- 23 Ekim 2020
- 144
- 15
- 28
- Konu Sahibi missfortunemf
-
Siz oldunuz mu acaba nasip olursa ay sonu ben olucam gibiÇok doktor sordum şu sıralar ama bu sonhacettepede kendisi daha önceden burnunu yaptıran oldu mu
ne zaman sıraya alınmıştınız acaba?Siz oldunuz mu acaba nasip olursa ay sonu ben olucam gibi
Ya inanın tam bilmiyorum ama 2 ayı geçti… ay sonu gibi bekliyordum ama hala arayan soran yok beklemedeyim… siz oldunuz mu?ne zaman sıraya alınmıştınız acaba?
9 ay olduYa inanın tam bilmiyorum ama 2 ayı geçti… ay sonu gibi bekliyordum ama hala arayan soran yok beklemedeyim… siz oldunuz mu?
Merhaba asistan olduğu için adı çıkmıyor asistan doktora randevu alıyorsunuz sonra sizi hangi ameliyat istiyorsunuz kimin listesinde yer var vs yönlendiriyolar fakat ben o şekilde sabredemedim ozan beye instadan yazdım hastaneye görüşmeye çağırdı listeye aldı bir hafta sonra bi hastası covid olmuş yarın ameliyat olur musun dedi tamam dedim o şekilde oldumSiz oldunuz ameliyat guven ozan hocaya hiç yorum yok onunla üstelik Hacettepe de o bölümde adı bile çıkmıyor
Ben nasip olursa bugün oluyorumSiz oldunuz ameliyat guven ozan hocaya hiç yorum yok onunla üstelik Hacettepe de o bölümde adı bile çıkmıyor
Oldum ben ikinci ayıma girdim bugün memnunum bir sıkıntım yok tabi süreçte çok telaşlarım oldu burnum sürekli niye akıyo niye bazen bi taraf daha şiş gibi duruyo vs gibi ama akıntı normalmiş bide benim zaten alerjik rinitim var şişlik de ödemdenmiş artık pek olmuyorAmeliyat oldunuz mu Ozan Kaplan'a düşüncelerinizi iletir misiniz?
Çok geçmiş olsun. Ücret ne kadar ödediniz ?Oldum ben ikinci ayıma girdim bugün memnunum bir sıkıntım yok tabi süreçte çok telaşlarım oldu burnum sürekli niye akıyo niye bazen bi taraf daha şiş gibi duruyo vs gibi ama akıntı normalmiş bide benim zaten alerjik rinitim var şişlik de ödemdenmiş artık pek olmuyo
Ozan güven kaplan hocaya bende meme büyütme ameliyatı oldum çok menmun oldum çok yardımcı oldu sonrasında çok ilgilendiMerhaba asistan olduğu için adı çıkmıyor asistan doktora randevu alıyorsunuz sonra sizi hangi ameliyat istiyorsunuz kimin listesinde yer var vs yönlendiriyolar fakat ben o şekilde sabredemedim ozan beye instadan yazdım hastaneye görüşmeye çağırdı listeye aldı bir hafta sonra bi hastası covid olmuş yarın ameliyat olur musun dedi tamam dedim o şekilde oldum
Ameliyat oldunuz mu Ozan Kaplan'a düşüncelerinizi iletir misiniz
Evet oldum 4.gün şuan ama çok menmun oldum sonrasında hiç bıkmadan sorularıma cevap veriyo çok ilgilendi iyiki ozan güven kaplan hocaya yaptırmışım beni 6 ay sonra aradıSiz oldunuz ameliyat guven ozan hocaya hiç yorum yok onunla üstelik Hacettepe de o bölümde adı bile çıkmıyor
Ben direk hastaneye gittim ordan ozan güven kaplan hocaya yönlendirdiler hiç yorum bulmadım ama güven verdi bana ameliyat oldum çok memnun kaldım iyiki de olmuşum diyorumOzan güven kaplan hocaya bende meme büyütme ameliyatı oldum çok menmun oldum çok yardımcı oldu sonrasında çok ilgilendi
Merhaba siz ne ameliyatı oldunuz acaba ben de randevu almaya çalışıyordu m ozan beyeBen direk hastaneye gittim ordan ozan güven kaplan hocaya yönlendirdiler hiç yorum bulmadım ama güven verdi bana ameliyat oldum çok memnun kaldım iyiki de olmuşum diyorum
Ne kadar ödediniz süreç nasıldı acaba bende olmak istiyorum memnunmusunuz gerçekten istediginiz oldu mu yok sa hocanın yaptıgı kendi tercihi mi begendiniz fikirlere önem veriyor muOzan güven kaplan hocaya bende meme büyütme ameliyatı oldum çok menmun oldum çok yardımcı oldu sonrasında çok ilgilendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?