Güven Ozan Kaplana ameliyat olan var mı

3 ay oldu guven hocayla goruştum halen arayan soran yok biz sizi ararız dedler ama kimse aramadı

Siz oldunuz ameliyat guven ozan hocaya hiç yorum yok onunla üstelik Hacettepe de o bölümde adı bile çıkmıyor

Siz oldunuz ameliyat guven ozan hocaya hiç yorum yok onunla üstelik Hacettepe de o bölümde adı bile çıkmıyor
Merhaba asistan olduğu için adı çıkmıyor asistan doktora randevu alıyorsunuz sonra sizi hangi ameliyat istiyorsunuz kimin listesinde yer var vs yönlendiriyolar fakat ben o şekilde sabredemedim ozan beye instadan yazdım hastaneye görüşmeye çağırdı listeye aldı bir hafta sonra bi hastası covid olmuş yarın ameliyat olur musun dedi tamam dedim o şekilde oldum

Ameliyat oldunuz mu Ozan Kaplan'a düşüncelerinizi iletir misiniz?
Oldum ben ikinci ayıma girdim bugün memnunum bir sıkıntım yok tabi süreçte çok telaşlarım oldu burnum sürekli niye akıyo niye bazen bi taraf daha şiş gibi duruyo vs gibi ama akıntı normalmiş bide benim zaten alerjik rinitim var şişlik de ödemdenmiş artık pek olmuyor

Çok geçmiş olsun. Ücret ne kadar ödediniz ?

Size özelden yazmak istedim ama açık değil . Hocanın instagram adresini bulamadım rica etsem özelden yazar mısınız ?

Ozan güven kaplan hocaya bende meme büyütme ameliyatı oldum çok menmun oldum çok yardımcı oldu sonrasında çok ilgilendi

Evet oldum 4.gün şuan ama çok menmun oldum sonrasında hiç bıkmadan sorularıma cevap veriyo çok ilgilendi iyiki ozan güven kaplan hocaya yaptırmışım beni 6 ay sonra aradı

Ozan güven kaplan hocaya bende meme büyütme ameliyatı oldum çok menmun oldum çok yardımcı oldu sonrasında çok ilgilendi
Ben direk hastaneye gittim ordan ozan güven kaplan hocaya yönlendirdiler hiç yorum bulmadım ama güven verdi bana ameliyat oldum çok memnun kaldım iyiki de olmuşum diyorum

Ben direk hastaneye gittim ordan ozan güven kaplan hocaya yönlendirdiler hiç yorum bulmadım ama güven verdi bana ameliyat oldum çok memnun kaldım iyiki de olmuşum diyorum
Merhaba siz ne ameliyatı oldunuz acaba ben de randevu almaya çalışıyordu m ozan beye

Ne kadar ödediniz süreç nasıldı acaba bende olmak istiyorum memnunmusunuz gerçekten istediginiz oldu mu yok sa hocanın yaptıgı kendi tercihi mi begendiniz fikirlere önem veriyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…