Güven olur mu?

eslem89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
1.940
1.549
53
36
Arkadaşlar meslektaşlarla ilgili bir grupta facebookta anket yapmışlar bekar evli diye. Bekarlar tanışsın diye. Sizce burdan birini eklemek güvenli olur mu? Var mı böyle internet ortamında tanışan?

Olabilir bence, niye olmasın? Koca koca üniversiteler online ortama geçti, online hayatımızın bir parçası oldu artık. Sanalda da tanışılabilir.
Ayrıca hayatımızın içine edenlerle yüz yüze, arkadaş aracılığıyla, yıllarca tanışarak, çok güvenerek ilişki yaşadık da ne oldu?
Temkinli davranırsınız olur biter.

Biz de eşimle internetten tanismistik ama ortak hobimizle ilgili ayni forumdaymişiz tesaduf oldu muhabet ilerledi de oyle oldu.

İsmarlama şeyleri sevmiyorum ben. İnternet disinda da birinin taniştirmasiyla veya sevgili olmak için başlayan ilişkilerim hatta başlamayan diyeyim hep bok gibiydi. Tesadufen başlayan ilişkilerim hep daha guzeldi.

Sosyal medya tanışmalarına ileri derece karşıydım.. fakat şuannda görüyorum ki arkadan gümbür gümbür gelen yeni nesil sürekli sosyal medyada birçoğuda başarılı bu işlerde artık bende bu olumsuz tavrımı kırmaya başladım çağa ayak uydurmak gerek.. ayrıcs artık şöyle düşünüyorum 5 sene sosyal hayatta tanıdığınız insanı bile evlenince yanıyamıyorsunuz tamamen şanss kısmet böyle şeyler. Şahsen artık negatif bakmıyorum neden olmasın

Hangi meslek grubu bu merak ettim
Ya boş vakitleri çok böyle boş anketlerle uğraşıyorlar ya da aşırı yoğunluktan flört bulamıyorlar ve bu yolu bari deneyelim diyorlar
Yoğunluktan flört bulamayan gruba daha uygun gibi:))

gerçek hayatta öyle değil mi şans işi
Gercek hayatta gorustugun insanimn evli cikma olasiligi hic tanimadigin bir insanla gorusursen olur.
Mesela is ortaminda kimin evli kimin bekar oldugunu bilirsin, arkadas ortamlarida öyle.
Boyle yerlerde kime sorsan evlimi bekarmi soyler.
Sanal ortamda bu risk daha fazla gercek hayata göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…