sizin daha önce haberiniz yokmuydu eşinizin bu alışkanlığından
Yazinizda " evlenmeden önce uyusturucuyu birakmasi icin döktügüm dilemi yanayim" gibi bir cümle var.
Demek ki siz evlenmeden önce biliyordunuz bagimli oldugunu.
Kusura bakmayin ama kendi kendinizi atese atmissiniz.
Uyusturucu öyle haa deyince birakilacak, kurtulunacak sey degil.
Ayrica bir siz dil dökerek biraktirmissiniz ( yada biraktigini zannetmissiniz) ki buda onun birakma azminde olmadigini gösterir.
Kendisi birakmaya azmetmemis insan zaten asla birakmamis insandir.
Kendi istegi ile birakanlarin bile heran risk altinda oldugu bu bagimliligi, sizin zorunuzla birakan bir insan ile nasil evlilik yaptiniz ki.
Bari simdi yol yakinken dönün hatanizdan.
Çocuğun yoksa 2 dakika bile düşünme bence...
Yazının başında,ne sakladığını anlamamıştım.Yine de mahkeme gibi önemli olaylar eşten saklanmaz diye düşündüm.
Yazının sonunda uyuşturucu meselesini okuyunca,maalesef eşinden hayır gelmeyeceğini düşündüm.
buraya kaç günden beri yazıp siliyorum yazıp siliyorum ..
Aslında herşeyi öyle .
çok kez başlık açtım buraya çok kez yaşadıklarımı anlattım ayrılmayada kalktım ama cesareti bulamadım .. Ama şuan anlıyorum ki o zaman yapmalıymışım bunu sanırım bağlanmadan çok zaman geçmeden ..
Ben eşim dediğim adama yanyana yattığım adama güvenmekle ne çok hata etmişim meğer .
Şuan bana dışardaki elden dahada el durumda..
Konu şu: 2 ay önce polise yakalanmış bana arabamda bıçak vardı onu aldılar oda yeni yasaya göre ateşli silah taşımaya gidiyormuş dedi inandım saf gibi ilkten . Ama sonra celbi açma sakın itiraz edicem ben buna dedi tamam dedim madem itiraz edicek bende dedimki e-devletinden takip ederim anaaaaam neler yaptı bana ne diye ediyormuş bilmem ne şifresini değiştirdi ilk kez. o zaman kıllandım başka bişi olduğunu benim kızacağım sindiremeyeceğim bişi olduğunu ..
işte geçen hafta amcamız vefat etti köye gittik orda bi bayandan öğrendim kadın ağzından kaçırdı .
yemin ettirdi bana benden duyduğunu söyleme diye .. meğersem mahkeme meselesinin eklentisi uyuşturucu bulmuşlar üstünde eşimin .. o an o kadar kötü oldum ki bağırmak neden diye sormak istedim kimin onlar diye inanamamadım ya ama sonra anladım başkasının olsa derdi bana ama demediğine göre kendisinin olduğunu anladım ..
Mahkemeden önce hep sordum ona bişi sölemek istiyormusun bak içime dahafarklı şeyler doğuyor bilmem ne bu hep tersledi beni sonunda dayanamadım bende patladım oda patladı ..
Bana seni boşarım dedi yaneden mahkeme meselesini kurcalıyorum diye
bende çektim kapıyı çıktım gittim ...
tam vapura binicektim ki abisi geldi aklıma aradım onu çağırdım dedim durum bu söyle bana doğrusunu dedim ...
bişiler söledi ama benim istediğim şeyleri değil . neyse aldı beni evlerine gittik sbah gidersin gece olmaz gel hadi dedi .. sora benim yüzsüz geldi onca şeye rağmen ..
ertesi sabah mahkeme oldu işte gitti geldi bana söledi denetimli serbestlik aldım diye doğru olduğunu duydum ya kimin onlar dedim benimdi dedi ben almıştım içiçektim cebimde unutmuşum polisler çıkarmasa haberim lmucaktı dedi ...
dahada üzüldüm ona bana ...
şuan aynı evdeyiz ama konuşmak bile istemiyorum o ise hiç bişi olmamış gibi gayet yaptıkları normalmiş gibi davranıyor ...
4 yıllık emeğimemi yanayım evlenmeden önce uyuşturucuyu bıraktırmak için döktüğüm dilemi yanayım salaklığımamı cesursuzluğumamı ?
gördükçe sinir basıyor beni sindiremiyorum ya
nasıl çıkıcam bu işin içinden ne yapııcam ben
kötü bir zamanda öğrendim bunu zaten acımız var .. birde bu meseleyi ondan değilde bir başkasından öğrenince güvenim sarsıldı .. nefretlik geldi ..
geçen gün madde bağımlısı bir sevgili olan kızcağız vardı keşke bu konuyu görse okusa senin yaşadıklarını. biz anlattık ters tepmişti...
üzüldüm.. ama sen kendini neden güçsüz ve cesaretsiz hissediyorsun onu anlayamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?