Mutfak Püf Noktaları Güvelenen una ne yapılır!

sağolun kızlar,fiş olsa iade edecektim zaten,açılmamış olmasına inanırlardı çünkü hiç kullanmadım..neyse bu kısmetten çıkmış demek ki,içime sinmez aten ayıklamak falan beceremem,bu da ders oldu bana.makrodan 2 defa un aldım ikisinde de aynı oldu,bi daha almam ,hele bu kadar büyüğünü hiç almam

Çok kötü oluyor güve gerçeken.
Benim de başıma gelmişti maalesef.
Acaba eleyerek bir kısmı bile kurtarılamaz mı unun?

üzerinden baya geçti ama yazayım ...unu kurtaramadım,tavuğu olan bi yakınıma yolladım orda değerlendirdik.

canım ya aynı şey benim başıma da gelmişti..hatta sadece un mu :2:
ince bulgurum,kuru baklagillerim,un,mısır unu,vs....maalesef yaz aylarında bunlar başımıza geliyor en iyisi sanırım buzdolabına koymak ama dolapta da yer kalmadı maalesef..
mecburen çöpe atman gerek canım unun içinden ayıramazsın..ben kuru baklagillerden kurtlanmamış olanları yıkayıp tuzlayıp güneşte kurutmuştum ama unlarımı attım
sevgili hanimefendiler,bu seyleri kumastan torbaya koysaniz hicbirseyolmaz....birde soguk yerlere koyun....eliniz yasken malzemenin icine daldirmayin....nem kapar yiyecek mahvolur...benim tavsiylerim bunlar....simdilik...aklima gelirse yazarim....konu sahibi arkadasim...uzulme canin sagolsun...1kiloluk unlar harika....ben onlardan aliyorum....10 ar kilo..ayri paketlerde...1 kilo bir kilo.......

zekiyim,ben de artık bir ya da iki kiloluk paketlerden alıyorum akıllandım artık

Back
X