Aslında araştırma yapmadım sadece gidip odaları gördüm ve ücretleri sordum, paket fiyatlar olduğu için sonradan bişey çıkmaz gibi ama belli de olmaz tabi. Bilmiyorum sadece hastaneye ve doktora içim ısındı, güven hastanesinin de sgk ile gelenleri önemsememesi onları gözümde çok basitleştirdi. Zaten sağlık sistemimiz hızla Amerika örnek alınarak düzenlenmeye devam ediyor tıpkı oradaki gibi paran varsa yaşa paran yoksa öl şeklinde sağlık hizmeti alıcaz. biz insani yönleri ağır basan bir milletiz bu kadar duyarsız davranılması çok basitleştiriyor hastaneyi gözümde, bir de bunun söylentisi bile çıktığı anda başta doktorların bizim hastalarımız ne olacak diye sahip çıkması lazım değil mi? Ki ben bu konuyu bankodaki mesut beyden öğrendim, doktorum söylemediği için de bozuldum açıkcası. yani o da söylemese ben 1 kasımdan sonra karnım burnumda ortada kalıcam.
Bugün tekrar aradım Güven'i.. hem bi gelişme var mı diye hem de yoksa bile bize özel bi indirim yaparlar mı diye.. Ama malesef ne böyle bir çalışma ne de böyle bir düşünce varmış.. Öylece özele geçiyoruz yani.. Maddi gücü olanlar için 240 tl muayene 4700 doğum.. SSK ile devam etmek isteyenler, yeni hastanelerimiz umarım hepimize hayırlı olur..
ben dun koru hastanesinin sitesine baktım ümit bey diye bi doktor var bu sene mustan
zorunlu hizmetini yapıp gelmiş orda bas hekimmiş hatta hakkında baya olumlu yazılar okudum nete gir bak
istersen bide bu hastane prof dr aydan biri nin danısmanlığını yaptığı esinin kurduğu hastane ve
gazinin tum iyi doktorlarını topladı diolar iyi olmasa ümit beyi asla almazlardı muyene 22 tl artı katılım payı
var 12 tl toplamda 34 tl bişi dogum ucretini dun o servis kapandıktan sora aradıım için veremediler bugun esim aricaktı
onuda yazarım ogrenince arklara da sordum cok ii diolar forumda koruda dogum yapanları okudum
hemşirelerden falan cok memnun kalmıslar bebek memeyi alıncaya kadar hemşirelerde ugrasıp ilgileniyormus
baya içime yattı bakalım dogum fiyatını da alalaım beliki oaraya geçicem ben
Bende araştırdım dediğin gibi iyi bi hastaneye benziyo.. Randevu da aldım bi gidip görmek iyi olur diye düşünüyorum.. muayene 20+12 dedi, doğum normal da sezeryan da 2000 tl imiş.. sadece epiduralde 500 tl fark alıyolar 2500 tl oluyor.. bebek yoğun bakımı varmış.. iyi görünüyo bencede.. bi gidelim bakalım.. inşallah iyi olur... ben yine fikirlerimi yazarım gittikten sonra..
ewt aradık bizde bir gece yatıslı 2000 tl sonraki her gece 250 tl bence gayet iyi muyene ucretide
senin dediğin gibi ben karstrmısım randevun yakınmı ben 31nde son kez guvendeym deişiklik olmazsa
geçicem koruya hem gorevli isterseniz yarına bile randevu veebilirz dedi 10 gun onceden diil
guven gibi sen once gidersen mutlaka yaz ben ayın 1 den once gidemem
Benimde Güvende son randevum 31 ekim, akşam.. artık o gün sadece bebişi görüp taner beyle vedalaşırız herhalde :))
o yüzden Koruya 5 kasım'a randevu aldım.. cumartesi olsun diye.. haftaiçi çalışıyorum cmtsi daha rahat oluyo..
Randevu almak da dediğin gibi çok rahat.. Hazır burda yoğunluk yokken gitmemiz en iyisi..
benimde akşam belki karşılasırız:))) ya bide taner beye ne diceksn ayıp olcak gibi gelio
sonucta memnunuz ondan yanlıs anlarmı bırakıp gidiyoruz die cekiniorm ne diim acaba
bide aramızda 3- 3,5 hafta var senle sanırım ama benim karnım hiç yok kimse hamile olduumu
annamıyor senin resimde gayet belli hamile olduun normalde de ole dimi basladınmı hamile
giysileri giymeye
Benim randevu 19:30'da senin kaçta evet belki karşılaşırızzz??
