Edit: altin para hirsizlik iftira mevzusu muydu ben karistirdim..
Evliliğin ilk zamanlarında olur böyle şeyler, herkes bir hırs içindedir, yanındaki insanı tanıyamazsın. Eşinizin yanında onun ailesini eleştirmeyin, sizde kendi aileniz hakkında tek kelime ettirmeyin, zamanla düzelir, biraz sabır.
Ayyyynı beeeennnn, bundan 2 ay öncesine kadar kayınebeveynlerden biri arayınca benimki telefonu alır başka odaya geçer kapıyı kapatıp sessiz sessiz konuşurdu hatta onlarla mı konuşuyor diye teyit etmek için karşı tarafı özelden aradım defalarca... en sonunda dayanamadım eşime bir daha bu şekilde konuşmalara devam edersen evdeki huzursuzluklar gün geçtikçe artacak ve neticede yüzümü mahkeme salonlarında dahi göremeyeceksin dedim ve işe yaradı çok şükür bazen rest çekmek gerek diye düşünüyorumSelaaam,
Kızlar ya eski konumu okuyanlar bilir, bilmeyenler "Aşk evliliği oldu mecburi evlilik" konu başlığı altında okuyabilir.
O olaydan sonra bana geriye kalan;
eşime güvenemiyorum, heran arkamdan birşeyler gizliyormuşcasına paranoyaklık, babasının her aramada "ne dedi" diye sorma gereğini duyma... Kısacası; hayatım hep diken üstünde.
Durduk yere ağlıyorum. Herşeyden ziyade o olaydan sonra eşim bana pişmanım hata yaptım evet birdaha olmayacak gibi sözler de sarfetse olmuyor, güvenemiyorum!
Telefonunu 8 senedir elime bile almazdım. Şimdi fırsat kollar oldum.. Bu durum beni rahatsız ediyor. 8 senedir (6 sene sevgili/2seneye yakın nişanlı) ilk defa bana o yanlışı yaptı ama hep yapacakmış gibi oluyorum.
Eşimide sık boğaz ediyorum.
"Napıyordun/noldu/nerdeydin" gibi sorularla. Herşey düzgünde gitse hep aklım bir an olsun o güne gidiyor ve içim sıkılıyor.
Bana bir çıkar yolu bulun kızlar çıldırızaaaaammmmm
Selaaam,
Kızlar ya eski konumu okuyanlar bilir, bilmeyenler "Aşk evliliği oldu mecburi evlilik" konu başlığı altında okuyabilir.
O olaydan sonra bana geriye kalan;
eşime güvenemiyorum, heran arkamdan birşeyler gizliyormuşcasına paranoyaklık, babasının her aramada "ne dedi" diye sorma gereğini duyma... Kısacası; hayatım hep diken üstünde.
Durduk yere ağlıyorum. Herşeyden ziyade o olaydan sonra eşim bana pişmanım hata yaptım evet birdaha olmayacak gibi sözler de sarfetse olmuyor, güvenemiyorum!
Telefonunu 8 senedir elime bile almazdım. Şimdi fırsat kollar oldum.. Bu durum beni rahatsız ediyor. 8 senedir (6 sene sevgili/2seneye yakın nişanlı) ilk defa bana o yanlışı yaptı ama hep yapacakmış gibi oluyorum.
Eşimide sık boğaz ediyorum.
"Napıyordun/noldu/nerdeydin" gibi sorularla. Herşey düzgünde gitse hep aklım bir an olsun o güne gidiyor ve içim sıkılıyor.
Bana bir çıkar yolu bulun kızlar çıldırızaaaaammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?