Güven Sorunu

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.426
43.922
798
Daha önce mayıs ayında başlayan ilişkimde aldatıldığımı öğrenmiştim hemde bir kişi ile değil 3-4 kızı bir arada birbiri ile aldatmış beyfendi.

Zaten sosyal medya hesaplarında vs ilişkisi olduğu yazılı değildi çünkü kızlar hep ekliymiş.

Şimdi yeni bir ilişkim var. Arkadaşları ailesi hatta ve hatta kendisi bahsettiği için biliyor. Ama güven konusunda sorun yaşıyorum ben daha önce aldatıldığım için sanki bunda da öyle olacakmış gibi hissediyorum. Biliyorum aşmam gerek bir kişi yüzünden herkesi yargılamamak gerek ama bilmiyorum işte.

Oysa bu adam sırf ben kpssye gireceğim diye benle sınava girip aynı yerleri tercih etmek isteyen adam. aynı yerde çalışırsak diye.

artık kotu bir tecrübe de olsa tecrübelisin ışte .. temkinli davran tecrübeni konustur güven kolay kazanilmaz zaten..bende aynı durumu yaşadım kolay kolay guvenemedim bir sonraki ilişkide ..
temkinli davran ipleri elinde tut ama eski erkek arkadaşın aldattı diye su anki iliskin de bu da beni aldatacak! diye bakman pek doğru değil..

artık kotu bir tecrübe de olsa tecrübelisin ışte .. temkinli davran tecrübeni konustur güven kolay kazanilmaz zaten..bende aynı durumu yaşadım kolay kolay guvenemedim bir sonraki ilişkide ..
temkinli davran ipleri elinde tut ama eski erkek arkadaşın aldattı diye su anki iliskin de bu da beni aldatacak! diye bakman pek doğru değil..
kendisine dedim direk zaten ben daha önce aldatıldım bu yüzden sana da güvenmiyorum diye

tecrübe iyidir,herkesın aldatma ihtimali vardır,ama herkes aldatmaz..
bende bi ilişkimde aldatıldım,adam eskı sevgılısıyle ıssız adam fılmıne gitmişti artık sarılıp ızledıler zaar..
yol verdım gitti,çokta umrum olmamıştı acıkcası..hemen yenı asklara yelken acmadan bıraz kafa dınledım,bikaç çapkınlık falan..sonrada evlendım zaten...
demem o ki güvensizliklerini bir kenara bırak..her yeni insan yeni bir başlangıçtır..

tecrübe iyidir,herkesın aldatma ihtimali vardır,ama herkes aldatmaz..
bende bi ilişkimde aldatıldım,adam eskı sevgılısıyle ıssız adam fılmıne gitmişti artık sarılıp ızledıler zaar..
yol verdım gitti,çokta umrum olmamıştı acıkcası..hemen yenı asklara yelken acmadan bıraz kafa dınledım,bikaç çapkınlık falan..sonrada evlendım zaten...
demem o ki güvensizliklerini bir kenara bırak..her yeni insan yeni bir başlangıçtır..

öyle ama daha önceden olunca sanki aynı şekilde olacak gibi hissediyorum çnkü beyfendi maşallah o kızların yanında utanmadan bana aşk mesajları yazıyormuş

güvenemiyorum kimseye sorun bu sorum değil sorunum

Olmuş olan olay ve hatalardan ders çıkar fakat oluşan yargı ve kararlarla bir başkasına gitme. Sadece temkinli ol.

Hepimiz bir şeyler yaşadık yaşıyoruz. Genel olarak,Başımıza gelen kötü bir şeyi temkinli olmak için değil de peşimize kanca gibi takıp yürüseydik olduğumuz noktalarda olmazdık. Şükür sebeplerimiz, küçüklübüyüklü mutluluklarımız olmazdı. Buradaki birçok kadının evlatları şuan olmazdı belki de.

Anladın değil mi?

Elbette güven sorunu yaşaman normal. .
Ne adi pislik herifmiş o bee . .
Kurtulmuş gitmişsin . .

Yeni kişiye şans ver, herkes bir değil. .

Bir hata yapmamış anladığım kadarıyla. Yanlış bir şey yaparsa kredisini yeniden değerlendirirsiniz. Eski sevgilinizin yaptığı hatayı ona ödetmeyin. Herkes güvenilmeyi hakediyor.

Haklisin kim senin yerinde olsa öyle düşünür ama bunu aşman gerek canim

haklısın canım

Olmuş olan olay ve hatalardan ders çıkar fakat oluşan yargı ve kararlarla bir başkasına gitme. Sadece temkinli ol.

Hepimiz bir şeyler yaşadık yaşıyoruz. Genel olarak,Başımıza gelen kötü bir şeyi temkinli olmak için değil de peşimize kanca gibi takıp yürüseydik olduğumuz noktalarda olmazdık. Şükür sebeplerimiz, küçüklübüyüklü mutluluklarımız olmazdı. Buradaki birçok kadının evlatları şuan olmazdı belki de.

Anladın değil mi?

aşmam grek farkındayım canım

Elbette güven sorunu yaşaman normal. .
Ne adi pislik herifmiş o bee . .
Kurtulmuş gitmişsin . .

Yeni kişiye şans ver, herkes bir değil. .

bizim bildiğimiz daha sonradan duyduğum doğrusu öteki kızdan başkası da varmış 3 kız yani. ki daha başkaları da vardır sanırım

Zamanla yenersiniz güven sorununu

inşallah

Bir hata yapmamış anladığım kadarıyla. Yanlış bir şey yaparsa kredisini yeniden değerlendirirsiniz. Eski sevgilinizin yaptığı hatayı ona ödetmeyin. Herkes güvenilmeyi hakediyor.

güvenmiyorum sana dedim bugün adama :( kırıldı sanırım

Siz yine de temkinli olun anlıyorum guvensizliginizi iyice bir taniyin karsinizdakini zaten kimse kimseye kosulsuz guven duymamali sonunda uzulen kendimiz oluruz diye dusunuyorum. Akisina birakmak lazim hayatta her seyi gorecegiz gecmisi gecmiste birakmak suanki durumumuzu analiz etmemiz gerekir diye dusunuyorum.

Back
X