güven.....güven.....

Saçmalamış
Boş boğazlığı yetmiyo bi de sen çok mu önemlisin devlet meselesi mi dmeiş
Arkadaşlarını gözden geçir derim
Sen kırılınca bile oralı olmuyo

Evet ben de anlatmam saklarım sırdrı benim için bana güvenip anlatmış başkası benden duymasın derim ama baktım ki karşımdaki benim gibi düşünmüyor ben de susuyorum artık anlatmıyorum kimseye. Dua ediyorum bol bol bide 2 yaşında kızım var o uyurken ona anlatıyorum rahatlamak için

çok duygulandım ya kızına anlatmana...Rabbim herşeyi layıkıyla işiten o yüzden dua bunun en güzel aracı..bende hergün dua ediyorum..cumanın yüzü suyu hürmetine dularımız kabul olur inşallah..

Saçmalamış
Boş boğazlığı yetmiyo bi de sen çok mu önemlisin devlet meselesi mi dmeiş
Arkadaşlarını gözden geçir derim
Sen kırılınca bile oralı olmuyo

ben bu laflarına karşılık verincede kalbini kırmayayım senin gibi konuşmak zorunda bırakma beni bile dedi..inşallah aklı başına gelir ki gelmez bu saatten sonra..gelsede benden ona arkadaş dost olmaz..

çok duygulandım ya kızına anlatmana...Rabbim herşeyi layıkıyla işiten o yüzden dua bunun en güzel aracı..bende hergün dua ediyorum..cumanın yüzü suyu hürmetine dularımız kabul olur inşallah..
Amiinn inşallah. Siz de hamileymişsiniz rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Mis kokulu o yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah :KK200:

konu ne bilmiyorum ama iyi veya kötü başkası tarafından bilinmesini isteseydin söylerdin bende senin yerinde olsam aynı tepkiyi belkide daha fazlasını verirdim çok samimi bir arkadaşınsa da çok uzatma ama bir daha ona bir şey anlatırken seçici ol sır verme masumane görünse de ilerde tehlikeli olabilir

hiç düşünmem direk bitiririm arkadaslığı anam değil babam değil kocam değil hiç çekmem bir sans daha bile vermem

günaydın herkese...
çok kısa bir olaydan bahsedeceğim...bir arkadaşıma birşeyler anlatıyorum kendimle ilgili ve henüz kimseye söyleme diyorum..ben hazır olunca söylerim...sonra oda ortak arkadaşımıza söylemiş...ve bunu bana dün söylüyor artık sır değil dimi falan diye..hayır diyorum hala sır..ozaman artık değil ben şu kişiye söyledim çok sevindik falan..
tabi doğal olarak tepki verdim..neden ağzından kaçırdın diye..kaçırmadım bilerek söyledim diyor..ve bunun üstüne hala ben senin güvenini sarsacak birşey yapmadım diyor...

daha sonrasında 2 kişiyi arıyor..ben yanlış birşey mi yaptım diye...ben sana söyledim diye zelibon bana böyle böyle yaptı diyor...anlamadığı ve olay kime söylediği değil neden ona sır olarak söylediğim birşeyi başkasına söylemesi..
sonra aradım ama olay iyice koptu..devlet meselesi bu sanki sen çok önemli insansın falanlara gitti olay..ve bunlara karşılık verincede oo sen iyice uçmuşsun söylediklerine dikkat et diye yine üste çıkmaya çalıştı..

ben o söylediği ortak arkadaşımızı aradım ve sorunun kendisi olmadığını söyledim..oda ya gereksiz bir konu yüzünden kalbinizi kırmayın...oda art niyetli söylemedi mutlu olduğu için söyledi falan dedi..
akşamdan beri kafamda mahkeme kuruyorum ama haklı bir tarafını göremiyorum...

siz olsanız nasıl tepki verirdiniz...

