Güven problemi

sweetgirlcandy

Özlerden sweet 😂
Pro Üye
Anneler Kulübü
2 Ağustos 2013
37.755
124.501
798
İyi günler kızlar. Benim çok yakın arkadaşımın bir derdi var. Konuya giriyorum hemen. Arkadaşımın uzun bir ilişkisi var ve birbirlerini çok seviyorlar. Erkek arkadaşı geçen sene arkadaşımı internet ortamında tanıştığı bir kızla aldattı. Kız başka şehirde yanına gitmiş 1 kere. Hediye falan almış. Ama bu aralar arkadaşım sürekli tartışmalardan dolayı ayrılalım dediği halde ayrılmıyor ve sevdiğini söylüyordu. Arkadaşım bir şekilde öğrendi ve ayrıldı. Çok üzüldü çok acı çekti. Bu sure zarfında yanında yardımcı olmaya çalıştım. Erkek arkadaşı bir süre sonra pişman oldu ve geri dönmek istedi. Çok şeyler yaptı, sevdiğini, hata ettiğini, bişeye kapıldığını falan söyledi. Erkek arkadaşını bende çok iyi tanıyorum ve hayatta böyle bişey yapcak biri değildi. Arkadaşım tekrar başlama kararı aldı. Ama şu ana kadar bir sıkıntı olmadığı halde hala guven problemi yaşıyor. Çok seviyor ayrılmak istemiyor. Gördüğüm kadarıyla erkek arkadaşı da çok pişman hala ve tekrar böyle bişey yapcak gibi durmuyor. Çok uzattım affedin. 1 kere aldatan yine aldatır mı? Cevaplarınızı bekliyorum..

Hayatta böyle bişey yapacak biri değildi diyorsunuz, yapmış
Şimdi de çok pişman ve bi daha yapacak gibi durmuyor diyorsunuz, komik oluyor
İnsanlar bu yüzden kocasını boşuyor.
Haklısınız çok yakından tanıdığım için hala savunuyor olabilirim. Aslında tanımamışız arkadaşımla ben. O ilişkinin içinde doğru karar veremiyor. Benden yardım istedi bende hiç bişey diyemiyorum

Haklısınız çok yakından tanıdığım için hala savunuyor olabilirim. Aslında tanımamışız arkadaşımla ben. O ilişkinin içinde doğru karar veremiyor. Benden yardım istedi bende hiç bişey diyemiyorum
Çağır ben derim
Bir kere aldatılmışsın
Daha söz bile yok
Nesinden vazgeçemiyosun
Hem bu kez aman affetti diye daha kolay aldatır
Sende yine ağlar ağlar ama seviyorum diye affedersin
Kısır döngü olur bu, saygı filan kalmaz
Hala ama seviyorum diyosan koş barış ama sadece sevmek yetmez yürütmek için.

Giden güven yerine gelmez,o ilişki iki tarafa da zehir olur bu bir,
Aldatan tekrar aldatır,kimse kendini kandırmasın bu iki,
Böyle şeyler bu forumda hep arkadaşların başına geliyor nedense bu da üç.
Benim başıma gelmiş olsa söylerdim hiç çekinmeden birbirimizi tanıyor muyuz sanki? Ayrıca giden kaybeder kendimi yoramam buraya konus açarak. Sadece çok yakın kardeşime yardımcı olmak istiyorum

Daha once yapan niye bi daha yapmasin ki?
Simdi olmasa evlenince yapar.
Corap sokugu misali.
Çok kisa sürede pişman olup dönmesi yalvarması ve bi hata olduğunu söylemesi, arkadaşımın bi daha böyle bişey yaşadığı anda bitirceğini biliyor olması tekrar yapmayacağını düşündürmüştü

Peki istisnalar yok mudur? Gerçekten pişman olup yapmayan
ilk yaptığında kaybetme korkusu olsaydı yapmazdı demek ki kaybetmekten korkmuyo şimdi bide iyice yalama yapacak tekrarı gelecek ha açık verir mi vermez tecrübeli artık bu konu da

Çağır ben derim
Bir kere aldatılmışsın
Daha söz bile yok
Nesinden vazgeçemiyosun
Hem bu kez aman affetti diye daha kolay aldatır
Sende yine ağlar ağlar ama seviyorum diye affedersin
Kısır döngü olur bu, saygı filan kalmaz
Hala ama seviyorum diyosan koş barış ama sadece sevmek yetmez yürütmek için.
Bir kez daha olursa kesinlikle affetmem diyor. Sıkıntı șurda zaten barıştı ama güven problemi yaşıyor ara ara

Bir kez daha olursa kesinlikle affetmem diyor. Sıkıntı șurda zaten barıştı ama güven problemi yaşıyor ara ara
Çünkü o da farkında aptallık ettiğinin
Olan kendine olacak
Adam aldatsa da aldatmasa da
Senin kardeş kadar sevdiğin arkadaş kendi kendini yiyip bitirecek acabalarla
Burda da kaç konuya şahit olduk
Özellikle evlenirse birde evliyim aldatıldım bi kere sevgiliyken aldatmıştı ama bi daha yapmam dedi diye kandımlı konular muhtemel
Demek ki yaşamadan anlamam diyor, buyursun.

Başka şehirde yaşayan, ne çıkacağını bile bilmeden internette tanışıp salak salak kızı görmeye giden abaza bir salakla sevgili olmak mı? Asla....Bırak sen de bu çocuğu.
Başta arkadaşıma çok kızdım. Seni ne kadar severse sevsin sonuçta başkasına baktı mı? Evet. Pişmanlığı söylediği sözler falan tekrar barışmasını sağladı. Güveniyorum bi daha olursa ayrılırım dedi. Bişey diyemedim. Ama şimdi bana sevdiğini ama güvenin azaldığını söylüyor.

Çok kisa sürede pişman olup dönmesi yalvarması ve bi hata olduğunu söylemesi, arkadaşımın bi daha böyle bişey yaşadığı anda bitirceğini biliyor olması tekrar yapmayacağını düşündürmüştü
Niye o kadar kısa sürede pişman olsun ki
Diğer kız yüzyüze buluşunca bunu beğenmemiş mi
Eh boşta kaldım bi de yakalandım en iyi erkek pişman erkektirden yürür eski sevgiliyi ikna ederime bağladı herhalde
Bu kadar saf olmayın
O sana soruyo da sende onun yankısı gibisin, kızı dürtmek uyandırmak bir yana dursun ay hiç aldatacak biri değildi neyse bi dahakine yapmaz pişamn hem diyorsun

ilk yaptığında kaybetme korkusu olsaydı yapmazdı demek ki kaybetmekten korkmuyo şimdi bide iyice yalama yapacak tekrarı gelecek ha açık verir mi vermez tecrübeli artık bu konu da
Haklısınız kaybetme korkusu olsa yapmazdı. Güven gerçekten çok zor kazanılan bişey

Back
X