- 19 Ağustos 2023
- 845
- 479
- 23
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
Erkek arkadaşımla mayıs ayında tanıştık bir hafta sonra direk sevgili olmak istedi ilişkiye başladık 3 hafta geçtikten sonra ben öğretmenim okulum tatile girdi memlekete gitmem gerekti bir hafta daha uzattım tatili sonra gittim iki ay ayrı kaldık bu iki ayda bana karşı hiç değişmedi sürekli konuştuk hep ilgiliydi hep fotoğraf attı bana dışarı çok çıkan biri değil çıksada hep yazdı başkası olma ihtimali pek ihtimal değildi yani tatilden geri döndüm bir aydır her gün birlikteyiz haftada 3-4 gün bende kalıyor ama eline ne zaman telefon alsa bende kuşku oluyor sürekli telefonuna bakıyorum ekrarına direk gösteriyor da her seferinde kardeşiyle mesajlaşıyor genelde okuyorum da. Bunlara rağmen içimde sürekli bi kuşku var geçmiyor . Bu hareketlerin beni uyuz ediyor dedi geçen gün ilk defa bir insan bana sevgiyle yaklaşıyor ama ben ya gerçek değilse diyorum altında hep bir şey arıyorum eskiden kötü şeyler yaşadım kendimi layık görmüyor olabilir miyim bu kuşku beni bitiriyor güzel bi ilişki ama ben ya gerçek değilse diye kendimi bitirmeye başladım sanki sürekli düşünüyorum ya sonrasında bana kötü şeyler yaparsa diye hiç öyle biri de değil aslında. Bu düşünceler beni o kadar yordu ki napıcam bilmiyorum