- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.182
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
kendisine dedim direk zaten ben daha önce aldatıldım bu yüzden sana da güvenmiyorum diyeartık kotu bir tecrübe de olsa tecrübelisin ışte .. temkinli davran tecrübeni konustur güven kolay kazanilmaz zaten..bende aynı durumu yaşadım kolay kolay guvenemedim bir sonraki ilişkide ..
temkinli davran ipleri elinde tut ama eski erkek arkadaşın aldattı diye su anki iliskin de bu da beni aldatacak! diye bakman pek doğru değil..
tecrübe iyidir,herkesın aldatma ihtimali vardır,ama herkes aldatmaz..
bende bi ilişkimde aldatıldım,adam eskı sevgılısıyle ıssız adam fılmıne gitmişti artık sarılıp ızledıler zaar..
yol verdım gitti,çokta umrum olmamıştı acıkcası..hemen yenı asklara yelken acmadan bıraz kafa dınledım,bikaç çapkınlık falan..sonrada evlendım zaten...
demem o ki güvensizliklerini bir kenara bırak..her yeni insan yeni bir başlangıçtır..
Soru ne
Haklisin kim senin yerinde olsa öyle düşünür ama bunu aşman gerek canim
Olmuş olan olay ve hatalardan ders çıkar fakat oluşan yargı ve kararlarla bir başkasına gitme. Sadece temkinli ol.
Hepimiz bir şeyler yaşadık yaşıyoruz. Genel olarak,Başımıza gelen kötü bir şeyi temkinli olmak için değil de peşimize kanca gibi takıp yürüseydik olduğumuz noktalarda olmazdık. Şükür sebeplerimiz, küçüklübüyüklü mutluluklarımız olmazdı. Buradaki birçok kadının evlatları şuan olmazdı belki de.
Anladın değil mi?
Elbette güven sorunu yaşaman normal. .
Ne adi pislik herifmiş o bee . .
Kurtulmuş gitmişsin . .
Yeni kişiye şans ver, herkes bir değil. .
Zamanla yenersiniz güven sorununu
Bir hata yapmamış anladığım kadarıyla. Yanlış bir şey yaparsa kredisini yeniden değerlendirirsiniz. Eski sevgilinizin yaptığı hatayı ona ödetmeyin. Herkes güvenilmeyi hakediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?