iyi geceler güzel hanımlar;
yaklaşık bir ay önce erkek arkadaşımla olan sorundan bahsetmiştim. cinsellik ile alakalı bir konu geçmişti aramızda hatırlayan vardır belki. bana hastalıktan korktuğu için kadınlarla beraber olmadığını söylemişti. bunu çirkin bir üslupla söylediği için heryerden engellemiştim. o engelleri açmadım. bana başka mecralardan fake hesaplarla ulaşıp benden vazgeçmeyeceğini beni ne kadar sevdiğini anlattı. cevap vermedim. içim çok acıdı ama tuttum kendimi. cidden sevmeye başlamıştım çünkü.
dün ise kendisinin yaklaşık üç yıllık bir ilişkisi olduğunu ve bu ay sonu nisanlanacagini tesadüfen öğrendim. sosyal medyada hiç paylaşım yapmıyor zaten yıllardır. akşamları hep müsaitti. gelin hanım uzak bir şehirde ve arkadaşın demek ki iki hattı varmış. benimle gece gündüz konuşan adam nasıl yakalanmadı aklım almıyor. bu şubat ayında da evlenecekmiş. bütün bunları da bana attığı mesajların birinde fake hesaptan ismime x değil de y yazdığı zaman şüphelendim. o kadar çok peşpeşe mesaj atmış ki farkında bile değil. üstünde durmadım ama dün şeytan durttu ve açık olan arkadaş listesinde engeli açıp ismi arattim. tek bir kadın çıktı ve kadının da açık feys sayfası. fotolar yorumlar ilişki başlangıç tarihi, aile tanışma yemekleri. bana is seyahatine gidiyorum dediği zaman meğer aile ile yemekteymis kızın şehrinde. bana her gece mesaj atti uzun uzun. gündüz arada yazdı.
hala daha seviyorum diyor utanmadan. kız da nasıl güzel tatlı masum ve yaşı küçük belli..
öyle daraldı ki içim