Selam canımm,
Kontrolün istediğin gibi geçmesine çok sevindim, Ümit hocayı seveceğine emindim, ultrasonu falan ne kadar farklı değil mi eski halimize göre :)
Benimde bir sonraki randevum şeker yüklemesi için 26 kasımda.. Sabırsızlanıyorum daha 2 hafta varYanında CD de getir dedi kayıt yapacak görüntüsünü çok sevindim :)
Tetanoz aşısını ben hamile kalmadan önce iş yerinde olmuştum bir doz.. Taner hoca bana da yeter o doz tekrar olma demişti ama bence de olmakta fayda var.. O tek doz olmasaydı ben de yaptıracaktım.. Faydası olur zararı olmaz diye düşünüyorum..
Alışverişe de başladımmm :) Hatta hastane çantamı bile hazırlıyorum bir kaç eksik kaldı.. :) E-bebek mağazasına netten bakıyorum bi türlü kısmet olmadı gitmek.. Ulusta özelcan bebe var bi şubesi de söğütözünde yolun düşerse oraya da bi bak.. Fiyatları çok uygun, biz ordan Kraft bebeport aldık 140 tl.. Hem hastaneden çıkışta taşımak için hemde oto koltuğu oluyo, daha sonra alt tekerlerini alıp bebek arabası yapabiliyosun, biz ona erken diye sadece üstünü aldık.. Nette araştırdım 189 tl görünüyodu en ucuz ama mağazada pazarlık yapınca düşüyolar fiyatı..
Genelde 7. aya kadar bişey almayın derler ama olmuyo işte bebek eşyaları çok pahalı.. Şimdiden yavaş yavaş alırsak sonunda rahat ederiz diye düşünüyorum, ben bebek bezi bile alıyorum ucuz gördükçe.. Şimdiye kadar 2 paket yenidoğan 2 paket 2 numara aldım prima.. Özelcandan biberon falan da aldım Dr. Browns gaz yapmayan biberon var alacaksan ona da bi bak kullanan arkadaşlarım çok memnun.. Onun dışında aklıma geldikçe yazarım alınabilecek şeyleri.. Sende duyarsan yaz olur mu?
Sana özel mesajla e-mailimi de gönderiyorum msn yada face de ekleyeb ilirsin..
Kendine çok iyi bak.. Görüşmek üzere.. Bebişi de öpüyorummm
slm cnm
öncelikle ben msj sayım yeterli olmadığından özel msj atamadım sana
msn pek kullanmıyorum ama ekledim sonu msn yazıyordu dogru dimi
hotmail degil yani emin olamadım
face de mail adresinden ekleme yapılıyodu hala oluyordur sanırım
ben özel yazamayınca burdan veremiyorum
bende 4 hafta sonra gidiyorum banada cok geldi
nasıl sabredicem bilmiyorum seker yuklemesi var o zaman
yarında tetanozu olcam inş aile saglık merkezinde
özelcan bebeyi biliyorum orasıı da cok gzl benim aldıgım araba
e bebekte daha uygundu ama ondan ordan aldım
sanırım senin aldıgın yenidoğan otokoltuğuyla aynı
ben onun travel sistemini aldım kraft twist die gecio
cok kullanıslı her arcası ayrı monte edilebiliyor içiçe koymak zorunda diilsin
ayrıca sapı cift yonlu tavsiye edrm yorumları a cok gzl goruntusude
bide ben parkyatak aldım chicco lullaby lx varya ondan
en iyisi o geldi bana genç odamız var yeni bebek odası alırsak
onu atmak zorunda kalcaktm bende parkyatak tercih ettim
bu ikisini alınca ev tipi anakucagı ve korbell bebek bezi cop kovası+yedeği
bedavaya geldi anakucağını chicco i feel modeli aldım
mp3 baglanıyor ona kendi muzikleri ısıgı var
bide sallanımı cok rahat kendi salınımıyla bile bebek sallar
gorunce daha da içine yatıyor bide o çöp kutusu cok kullanıslı
ilk zamanlar cok sık bez değiştiyormussun bu sistemde dısarı
koku cıkkısı olmuyormus bak istersen bi onada
benim buyukler bittti bakalım yılbasından sora zam gelir zaten
aldım aklımdan gitti ufak tefek seyler kaldı
biberona baktım ii gözukuyor bende chicco nun step 1 varya
anne göğsü gibi olan onu dusunmustum oda gaz yapmıyormus
grdunmu sen onu o nasıl sence
bebek bakım urunlerini nivea mı aldın onda kararsızım
bide lohusa gecelik sabahlık takımı sık bişi olsun istiyorum
baktınmı sen onlara
merhaba arkadaşlar,
ben de kontrollerimde güven hastanesinde sedat bey'e gidiyordum. özel sigorta olduğu için değiştirmeyi düşünmüyoruz ama aklıma takılan bi konu var. özel hastanede alınan raporun ssk geçerliliği nasıl hallediliyor? yani 32. haftada ayrı bi ssk'lı hastaneye gidip rapor mu alacağız, yoksa güvenden rapor alıp bir yere mi onaylatacağız? daha önce güvenden rapor almıştım ama iş göremez belgesini de onlar vermişti, ssk anlaşması vardı.