Benim karnım çok erken çıktı yani 1,5 aylıkken hamile giysilerine başlamıştımiç karnı dar olanlarda erken çıkar falan diyolar ama.. şimdi 21. haftadayım ama gören hemen hamile olduğumu anlıyo çünkü 6-7 aylık gibi görünüyo :)) çok kilo aldım 54le hamile kalmıştım şimdi 61 kiloyum ama kilo karnımda ve göğüslerde belli oldu sadece çıkmaması daha iyi kıymetini bil valla ne giysiler oluyo ne yatarken rahat ediyo insan böle..
Taner hoca durumu biliyo onun bize mahçup olması lazım :) ben geçen görüşmede açıkca söledim böle olursa gelemiycem hocam başka yerde çalışıyosanız oraya geleyim çünkü sizi bırakmak istemiyorum dedim.. yok burdayım bizi çıkarmadılar işten dedi :) diğer doktora götürmek için kayıtlarımı istemeyi bile düşünüyorum ben valla :)) çünkü başından beri taner hocada her bilgimiz var kan, idrar sonuçları, tansiyon kilo takibi... valla şansımı deniycem verirse çok iyi olurama durumu biliyo hiç çekinme bize özel indirim yaptırırsa gitmeyiz ayrıca :44:
benim ya 5 yada 6 yı on gece daha erken senden
ben yakında 5 aylık olcam ama belli diil ole iç karnı geniş olcak biride diilim vucut yapım dar zaten
50 kiloydum zaten hamile kalmadan once sora 6. ve 12. haftalar arası surekli cıkarttım ama
hiç birsey yemeden nerdeyse hastanede falan serum aldım 43 kiloya dustum sora 40 gunde 7 kilo aldım
taner bey hatta bu gidiş ii diil falan dedi bole giderse dogumda kaç kilo olursun dedi
bu sebeplerdenmi bilmiyorum hiç karnım yok hala eski kıyafetlerimi giyiyiorum birz belli olsa ii olcak
bende diim bari taner beye gelemicem die bende zaten kan- 2li-3lü test cıktıları var ayrıntılıyı da alcam
bi kilo tansiyonlar olmicak ama nese sende cıktı al onları odeme yaptığımız yerden veriyorlar isteyince
İlk aylarda çıkaranlar zaten hep zayıf kaldılar haklısın.. Benim bulantım oldu ama yemek yiyince geçiyodu ve hiç çıkarmadım o yüzden de ilk günden beri kilo alıyorum sanırım o yüzden erken çıktı benimki :))
Evet sen benden erken gidiyomuşsun neyse artık Koru'da buluşuruz :))
Çıktılarım var ama tansiyon kilo yok( kendi evde yazdığım kilo var artık onu götürüm yeni doktora napalım
tansiyonun normal seyrediyosa kilonu da biliosn onemli diil bence
2li 3lü onemli kanımca onlarda var elimizde ayrıntılıda radyoloji cıktı verdimi sana
bide ne kadar surdu ayrıntılı ultrason uzun suruyo diolar
Son randevuya gittik maalesef duydunmu bilmiyorum fiyatlar düzenlenmiş 24 haftadan fazla olanlara indirim var 3500 sezeryan digerlerine 4950 muyene de 95 a önemli olan dogum 24 hafta altı olanlara da bisey olmaz artık dedi kadın bugün belli olmuş Taner bey in bile haberi yoktu daha bben koruya randevu Alcam bu haftaAyrıntılı ultrason 20-25 dk falan sürdü, onu başka bi yerde yapıyolar Taner Hoca da sonuçlarına bakıyo.. B blok'da sanırım yanlış hatırlıyo da olabilirim ama..
Çıktı veriyo, tüm ultrason görüntüleri oluyo, kalp, beyin, ... vs çektiği her organa ayrı çıktı veriyo..
Bugün vedaya gidiyoruz hı? Neticeyi yazarım inşallah akşama..
Son randevuya gittik maalesef duydunmu bilmiyorum fiyatlar düzenlenmiş 24 haftadan fazla olanlara indirim var 3500 sezeryan digerlerine 4950 muyene de 95 a önemli olan dogum 24 hafta altı olanlara da bisey olmaz artık dedi kadın bugün belli olmuş Taner bey in bile haberi yoktu daha bben koruya randevu Alcam bu hafta
Evet bizde dün akşam gittik, önce fiyat almaya uğradım bana da 24. haftadan sonrası için indirim var dediler ki ben 22. haftayım ama Taner Bey'in hastalarına da varmış indirim yani istesek yararlanabiliyoruz ama doğum için 3000 normal 3500 sezeryan dedi, hadi onu da geç önemli olan muayene, 95 tl muayene ücreti ama hiç bişey dahil değil. Yani benim 2 hafta sonra şeker yüklemem var onların fiyatları ayrı olcakmış, ssk da biliyosun kan idrar hiç bişeye ekstra ödeme yapmıyoduk ama özele geçince hepsi ayrı hesaplanacak dedi. Anlayacağın gidersek 150-200 den aşağı zaten kurtulamayız.. Ben de cumartesi gününe Koru'dan randevu aldım. Bakalım nasıl geçecek.. Sana da yazarım burdan.. Hakkımızda hayırlısı artık..
