- 2 Ağustos 2013
- 37.755
- 124.500
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
İyi günler kızlar. Benim çok yakın arkadaşımın bir derdi var. Konuya giriyorum hemen. Arkadaşımın uzun bir ilişkisi var ve birbirlerini çok seviyorlar. Erkek arkadaşı geçen sene arkadaşımı internet ortamında tanıştığı bir kızla aldattı. Kız başka şehirde yanına gitmiş 1 kere. Hediye falan almış. Ama bu aralar arkadaşım sürekli tartışmalardan dolayı ayrılalım dediği halde ayrılmıyor ve sevdiğini söylüyordu. Arkadaşım bir şekilde öğrendi ve ayrıldı. Çok üzüldü çok acı çekti. Bu sure zarfında yanında yardımcı olmaya çalıştım. Erkek arkadaşı bir süre sonra pişman oldu ve geri dönmek istedi. Çok şeyler yaptı, sevdiğini, hata ettiğini, bişeye kapıldığını falan söyledi. Erkek arkadaşını bende çok iyi tanıyorum ve hayatta böyle bişey yapcak biri değildi. Arkadaşım tekrar başlama kararı aldı. Ama şu ana kadar bir sıkıntı olmadığı halde hala guven problemi yaşıyor. Çok seviyor ayrılmak istemiyor. Gördüğüm kadarıyla erkek arkadaşı da çok pişman hala ve tekrar böyle bişey yapcak gibi durmuyor. Çok uzattım affedin. 1 kere aldatan yine aldatır mı? Cevaplarınızı bekliyorum..