Selam canım..
Bende aslında msn kullanmıyorum ama facede de adresim o.. evet sonu msn.. aramayı onunla yaparsan çıkar sanırım adım melike.. :)
Bizim aldığımız Kraft da öyle twistle kullanılıyo yani biraz bebiş büyüyünce twisti alcaz aynı arabayı almışız :)
Bizde de genç odası var diye ben sadece bi beşik aldım yatak odasına bi süre orda bizle yatar diye düşündüm sonra beşiği genç odasına alırız sonrada aklı erip bana yeni bi genç odası alın diyene kadar babasının genç odasını kullancak :)
chicco i feel 'e bende baktım hem bizde hemde annemlere falan gittiğimizde işime yarar diye düşündüm, bende e-bebek den alayım madem çünkü o çöp kovası da dediğin gibi kullanışlı bir ürüne benziyor..
Chicco nun biberonunu da dün bi arkadaşım söyledi ama hiç görmedim dr browns 2 tane var ondan da bi tane alsam mı acaba? bi de biberonu ilk 6 ay kullanmıycaz galiba.. gerçi bizim iznimiz 4 ay.. sonra mecburen sütü sağıp biberonla vercem.. bu arada sağma makinasına da gerekcek bana.. senin iznin 1 yıl oluyo dimi? Yani öğretmensin diye düşünüyorum profilinden :) devlet memurları 1 yıl yapıo diyolar ama tam bilgim yok umarım öyledir..
Bu arada bende bakım ürünlerini incelemedim daha.. Biraz forumdan okuyalım iyiyse nivea olabilir bencede ben şu ana kadar sadece banyo seti, havlu bornoz lif sünger kulak pmuğu filan aldım.. ama sabun şampuan krem lazımoff düşününce ne çok eksik çıkıyo :S
Gecelik içinde ben hastane çantama 1 gecelik bi de pijama takımı koydum.. doğumun nasıl olacağını bilmediğim için ikiside gerekebilir dediler.. ikiside önden düğmeli emzirmeye uygun olsun diye.. onları da koray dan aldım L beden.. umarım doğumda içine sığarım
Bu arada çantaya sende kalın çorap koymayı unutma, ayaklar çok üşüyomuş tüm eski topraklar aynı şeyi söyledi, her ne kadar hastane sıcak olur desemde :) benim doğum şubat marta geliyo senin görünen nisan mı?
mrb arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım:)hamile kaldığımı yeni öğrendim ve çok mutluyum.bende koru hastanesi ümit beye gitmek istiyorum, bana yardımcı olur musunz?kan tahlili,idrar,hormon tahlillerinin fiyatları ne kadar, ilk gidişim olacak tahmini bir rakam söyleyebilir misinz bana ne kadara mal olur. bide ben hamielleikten önce bazı tetkiklerimi yaptırmıştım(toxoplazma,hemogram...)ümit bey bu tahlilleri bir daha ister mi?açıkçası para için lüzumsuz bir tahlil istiyo mu?nasıl bir doktor.
mrb cnm
faceden bakarım o mail adresi ile eklemeye becerebiliim umarım
biberon iki tane varsa hiç alma bence
ben baktım onlara iki boy var ama ayları yazmiodu
inş bol bol sut olurda mamaya falan ihtiyaç olmaz
biberonlar mama gerkirse lzm bence ben yanıma mama da alcam
ememezse ac kalmasın sarılığın agır gecmesinin en
onemli sebebi de ac dirençsiz kalmasıymıs
ben sezeryan istediğim için belki hemen gelmez sut
bana biberon sart o yuzden
bizim izin 8 hafta dogum sonrası benimde 31 mart cıkıyo dogum zamanı
ama sezeryande tutmuyorlarmıs 40 hafta 37-38 de alıyorlarmıs
benim 8 haftadan sonra 1 ay falan kalyo biz 30 hazirana kdr gdyrz cunku
onu raporla baglıycam sora zaten yaz tatili gelicek
6 aylıkkende okullar acılıyo o zaman işbası
ama tabi ucretsiz izin hakkım var 2 yıla kadar
ama evde de duramam uzun sure calısmamak beni depresif yapio
o zaman bakıcaz durumlara ama 1 yıl izin yok
ben gecelik alcam heralde sezeryande pijama zor oluyomus
çorap işinide mutlaka yapiim bende gaz sorunu yapar usutursek:)
teşekkr ederim cnm...allah sana da hayırlı doğumalr nasip etsin.ben aradım hastaneyi bilgi aldım dediğin gibiymiş:)işlh ümit beyden memnun kalırım ilk gebeliğim, her konuda süper olmasını istiyorum...bende taner beye gitmeyi düşünüodum ama ssk anlaşması bittiğinden araştırma yapıodum,sizin yazdıklarınıza rastlayınca ümit beyde karar kıldım işlh dediğiniz gibidir.salı günü randevüm var...
