Guven problemi..

mrsmile

California dreaming..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
573
197
18
Merhaba kizlar....

Insanlara karsi guven problemim var benim henuz 20 yasindayim ama sorun şu ki karsimdaki insani yeni tanimis olsamda olmasamda guven sorunu yasiyorum..
Lise yillarimda her turden arkadasim oldu sonradan kendimi buldum baya acemilik cektigim iki senenin ardindan cok sukur kendimi duzelttim ama bu sefer belkide bu yasadiklarimdan ötürü karsimdaki insana ısınamıyorum ve kesinlikle ufakta olsa bir mesafeyle yaklasiyorum canımı yakacakmis gibi hissediyorum samimi olmaya calisiyorum ama fazla kendimi kaptirmiyorum....kiz erkek farketmiyor...

Bu bir sorun mu simdi anlatinca bir degisik oldu ama nasil aşabilirim bilmiyorum ...

Son düzenleme:
ben de samimi olamıyorum kimsyle.çok samimi olduysam hemen kendmi geri çekiyorum görüşmüyorum korkuyorum.

Kimseye güvenemiyor insan.
Bende güven problemi yaşıyorum.
Herkese bi mesafeyle yaklasiyorum

Hic anormal bir durum degil artik dünya öyle bir hale gelmiski güvenmekten cok mesafeli olmak istiyor insan caninin yanmamasi icin..

Zaten kimseye de güvenmemelisin güveniyorMuş gbi davran bu zamanda kimden kazık yiyecegin belli mi olur bu kötü bir şey degil hem belkide karşına gerçekten guvenebilecegin arkadaşlar cikmamistr bi de byle düşün

ben de samimi olamıyorum kimsyle.çok samimi olduysam hemen kendmi geri çekiyorum görüşmüyorum korkuyorum.
Aynen canim bende oyleyim yanii gercekten dostum diyecek biri yok suands syni sekilde iliskiler icinde oyleyim guven problemi bazen sorun oluyor ben mi abartiyorum diyorum kendime..

Hic anormal bir durum degil artik dünya öyle bir hale gelmiski güvenmekten cok mesafeli olmak istiyor insan caninin yanmamasi icin..
Aynen canim cok yandi ve bilmiyorum su ana kadar tam olarak kimseye duygularımı yansitamadim guvenemedim...

Aslinda iyi bisey belkide bizim için kendimizi koruma yöntemi.

Olabilir.
Az insan çok huzur derler ya o şekil.
Bende zor biriyim gerçekten ben başkası olsam beni çekmezdim..
Birde insanları çok eliyorum..
Suna böyle yaptıysa banada yapar..
Onun arasından konustuysa benimde konuşur.
Sır vermem öyle olunca.
Meraba merabayla kalirim.
Erkek arkadasimin ev arkadaşı için demiştim şunun için boyle diyorsa benim içinde diyordur.
Üstünden bi kaç hafta cikti dediğim doğruymuş..
Yine yanilmadim..

Ayniii bennn
Bende canim cook insan secerim tamam ben mukemmel değilim ama bilmem lisede gercekten cok sey gordum yasadim diyebilirim artik insan sarrafi olmus gibiyim..

Ayniii bennn
Bende canim cook insan secerim tamam ben mukemmel değilim ama bilmem lisede gercekten cok sey gordum yasadim diyebilirim artik insan sarrafi olmus gibiyim..

Aynen bende..
Dert etmiyorum ben ama herkesle konuşurum ama az kişiyle yakınlık kurarım

Boşver boyle daha iyi ben zamanında herkezi kendim gibi bildim güvendim basıma gelmeyen kalmadı

Ay canim bende öyleyim malesef çok önyargılı yaklaşıyorum bu yuzden herkes beni burnu havada sanıyor.ama toplum olarak insanlar olarak okadar tuhaflastikki duyduğumuz gördüğümüz şeylerden ötürü bu problem.aslında senin değil , kimsenin kimseye güveni yok artık.bu durum nasıl asilir bilemiyorum.cozersen banada soyle:)

Ben de kimseye güvenmem ve bu beni pek rahatsız etmiyor. Yıllar önce güvendiğim insanlar tarafından türlü kazıklar yediğim için artık güveneceğim insan olsa ne olur olmasa ne olur modundayım. İlk başlarda ben de üzülüyordum ama şu an hiç umrumda değil, varsın en derin sırlarımı da paylaşabileceğim bir insan olmasın yani alıştım artık en azından kafam rahat. Kafa rahatlığı kadar güzel bişey yok arkadaşlar, herkese tavsiye ederim. Herkes herkese her şeyi yapabilir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…