Güven problemi

Çünkü o da farkında aptallık ettiğinin
Olan kendine olacak
Adam aldatsa da aldatmasa da
Senin kardeş kadar sevdiğin arkadaş kendi kendini yiyip bitirecek acabalarla
Burda da kaç konuya şahit olduk
Özellikle evlenirse birde evliyim aldatıldım bi kere sevgiliyken aldatmıştı ama bi daha yapmam dedi diye kandımlı konular muhtemel
Demek ki yaşamadan anlamam diyor, buyursun.
Aynen farkında ama aşk gözünü kor mü etti bilmiyorum. Başta bende kızıyordum ama beni bile inandırdı arkadaşım bi daha yapmayacak falan filan diye. Zaten kendi kendini yiyor

Niye o kadar kısa sürede pişman olsun ki
Diğer kız yüzyüze buluşunca bunu beğenmemiş mi
Eh boşta kaldım bi de yakalandım en iyi erkek pişman erkektirden yürür eski sevgiliyi ikna ederime bağladı herhalde
Bu kadar saf olmayın
O sana soruyo da sende onun yankısı gibisin, kızı dürtmek uyandırmak bir yana dursun ay hiç aldatacak biri değildi neyse bi dahakine yapmaz pişamn hem diyorsun
Ben kesinlikle ona pişman falan demedim. Ben arkadaşıma neler söyledim ama o ona inandı. Arkadaşımda onun söylediklerini bana söyleyince acaba dedim gerçekten pişman bi daha yapmaz mı diye düşündüm.

Çocuk sadece yakalandığına pişmandır, yaptığına değil. Bir dahaki sefere yakalanmamak için daha çok çaba gösterecek. Bırak sen bu dangalağı.
Hala bana bırak diyorsunuz arkadaşlar. Ben böyle bişey yaşasam hiç gocunmam beni aldatan kendi kaybeder. Konu açmak için bile kendimi yormam.

Bunu sen yazmışsın konuda
Hayatta yapmaz demek kesin bi yargıdır. Bunu aldatmadan önce evet diyordum. Pişman yapmayacak gibi duruyor demek kesin bi yargı değil öyle görünüyor diyorum. Ikisini aynı şey olarak algılıyorsanız sıkıntı var demek:KK66:

Hayatta yapmaz demek kesin bi yargıdır. Bunu aldatmadan önce evet diyordum. Pişman yapmayacak gibi duruyor demek kesin bi yargı değil öyle görünüyor diyorum. Ikisini aynı şey olarak algılıyorsanız sıkıntı var demek:KK66:
E yani birinci aldatmayı yakalamasanız hala hayatta yapmaz derdiniz
Şimdi bi zahmet olasılıklar arasına alın bari
İnsan evli barklı kocası için bile 'hayatta yapmaz' diyemeyince, sizin ilk kesin yargınız ve ikincide yakaladığınız halde bundan sonra yapmaz gibi demeniz daha büyük sıkıntı bence.

E yani birinci aldatmayı yakalamasanız hala hayatta yapmaz derdiniz
Şimdi bi zahmet olasılıklar arasına alın bari
İnsan evli barklı kocası için bile 'hayatta yapmaz' diyemeyince, sizin ilk kesin yargınız ve ikincide yakaladığınız halde bundan sonra yapmaz gibi demeniz daha büyük sıkıntı bence.
Kaç ay geçmiş hala pişmanlığını görüyorum. Neler neler yapıyor arkadaşıma. Biz hep bir aradayız görüyorum sürekli yani. İstese başkasını da bulurdu diyorum neden bu kadar uğraşsın ki

Kaç ay geçmiş hala pişmanlığını görüyorum. Neler neler yapıyor arkadaşıma. Biz hep bir aradayız görüyorum sürekli yani. İstese başkasını da bulurdu diyorum neden bu kadar uğraşsın ki
Ben fikir soruyorsun sandım
Söyledim
Meğerse arkadaşın barışmış bile
Yani ne dense boş artık
Deneyip görecek

Ben fikir soruyorsun sandım
Söyledim
Meğerse arkadaşın barışmış bile
Yani ne dense boş artık
Deneyip görecek
Yok barıştı ama güven şüphe bunlar sıkıntı. Benden sürekli yardım istiyor. Başkasının hayatına hele ki bu kadar önemli bişeye çok fazla karışamıyorum da bi yere kadar. Konus açmayı düşündüm bende fikirlerinizi almak için

Çünkü bir kere affeden saflar defalarca affeder. Böyle safı nereden bulacak?

Back
X