cnm gittinmi bgn nasıl gecti iidr umarım
ii bayramlar bu arada
Selammm, gittim evet Ümit Hoca'ya ve çok memnun kaldım.. Normal muayene yaptı ama hem uzun sürdü hem herşeyi o sordu, ne şekilde doğum istediğime kadar herşeyi sordu.. Ben hep erken diye sormaya çekiniyordum.. Güvenden çıktılarımı da götürmüştüm, ultrasonu böyle mi çekiyolar güvende dedi, bi de biz bakalım dedi ben böle bişey görmedim :) biz fotokopi çektiriyomuşuz orda.. Çok güzel bi ultrasonu var 4 boyutlu gösteriyo bebişi ilk kez böyle güzel gördüm, ilk kez boyunu kilosunu duydum, 20 gün sonra gittiğimizde cd de getirin bebeğe hatıra olur kayıt yapalım dedi çok sevindim.. Sonra doğumhaneyi ve kalınan odayı gezdik, bu arada doğuma kendisi giriyomuş gece de olsa gelirim dedi, cep telefonunu verdi acil bi durumda arayın dedi.. Yani mathilda ben çok memnun kaldım.. Her işte bi hayır varmış, güvenin ssk yı bitirmesi iyi olmuş yoksa Ümit hocayı tanıyamıycaktım ve bebeğimin bu hallerini hiç bilemiycektim.. lcd tv de izletiyo tepeden tırnağa herşeyine bakıyo ki benim detaylı ultrasonum yapılmıştı.. üstelik bakarken çok güzel şeyler söylüyo, bebeğin hareketlerine gülmesi, onunla konuşması falan çok hoşuma gitti.. Kesinlikle tavsiye ediyorum.. bir sonraki randevuyu 20 gün sonraya verdi, o zaman şeker yüklemesi yapacak.. Senin ne zaman ilk kontrolün? çok memnun kalacaksın sende emin ol...
cnm cok sevindim senin adına cok gzl bi bayram hediyesi olmus o zaman bebeğini ilk defa boyle gormek
benim randevu 12snde ayın ama nasıl sabrederm simdi bilmiyorum iple cekicem artk
ümit beyin ole biri oldugu belliydi cok fazla sey yapmıs doguda hatta onlardan bazıları korunun ziyaretci defterine
biseyler yazmıslar hakkında cok hos seylerdi inş hep bole devam eder
benimkide ii gecer umarım sezeryan doguma nasıl bakıyor ille normal die diretiyormu
Canım öncelikle sana da iyi bayramlar..
Bana doğumu nasıl düşünüyosun diyince ben normal olmasını tercih ederim dedim, o da bizde normal doğumu özendirmeye çalışıyoruz hastanenin en önemli özelliği o dedi.. Ama tabi herşey yolunda giderse dedi, normal doğuma engel bi durum olmazsa yani.. Sen sezeryan istersen de olmaz diyeceğini zannetmiyorum.. Bir de en önemlisi normal doğum ve sezeryanın 2000 tl olması yani fiyat farkı yok.. gidince sende bir sor zaten çok rahat bi doktor farkedeceksin.. Şimdiden iyi şanslar inşallah bebişini sağlıklıca göreceksin, haberlerini yazmayı unutma!!
cnm merhaba
gercekten dediğin kadar varmış cok memnun kaldım koru hastanesinden ve ümit beyden
esimde bende cok rahattık yanında içimize sindi yani umarım boyle devam eder
hemşire bile cok tatlıydı artık korudayız bundan sonra
dogumu daha sormadı sanırım erken 24. haftada seker yuklemesine gitcem o zaman konusurum
tetanoz asısı varya bu hafta o asıyı ol dedi bana taner bey olma demişti ama
zararı yokmus bende olmaya karar verdim sen olmusmuydun o asıyı
bu arada birseyler almaya basladınmı bilmiyorum ama
cukurambardaki e bebek magazasında kampanya var her 250 tl ye 50 tl hediye ceki veriyorlar
1500 tl lik urunu 1250 ye almıs olduk biz netten bak istersen
daha erkenmi bilmiyorum ama bekledikçe iyice kararsız kalıyorum
hep fikir değişiklği oluyo ondan aldım artık bende
simdilik bu kadar kib grsrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?