Gerçekten art niyetli söylememiş olabilir hAtta buradan banada öyle geldi diyebilirim
Fakat kesinlikle yapmamalıydı aslında biryandan iyi oldu çünkü güven konusunda rengini belli etmiş old
u
Keşke hatasını kabul edip evet haklısın ama sevincimden duramadım diye özür dileseydi
Fakat kendi yaptığına doymamış üstüne çıkmaya çalışıyor
Hiç sevmem böyle egoluları :63:

Siz isteseniz zaten kendiniz bu durumu paylaşırsınız diğer kişi ile

Bile bile söyleyip bir de ne var moduna geçmesi sinir bozucu, ben de birdaha özelimi anlatmazdım acıkcası

mesele artık duyuldu...çok zor aşamalardan sonra şükürki hamileyim..hatta bunu tam olarak kendime bile söyleyemiyorum ki kalp atışlarını daha duymadık..inşallah Rabbim nasip ederde herşey yolunda gider...
arkadaşıma gelincede bir süre konuşmayacağız o kesin..konuşsak bile ikimizde mesafeli oluruz...

Allah tamamına erdirsin. İnşallah rahat hamilelik geçirir ve sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına.

Gerçekten art niyetli söylememiş olabilir hAtta buradan banada öyle geldi diyebilirim
Fakat kesinlikle yapmamalıydı aslında biryandan iyi oldu çünkü güven konusunda rengini belli etmiş old
u
Keşke hatasını kabul edip evet haklısın ama sevincimden duramadım diye özür dileseydi
Fakat kendi yaptığına doymamış üstüne çıkmaya çalışıyor
Hiç sevmem böyle egoluları :63:

art niyetli yaomadığına eminim..ama neden söyledin deyince beni suçlayıp üste çıkması hiç doğru değil..

konu ne bilmiyorum ama iyi veya kötü başkası tarafından bilinmesini isteseydin söylerdin bende senin yerinde olsam aynı tepkiyi belkide daha fazlasını verirdim çok samimi bir arkadaşınsa da çok uzatma ama bir daha ona bir şey anlatırken seçici ol sır verme masumane görünse de ilerde tehlikeli olabilir

aynı cümleyi kurdum biliyor musun..onunla paylaşmak isteseydim söylerdim diye..artık güvenip hiç yok..Allah ın selamını aıp veririm sadece..

hiç düşünmem direk bitiririm arkadaslığı anam değil babam değil kocam değil hiç çekmem bir sans daha bile vermem

aslında ben ona arkadaşlığımız konusunda daha öncedende şans vermiştim..ama suç benim tekrar güvenmemem lazımdı..

Cok basit. Sende artik herkese duyulmasini istedigin bir konuyu bu arkadasina anlatirsin yaymis olursun. Kimsenin duymasini istemedigin birseyide birdaha asla soylemezsin.
Bunlarda dusunecek birsey yok. Kimseye soyleme dedigin kisiyi baskasindan duyuyorsan bitmistir. Arkadas kalirsin elbette yine ama sır vermezsin demekki iyi bir sirdas degil. Baskalarina simayet etme boyle boyle yapti diye. Birdaha sır vermezsin olur biter.

Cok basit. Sende artik herkese duyulmasini istedigin bir konuyu bu arkadasina anlatirsin yaymis olursun. Kimsenin duymasini istemedigin birseyide birdaha asla soylemezsin.
Bunlarda dusunecek birsey yok. Kimseye soyleme dedigin kisiyi baskasindan duyuyorsan bitmistir. Arkadas kalirsin elbette yine ama sır vermezsin demekki iyi bir sirdas degil. Baskalarina simayet etme boyle boyle yapti diye. Birdaha sır vermezsin olur biter.

aynen canım..zaten bundan sonra aramızda çokta samimi bir bağ olmaz...

ben olsam bir daha kendisine özel bir şey anlatmayacağımı söylerdim.. hemde ciddden anlatmazdım.. çok sini r bozucu

Back
X