Konuya nasıl giriş yapsam bilmiyorum. Bir yılı aşkın süredir ilişkim var. İlgili beyefendinin benden önce 3 yıl kadar bir ilişkisi varmış. Hanımefendi okulun bitmesine yakın evlilik istemiş. Ortada para pul olmadığı için ilişkiyi bitirdiğini söyledi. İkisi de okul biter bitmez atandılar. Ne hikmetse aynı şehirde aynı kurumdalar. Ve kızla evleri çok yakın. Kız zaten evlenmiş hemen Ben bu kadar tesadüfün nasıl olduğunu niye evlilik olmadığını sorduğumda birbirimizden habersizdik zaten ayrılmıştık dedi. Evlilik olayına gelince ise bu sefer o istedi ben onun o kadar da iyi bir insan olduğunu düşünmüyordum dedi. Bu sefer e madem öyle niye kızı evlilik lafı etmeden önce bırakmadın dediğimde ise ağzını açamadı. Sana ne kızdan diye hiddetlendi. Amacım gerçekleri öğrenmek. O kızın duygularıyla oynayıp kızın ahını aldıysa o ah çıkar. Kız onun için kapanmış. Bir kız saçlarını bir erkek için saklamaya başladıysa kıza ümit vermiş olması gerekmiyor mu? Ben bu yüzden erkek arkadaşıma karşı güven problemi yaşıyorum. Muhtemelen bazılarınız geçmişi bırak sorma diyecektir ki evet bırakmalıyım.Ama karşı cinsin duygularıyla oynandıysa yeri gelir aynısını bana da yapar ya da yapmıştır bile.
beni belki de ayakta oynatıyordur seni seviyorum ayağına . Okuduğunuz için teşekkür ederim.
beni belki de ayakta oynatıyordur seni seviyorum ayağına . Okuduğunuz için teşekkür ederim.