- 23 Eylül 2017
- 789
- 781
- 53
- Konu Sahibi tolstoyevski
-
benimki çok daha farkli, aile içi bir durum. ve dayanamıyormuşum onu farkettim. hep sindirmişim kendimi acımı daBen de ayniyim canim yalniz degilsin.
Ama artik insanlarin cogu icten pazarlikli gunumuzde olan durum bu.
Herkes ayni degil iyilerle de karsilasirsin.
Yaşadığınız şey zor ama tam olarak anlatmadan çokda yardımcı olunabileceğini sanmıyorum yardım almayı düşündünüz mü konuyla ilgiliSelamlar herkese,
Bundan birkaç yıl öncesinde ağır travmatik bir olay yaşadım ve insanlara güvenimi tamamiyle kaybettim(bu herhangi bir sevgili,aşk meşk mevzusu değil) buraya yazarsam ayrıca bir roman olur.
Asla toparlayamıyorum. Sanki kimseyle hayatımı sürdüremeyecekmişim, hayatıma giren herkes içten pazarlıklı imiş gibi.
Kezâ bu travmanın bana tek katkısı insanların kötü enerjiye sahip olanlarını hissetmeye,iyi niyetli olanlarını da az çok sezmeye başladım, ama onlara bile tam anlamıyla güvenemiyorum.
En yakınlarım bile sanki çok uzak bana,içimde sürekli bir yumru var.
Ve bu güvensizlik travmasıyla(ki benimki çok ağır) yaşamak beni boğuyor, ara sıra hep ağlıyorum.
İçimi dökmek istedim. Napıcam böyle?
benimki çok daha farkli, aile içi bir durum. ve dayanamıyormuşum onu farkettim. hep sindirmişim kendimi acımı da
birazcık açsam, şarıl şarıl ağlarım. öylesine doluyum. açmaya bile mecalim yok. öyle bir travma desemMevzuyu bir tutam daha açsanız, belki benzer tecrübeler edinmiş kişilerden doğrudan fayda bulabilirsiniz.
bu dengeyi çoktan sağladım. benimki çok farklı .. buraya bir gün tam anlamıyla derdimi dökebilme gücünü bulurum umarım kendimdeGüvenmemek iyidir üzmez.
Ama güvenmemekle kendini insanlardan soyutlamak farklı şeyler.
İkisini birbirine karıştırmadığınız sürece zaten mutlu mesut olması gerektiği gibi yaşar gidersiniz.
Mesafe candır.
şu sıralar düşünmeye başladım çünkü aşamamışım içimde meğerse yıllarcaYaşadığınız şey zor ama tam olarak anlatmadan çokda yardımcı olunabileceğini sanmıyorum yardım almayı düşündünüz mü konuyla ilgili
Belki yazarken ağlayabilirsin bile ama emin ol, o bile hafiflemeni sağlar.bu dengeyi çoktan sağladım. benimki çok farklı .. buraya bir gün tam anlamıyla derdimi dökebilme gücünü bulurum umarım kendimde
zaten fazlasıyla ağladım, geçmişte de şimdi de, ama farkettim ki benim paylaşmaya ihtiyacım var. bu forumu takip eden tanıdıklarım var dışardan. o nedenle 2.üyelik alacagim ve acacagim sanirim içimi kemiren esas konuyuBelki yazarken ağlayabilirsin bile ama emin ol, o bile hafiflemeni sağlar.
Anladım. Dilerim ki sorununu kolay atlatırsın, bu kadar üzüldüğüne göre demek ki iyi ve hassas birisin. Herşey gönlünce olur umarım.zaten fazlasıyla ağladım, geçmişte de şimdi de, ama farkettim ki benim paylaşmaya ihtiyacım var. bu forumu takip eden tanıdıklarım var dışardan. o nedenle 2.üyelik alacagim ve acacagim sanirim içimi kemiren esas konuyu
Amin inşallah...Anladım. Dilerim ki sorununu kolay atlatırsın, bu kadar üzüldüğüne göre demek ki iyi ve hassas birisin. Herşey gönlünce olur umarım.
Özel olmazsa sormak istiyorum konu çekirdek ailenizle mi ilgilişu sıralar düşünmeye başladım çünkü aşamamışım içimde meğerse yıllarca
kesinlikle evetÖzel olmazsa sormak istiyorum konu çekirdek ailenizle mi ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?