- 2 Ocak 2015
- 346
- 82
- 18
- Konu Sahibi birisimbulbana
Öyleyse benim için yıkım olurbelki de hayatında biri vardır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyleyse benim için yıkım olurbelki de hayatında biri vardır
Öyleyse benim için yıkım olurçünkü her şey güzel gidiyorken birden kesildi, anlayamıyorum.
Eğer öyleyse emin olmadan başka kıza neden mesaj atarlar kişu birden kesilme işi sıkıntılıdır cidden.
seni üzmek istemiyorum ama çok umutlanma.. yani herşey olabilir.
bu kadar düşnme bu mevzuyu belki eski sevgilisiyle barıştı, belki başka birşey oldu genelde hayra alamet olmuyor.
Yok, en son dün konuştuk işte. Sonra çalışıyor diye bölmek istemedim. Birden neden kesti iki hafta mesaj atmadı, ne oldu anlamadım gerçekten. Nasıl davranacağımı bilmiyorum, çok üzgünüm.Konustunuz mu
Yok her şey iyiydi tekrar tekrar okudum kaç kere. Sadece iyi geceler diyince ben hemen çıkıyordum beklemeden. Ama onun için olamaz herhalde demi bilmiyorum kiBelki iki hafta önce ki msj larda onu kıracak bişey yazdın ??Belki kırıldı bu da olabilir bir düşün tatlım aranızdaki msjlari
Gerçekten anlayamıyorum, neden böyle oldu. Keşke mesaj atmasaydım, çünkü zaten istemiyor onu anladımBundan somra ne olur bilinmez ama gururun kırılmasın hiç. Ortada rezillik filan yok. Sürekli sana mesaj atan birine bir de sen atmışsın, bu kadar basit..
Haydi hayırlsı bakalımm, ne olursa olsun, üzülmeye değmez
Soğuk olduğumu nerden biliyorsun? Sıcak davranıyordum tabi, her şey gayet güzel gidiyordu.Bu kadar değerliyse sene başından beri canayakin olsaydın tatlım, msj larına içten cvp lar verseydin.. Soğuk bulmuştur vazgecmistir adam yıllarca senin lütfen diye yazdığın msj larla mi ugrasacakti. Geçmiş olsun
Neden mesaj atmadıdan kırılmadı.ay keske gurur sadece "neden msj atmadi" dan kırılsa .
pardon yazdiginiz flemenkçe miydi ?Neden mesaj atmadıdan kırılmadı.
Hanımefendi, diyorum ki iki haftadır yazmadı. Ben alındı sandım yazdım halbuki o istemediği için atmamış. Ben atınca da çok yakın konuşmadı. Yani her şey güzelken birden bu oldu. Kendimi çok kötü hissettim. Belki duygularım yoğun olduğu için. Olaya dışardan bakınca size mantıksız gelebilir. Evet mantıklı demiyorum zaten üzüldüm diyorum.pardon yazdiginiz flemenkçe miydi ?
aman senin canın sıkılmış saracak konu açmışsın
Yok oyle değil emin olun, çok üzgünüm.aman senin canın sıkılmış saracak konu açmışsın
Hakkında hayırlısı
Yok oyle değil emin olun, çok üzgünüm.
Aynen öyle duygularımın çok yoğun olmasından kaynaklanıyor farkındayım. Birden böyle olması çok canımı acıttı. Dua edicem, sağ olun. Ama silemiyorum işte ya mesaj atarsa diye. Bilmiyorum silmeli miyim ne yapmalıyımduygular yogunken ulasamamak kadar kotu bir sey yoktur ancak ne desem bos sana.
icini rahatlat burada.
derman yine Allah'ta. dua et.
mesela sil herşeyini onu hatırlatacak herseyi.