Güven sarsılması

Aldatmaya meyilli erkekler maalesef ki pişkin oluyorlar ve bir şekilde üste çıkmaya çalışıyorlar. Gerçekten içinde böyle bir niyet olmasaydı sizin imanıza çok üzülür ve tepkileri bambaşka olurdu. Şu anda sizin kendinizle çelişmenize neden olarak, kendinizi suçlamanızı sağlamaya ve bu şekilde kendini aklamaya çalışıyor. Ayrıca başkasının yorulup yorulmadığını bu kadar önemseyen bir adam sizin rahatsız olduğunuz bir konuya neden bu kadar duyarsız ve pişkin? Bunu da sorgulamanız gerek.

Yorgun oldugunu onemsediğinden de değil şirin ve ilgili görünme yazılma çabaları...onunla devam etseydi keşke

Arkadaşlar böyle şeyler yaşayınca güvensiz oluyorsunuz normal olarak..Ama karşınızdaki bunu aşmanızı sağlamak yerine sizinle güvensizsin diye tartışıyor...Sevgi neresinde...yok ..

Konunun ilk mesajında yazdığım gibi bi kıza hal hatır sorma ve ilgilenmeler artı kızın doğum gününü kaydettiğini
Yani kıza yürümediyse sorun yok arkadaş olabilir evlenince biraz daha mesafeli olur heralde kendinizi bu kadar üzmeyin aldattı diye bakmayın olaya emin olmadan

Yani kıza yürümediyse sorun yok arkadaş olabilir evlenince biraz daha mesafeli olur heralde kendinizi bu kadar üzmeyin aldattı diye bakmayın olaya emin olmadan

Gün boyunca mesajlasmıslar onları goremedim..işten cıkıp servise binince de kızın mesai ye kalıp kalmadıgını takip etmiş ona göre mesaidesin yoruldun artık hadi gel vs gülücük...

kız bunu yalnız sevgilisi yok sanmıştır veya sormamıştır bile..belki de arkadaş konuşması olarak değerlendirmiştir başta...
ama ben onun yazdıklarından niyeti cok iyi anladım..kızın ne düşündüğü ne yaptığı önemli değil benim için
Karşı tarafla ilgilenmem ben hiç...Sonuçta karşı taraf asılmış olsa bile yüz vermeyen adaö vermiyor öyleleri de var...

bana açıklaması da geyik 1-2 laf için beni idam ettin, benim sana olan aşkım sevgim ilgim ortada...
en sonunda da hataydı demesi...
hataydı denmesi bile insanın canını çok yakıyor...
yani bu konuyu aslında hiç konuşmayacak ve konuşturtmayacaksın
nedendi niçindi nasıldı kimdi...konu açıldıkça 1 kelime bile can yakmaya yetiyor
eski eşi demişsiniz. Evlenip boşanmış biri yanı öyle mi. Ve aldatma olmuş eski evlilikte. O zaman daha beter bir durum. Bi adam durduk yere bir kadınla böyle konuşmaz. Mutlaka etkilenmiştir ya da hoş vakit geçirmek adına takılıyordur. İkisi de rezil bir durum

Merhaba,

Eşinizin/sevgilinizin birkaç kez yalanını yakaladınız diyelim. Bu yalanlar mesela çeşitli konularda olsun.
Artı 1 tane kızla yazışmalar yaptığını gördünüz. Yazışmalarda canım cicim olmasa da kıza yazılma çabası gibi diyelim. Mesela işyerindeki bi kıza akşam akşam daha çok çalışacak mısın, mesaide misin hadi gel artık servise yoruldun gibi ilgili mesajlar diyelim...Bunu söylediniz ve geyikti dedi, saçmasapan bişeyler söyledi ve ben açıklamamı yaptım deyip bir de üste çıktı...Ve bu mesajı şöyle bir anda öğrendiniz: eşiniz/sevgiliniz ameliyat olmuştu, telefonu sizdeydi siz de o telefona baktınız beklerken...Bütün gün yanında refakatçi idiniz ve sustunuz. O da ameliyattayken teline baktığınız anladı ve ben can derdindeyken sen nasıl karıştırdın diye yazışmış olmasını bi kenara bıraktı ve sizi kötü ve suçlu ilan etti...

Veee güven sarsıldı. Siz artık güvenemez oldunuz ve suçu olmasa bile artık hiçbişeyden emin olamamaya başladınız...Bu da ona yansıdı ve siz ona güvenmedikçe o sizi suçladı, gözünde güvenilmez adamım vs şeklinde her bişeyden emin olamayıp sorguladığınızda...

Evliliği bitirir miydiniz? Ya da ne yapardınız?
Benzer şeyler yaşayanlar nasıl davrandınız aşabilen oldu mu?
Bunu yaşayan çok fazla kadın olduğunu düşünüyorum
sevgilimse konuşmadan ayrılırdım gerek yok. evliysem emin olduktan sonra karar verirdim. başka kadınlara asılma çabası olan bir adamla evli kalamam ben.

Her zaman şunu iddia ederim Kadının en büyük düşmanı yine kadındır...
Etraf kendini harika zannedenlerle dolu :)
Ben bunu dediğimde 2 gün linç edildim burada

Ama hâlâ aynı fikirdeyim :)

Bu arada dik duruşunuzdan dolayı sizi tebrik ediyorum
Onurlu gururlu güçlü kadınları çok seviyorum ❤️

Arkadaşlar böyle şeyler yaşayınca güvensiz oluyorsunuz normal olarak..Ama karşınızdaki bunu aşmanızı sağlamak yerine sizinle güvensizsin diye tartışıyor...Sevgi neresinde...yok ..
Paranoyak ruh hastası dırdırcı oluyorsun.. .
Bir yanlış bin doğruyu sorgulatır
Aldatmamış olması aldatmayacak anlamına gelmez
Adam resmen aranıyor...
Mümkün değil şüphe ile yaşayamam
Şüphe kurt gibidir, yavaş yavaş yer bitirir

Paranoyak ruh hastası dırdırcı oluyorsun.. .
Bir yanlış bin doğruyu sorgulatır
Aldatmamış olması aldatmayacak anlamına gelmez
Adam resmen aranıyor...
Mümkün değil şüphe ile yaşayamam
Şüphe kurt gibidir, yavaş yavaş yer bitirir

Aynen bin dogruyu sorgular hale gelmiştim sırf 1 tane olay yuzunden değil tabi...Aslında ben 1 tane olayı kafasına takan biri de değilim 1 oldu tamam hataydı vs unuttuk ama tekrar bişey oldu olmaması gereken...
Ama aynen dediğin gibi bana normal olmadığımı, güvenmemeyi yaşam tarzı haline getirdiğimi, vs vs laflar soylendi...Bunların boşuna olmadıgını soylediğimde de üstüme yapıştı bu olaylar bilmemne...Hiçbi mahcup yaklasım da yok

Back
X