- 23 Eylül 2017
- 789
- 781
- 53
- Konu Sahibi tolstoyevski
-
ilk cümleden bile konuyu ayrintisiyla acmam gerektigine inandim. tam olarak babamla ilgili ..Büyük ihtimal babanızla ilgilidir
Ben hala kimseye güvenemiyorum
Güvenmiyorum
Güvenmemenin zararını görmedim henüz
Bazen yorgunluğunu hissediyorum bu durumun hepsi o
peki size karşı mı bir şey yapıldı yoksa aile içi olan bir şeyden siz duygusal olarak mı etkilendinizkesinlikle evet
hem aile içi çok etkilendim, hem bana yapıldıpeki size karşı mı bir şey yapıldı yoksa aile içi olan bir şeyden siz duygusal olarak mı etkilendiniz
Hüngür hüngür ağlamak gerekirse ağla, isyana bağlamadan, "Neden ben?!" diye dövünmeden, biraz güm-pat-çat davranmadan, sonra da salıp gitmeden içinden çıkmaz her ne ise bu kadar derin.birazcık açsam, şarıl şarıl ağlarım. öylesine doluyum. açmaya bile mecalim yok. öyle bir travma desem
isyan etmedim hiç, ama taşımaktan çok yoruldum evet,Hüngür hüngür ağlamak gerekirse ağla, isyana bağlamadan, "Neden ben?!" diye dövünmeden, biraz güm-pat-çat davranmadan, sonra da salıp gitmeden içinden çıkmaz her ne ise bu kadar derin.
Taşımaktan yorulmadın da ağlamaktan mı yoruldun?
Bırak ağla gitsin...
Anlata anlata geçer.
Ailenizle hala görüşüyor musunuzhem aile içi çok etkilendim, hem bana yapıldı
evet 20 yaşındayım ve öğrenciyim. ailemin yanindayim.Ailenizle hala görüşüyor musunuz
öğrenci olmasaydınız uzaklaşın derdim amaevet 20 yaşındayım ve öğrenciyim. ailemin yanindayim.
isyan etmedim hiç, ama taşımaktan çok yoruldum evet,
hemde çok
bu duygusal yapıya neden olan şeyler var ve evet anlatmadan geçmeyecek biliyorum. atlatamıyorum zatenNereden anımsıyorum bu niki dedim baktım: Kalbi olana diye bir konu açmıştınız.
Baya baya duygusal bi yapınız var sanırım. Anlata anlata kanıksamadan her ne yaşadıysanız atlatmanız zor.
Ailecek babamdan çektik bizdeilk cümleden bile konuyu ayrintisiyla acmam gerektigine inandim. tam olarak babamla ilgili ..
acaba tam olarak bunun için mi böyle imtihan oldum ben de, diye sorgulamıyor değilim. Aslında bir daha çok incinmemem için kimseden.Hayatta yediği ilk ve en sağlam kazığı babasından yiyen insana başkası ne yaparsa yapsın koymaz.
dışardan okuyanlar görmesin diye almistim aslinda, 2.üyelikte disardan konular görünmüyor diye biliyordumDeşifre olmamak için 2.üyelik almışsınız madem keşke bu mesajı yazmasaydınız
sildim , alintinizi silebilseniz keske bilmiyodum bunu, ogrenmis oldumdışardan okuyanlar görmesin diye almistim aslinda, 2.üyelikte disardan konular görünmüyor diye biliyordum
Alıntı
Bu topic dışarıya açık alıntımı düzenledimsildim , alintinizi silebilseniz keske bilmiyodum bunu, ogrenmis oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?