Merhaba kizlar....
Insanlara karsi guven problemim var benim henuz 20 yasindayim ama sorun şu ki karsimdaki insani yeni tanimis olsamda olmasamda guven sorunu yasiyorum..
Lise yillarimda her turden arkadasim oldu sonradan kendimi buldum baya acemilik cektigim iki senenin ardindan cok sukur kendimi duzelttim ama bu sefer belkide bu yasadiklarimdan ötürü karsimdaki insana ısınamıyorum ve kesinlikle ufakta olsa bir mesafeyle yaklasiyorum canımı yakacakmis gibi hissediyorum samimi olmaya calisiyorum ama fazla kendimi kaptirmiyorum....kiz erkek farketmiyor...
Bu bir sorun mu simdi anlatinca bir degisik oldu ama nasil aşabilirim bilmiyorum ...
Aynen canim bende oyleyim yanii gercekten dostum diyecek biri yok suands syni sekilde iliskiler icinde oyleyim guven problemi bazen sorun oluyor ben mi abartiyorum diyorum kendime..ben de samimi olamıyorum kimsyle.çok samimi olduysam hemen kendmi geri çekiyorum görüşmüyorum korkuyorum.
Aslinda iyi bisey belkide bizim için kendimizi koruma yöntemi.Kimseye güvenemiyor insan.
Bende güven problemi yaşıyorum.
Herkese bi mesafeyle yaklasiyorum
Kesinlikle ve o yuzden lisede cooook acemilik cektim olgunlastim ve kendimi bu sekilde koruyorum belkide ..Herkesi kendimiz gibi sanıyoruz
Aynen canim cok yandi ve bilmiyorum su ana kadar tam olarak kimseye duygularımı yansitamadim guvenemedim...Hic anormal bir durum degil artik dünya öyle bir hale gelmiski güvenmekten cok mesafeli olmak istiyor insan caninin yanmamasi icin..
Aslinda iyi bisey belkide bizim için kendimizi koruma yöntemi.
aynen benimde lisede çok canım yandı.Kesinlikle ve o yuzden lisede cooook acemilik cektim olgunlastim ve kendimi bu sekilde koruyorum belkide ..
Ayniii bennnOlabilir.
Az insan çok huzur derler ya o şekil.
Bende zor biriyim gerçekten ben başkası olsam beni çekmezdim..
Birde insanları çok eliyorum..
Suna böyle yaptıysa banada yapar..
Onun arasından konustuysa benimde konuşur.
Sır vermem öyle olunca.
Meraba merabayla kalirim.
Erkek arkadasimin ev arkadaşı için demiştim şunun için boyle diyorsa benim içinde diyordur.
Üstünden bi kaç hafta cikti dediğim doğruymuş..
Yine yanilmadim..
Ve iste erken hayata atildikaynen benimde lisede çok canım yandı.
Ayniii bennn
Bende canim cook insan secerim tamam ben mukemmel değilim ama bilmem lisede gercekten cok sey gordum yasadim diyebilirim artik insan sarrafi olmus gibiyim..
Bende canim ve genelde önsezilerime cok guvenirim az insan cook huzur..Aynen bende..
Dert etmiyorum ben ama herkesle konuşurum ama az kişiyle yakınlık kurarım
Bende canim ve genelde önsezilerime cok guvenirim az insan cook huzur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?