bugün bebşimin kesesini gördüm daha mercimek kadar:)haftaya işallah kalp atışlarını dinliycez ümit beyle.bebşim 5 haftalık.bu arada ümit bey müthiş bir doktormuş, çok ilgili ve bilgili bir doktor. dalında gerçekten çok iyi. iyi ki ona gitmişim, sizlere çok teşekkür ederim çünkü ümit beyle tanışmam sizin sayenizde oldu.eşim de heyecandan doktorumuzun dediklerini hatırlamıyo bile:::) çok mutluyuz.allah herkese bu mutluluğu yaşatsın.hayırlısıyla bebişim sağlıklı bi şekilde gelişir işallah. bu arada hastane çalışanları da çok şekerdi.
slm kızlar öncelikle hepimiz saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alırız inşallah topiği baştan sona kadar okudum bende hep güven hastanesini duydum doğum için ama sgk anlaşması biitğinden yeni hastane ve doktor arıyorum koru hastanesi ümit hocayı ilk kez burda gördüm bende meraklandım belki gidip bi muayene olur öyle karar veririm 12 haftalık hamileyim ve napcam bilmiyorum
medicana dan mehmet hoca içinde güzel yorumlar var kararsız kaldım
En sonunda başardık eklemeyi :)
Buraya sürekli bakamıyorum ama face genelde bakıyorum..
31 Mart sende Mart annesi olcaksın yanii.. Forumda Mart annelerine de gelsene.. Aklına takılanları sorarsın, aynı dönemler olunca iyi oluyo konuşmak :)
Benimde 6 Mart görünen ama sanırım şubat sonu da olabilir bakalım kısmet..
slm kızlar öncelikle hepimiz saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alırız inşallah topiği baştan sona kadar okudum bende hep güven hastanesini duydum doğum için ama sgk anlaşması biitğinden yeni hastane ve doktor arıyorum koru hastanesi ümit hocayı ilk kez burda gördüm bende meraklandım belki gidip bi muayene olur öyle karar veririm 12 haftalık hamileyim ve napcam bilmiyorum
medicana dan mehmet hoca içinde güzel yorumlar var kararsız kaldım
bugün bebşimin kesesini gördüm daha mercimek kadar:)haftaya işallah kalp atışlarını dinliycez ümit beyle.bebşim 5 haftalık.bu arada ümit bey müthiş bir doktormuş, çok ilgili ve bilgili bir doktor. dalında gerçekten çok iyi. iyi ki ona gitmişim, sizlere çok teşekkür ederim çünkü ümit beyle tanışmam sizin sayenizde oldu.eşim de heyecandan doktorumuzun dediklerini hatırlamıyo bile:::) çok mutluyuz.allah herkese bu mutluluğu yaşatsın.hayırlısıyla bebişim sağlıklı bi şekilde gelişir işallah. bu arada hastane çalışanları da çok şekerdi.
meraba cnm
bişeyler aldınmı gorusmeyeli benim az kaldı bakalım
baya kolayladık beklemek kaldı bi tek
grsrz cnm ii bak kendine de bebeğine de
Evet arkadaşlar bende nisan sonu mayıs başı gibi koruda doğum yapacağım.Bugün Ümit bey güven hastanesinden biçok kişi geliyor deyince girip bi okuyayım dedim.ben ilk günden beri koruya gidiyorum ben hem Aydan hanıma gidiyorum hemde Ümit beye Aydan hanım oranın profesörü gerçekten burdan okuyorumda 3 boyutluya farklı ücretler ödeyenler varmış.Korudaki hem 4 boyutlu hemde renkli ve ayrıca bi ücreti yok.12.haftada bana cinsiyetini söyledi.Çok güleryüzlü iyi insanlar.Hala gitmeyenler varsa şiddetle koruyu tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?