Guven problemi..

O burnu havada sanılma olayı bende de var ki aslında hiç değilimdir. Üniversitedeki sınıf 50-60 kişi. 3 yıl oldu, içlerinde adını bilmediğim, sesini duymadığım, yolda görsem tanımayacağım insanlar var. Yurttaki oda arkadaşlarıma soruyorlarmış beni, Wurstria odanızda tenezzül edip de sizinle sohbet ediyor mu, yüzünüze bakıyor mu falan diyorlarmış, daha birçok şey. Gülüp geçiyoruz, mesafeli olmak her zaman iyidir.

Valla hayatım aynen öyle.ben sağlam üç bes dost olsun yeter diyenlerdenim.herkese kendimi acamiyorum malesef..boşver herkes ne düşünürse düşünsün nasıl kendini iyi hissediyorsan öyle yap.

Ben de güvenemem şüpheciyim artık insanlara karşı
İyi ama bence böyle. Hiç sorun etmedim.

Aynen canim bende kafam rahat olsun gerisi boş durumundayim aslinda bazen bencil davraniyorum bu yuzden ama halimden mutluyum gibi gibi..

Benimde samimi oldugum 2 3 kisi sinifta bende herkesle konusurdum ama oyle havadan sudan. Ve karsimdaki kendinden bisey anlatmadigi surece hayatta konusmam sevmedigim insani birdaha sevmem mumkun degil ısanamam pek aslinda bazen acimasiz davraniyorum ama kendim icin iyisi bu gibime geliyor ...

Benim okulda, yurtta falan daha tanışır tanışmaz aşk hayatını soruyorlar. Henüz iki kelime etmiş olduğum çoğu yeni insan hemen Facebooktan falan ekliyor ya da eklemek istiyor. İlk başlarda çok rahatsız olmuştum ama sonra bi öğrendim ki meğer herkese karşı herkes öyleymiş. Ayrıca insanlarda özel hayat diye bi'şey de kalmamış herkes hemen kendini anlatmaya çok meraklı son zamanlarda. Neyse, 2-3 kişi falan var bende de ama onlar gerçekten de öyle iyi gün dostu değiller yani değerli insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…