesaj attiginda sen ona oley cok sevindim veya ben de yazmani bekliyodum gibi bisey diyo musun? Ama burda kalbinin yerinden ciktigini soyluyosun. O bunu bilmiyo sen de onun nasil hissettigini bilemezsin. Ve o seni terslemedikce ya da soguk konusup kestirip atmadikca kendini bu kadar kotu hissedip gurur yapmanin anlami yok. Inan sorsan acik acik sacmalama sevinmez miyim falan der. Dedigin gibi olsa aciklama yapmazdi neden yazmadigini soylemezdi diye dusunuyorum. Ancak umursayan insan aciklama yapar.
Haklısınız. Sanırım ben onu fazla umursuyorum ondan böyle oluyor. Acaba aşık mı oluyorum bilmiyorum.

Zaten çok iyi bir insan gerçekten. Ama ben oyle hissediyorum. Erkeklere kolay kolay mesaj atmam, bu marifet değil yanlış anlamayın ama yapım gereği çok utanırım çekingenim. İki haftadır merak etmemiş beni, ben alındı sanmıştım. Mesaj atmana sevindim bile demedi, önceden soylemşti ama attığımda.
Ee biz hoslandigimiz kişi mesaj atınca çok sevindim deyip belli etmiyoruz ki o da etmez sevinse bile takılma bunlara hiç cidden mesajı kimin attığının bi önemi yok ya bana göre

Ee biz hoslandigimiz kişi mesaj atınca çok sevindim deyip belli etmiyoruz ki o da etmez sevinse bile takılma bunlara hiç cidden mesajı kimin attığının bi önemi yok ya bana göre
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Ama derler ya erkekler farklıdır diye. Ben o farklılık ne anlayamıyorum. Hemen belli etmezler mi yani, düz düşünürler diyorsunuz ya

Erkekler duz mantiktir msj atmamis cunku uzayabilecegini dusunmus ve ders calismasi gerekiyormus. Kendince aciklama yapmis. Otesi berisi yok o kdr. Bundan sonrasi icin ne dusunuyor senden hoslaniyormu bilemeyiz ama sen kendini bosa uzme
Benim duygularım birden çok yoğunlaştı maalesef. Onda böyle değil sanırım. Ne yapıcam bilmiyorum:(

Sirf sunun icinmi uzuldun gercekten?
Sakamisin?
Adam kapris yapsaydi keske diyosun yane?
" vermiycem vermiycem,bi seferde sen ver" demesini istedin. Ama "kusura bakma niyetim mesaj atmakti ama atamadim" dedigi icin kalp atisinda ritim bozuklugu meydana geldi.
Bence carpinti var sende, bi doktora git.

Sirf sunun icinmi uzuldun gercekten?
Sakamisin?
Adam kapris yapsaydi keske diyosun yane?
" vermiycem vermiycem,bi seferde sen ver" demesini istedin. Ama "kusura bakma niyetim mesaj atmakti ama atamadim" dedigi icin kalp atisinda ritim bozuklugu meydana geldi.
Bence carpinti var sende, bi doktora git.
Hayır. İki hafta mesaj atmadan durdu, ben de benden bir etkileşim göremediği için alındığını düşündüm ama o atmamış oyle tercih etmiş. Yarım saatliğine de olsa.. Kusura bakma demedi zaten sadece ders çalıştığım için atmadım atacaktım dedi. Kapris yapsaydı demiyorum, keşke hislerimizin karşılıklı olduğunu hissetseydim de böyle üzülmeseydim diyorum.

Bak bu kadar insan yersiz uzuldugunu soyluyo. Bu durumun karsindaki insanin ilgisiz oldugunu gistermeyecegini soyluyo ama sen hala ayni fikirdesin. 1 gidim rahatlamislik ya da yanlis dusunmusum demek yok. Ilerde bi iliskiye baslasaniz bi kavga etseniz ya da simdiki gibi biseyi yanlis anlasan cocuk seni 3 gun yanlis anladigina ikna etmeye caliscak heralde en az. Bosuna uzuluyosun hala soyluyorum.

Bak bu kadar insan yersiz uzuldugunu soyluyo. Bu durumun karsindaki insanin ilgisiz oldugunu gistermeyecegini soyluyo ama sen hala ayni fikirdesin. 1 gidim rahatlamislik ya da yanlis dusunmusum demek yok. Ilerde bi iliskiye baslasaniz bi kavga etseniz ya da simdiki gibi biseyi yanlis anlasan cocuk seni 3 gun yanlis anladigina ikna etmeye caliscak heralde en az. Bosuna uzuluyosun hala soyluyorum.
Yok yok inanın buraya yazınca rahatladım. Sadece aklımdakileri soruyorum, sonra kafama takılmasın diye. Ama çok sağ olun gerçekten, biraz olsun rahatladım.

Back
X