güven.....güven.....

günaydın herkese...
çok kısa bir olaydan bahsedeceğim...bir arkadaşıma birşeyler anlatıyorum kendimle ilgili ve henüz kimseye söyleme diyorum..ben hazır olunca söylerim...sonra oda ortak arkadaşımıza söylemiş...ve bunu bana dün söylüyor artık sır değil dimi falan diye..hayır diyorum hala sır..ozaman artık değil ben şu kişiye söyledim çok sevindik falan..
tabi doğal olarak tepki verdim..neden ağzından kaçırdın diye..kaçırmadım bilerek söyledim diyor..ve bunun üstüne hala ben senin güvenini sarsacak birşey yapmadım diyor...

daha sonrasında 2 kişiyi arıyor..ben yanlış birşey mi yaptım diye...ben sana söyledim diye zelibon bana böyle böyle yaptı diyor...anlamadığı ve olay kime söylediği değil neden ona sır olarak söylediğim birşeyi başkasına söylemesi..
sonra aradım ama olay iyice koptu..devlet meselesi bu sanki sen çok önemli insansın falanlara gitti olay..ve bunlara karşılık verincede oo sen iyice uçmuşsun söylediklerine dikkat et diye yine üste çıkmaya çalıştı..

ben o söylediği ortak arkadaşımızı aradım ve sorunun kendisi olmadığını söyledim..oda ya gereksiz bir konu yüzünden kalbinizi kırmayın...oda art niyetli söylemedi mutlu olduğu için söyledi falan dedi..
akşamdan beri kafamda mahkeme kuruyorum ama haklı bir tarafını göremiyorum...

siz olsanız nasıl tepki verirdiniz...

arkdşlıktan çıkartrdrm .yolda bile görsem muhatap olmayacak kadar bitmiştir benim için .

sana anlattığım için çok pişmanım dedim..umrumda değilsin dedi..valla ortalığı kırdık yani..
yuh ya nasıl böyle der.. boşversene ukalayı.. umrunda değilsen muhatap olmazsın artık.. insan değer verdiği arkadaşına bunu deemz ki yaptığına utanır

Back
X