Güven:(

bjork89

Guru
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
40
1
296
36
Ankara
arkadaşlar lütfen bana yardım edinn 3 senelik bi ilişkim var ve ben ona hiç bir şekilde güvenmiyorumm 1 kaç defa yalanını yakaladım.ve inkar etmesi beni deli ediyor mesela gecen yıl sigarayı bıraktığını söylemişti ama yanıma gelince kokuyordu içmiyorum diyordu ama ben kuskulanıyordum içmeyen insan hiç kokar mı? neymiş uzun süre içen insan bi anda bırakınca koku hemen cıkıvermezmiş ben bi kaç defa ceplerinde , çantasında sigara yakaladım ve tabiki bi bahaneler bulup beni inandırdı hep inkar hep inkar yalan diline pelesenk olmuş ayrılmak istiyorum bırakmıyo ben yalan söylemesinden artık bıktımm napsam ayrılırrr ne olur öneri verin bana ben böyle bi insanla hayatımı birleştiremem neyine güveniyimki ben onunn:93:

Canım aslında kendin anlatmışsın sonrada kendine cevap vermişsin. Madem bu kadar güvensizlik yaratıyor sende ve ilerisi için birşey olmayacağını düşünüyorsun. Kendini üzdüğüne değmez herşeyi zamana bırak belki onunda aklı başına gelir.

yalan pelesenk olmus onda artık ben yeterince süre verdim ona.. ya vallahi şu ilişki bi bitsin kurban kesecem

ben ona yeterince süre verdimm. huylu huyundan vazgecmiyo maaleseff.. su ilişki bitsin kurban kesecem vallahi yaa

nasıl ayrılmıyor ya görüşme kendisiyle o zaman, ne yüzyüze, ne telefonda, ne de mesajla. her türlü yoldan onunla iletişimi kesersen bu ilişki muhakkak biter. ilk başlarda sana ulaşamadıkça deli olacaktır, daha fazla arayacaktır, ama zamanla biter
allah kurtarsın diyeyim son olarak

ahh işte okadar kolay olsa benm tlfn zaten kapalı annemi arıyo annemden beni istiyo annm 1 cisinde vermiyo 2.sdede vermiyo ne diyorsa 3. nde veriyo bana ben yüzüne kapatıyorum bu sefer evden arıyo bi şekilde konusuyo yani inandırıyo kendinee ben amasam babam duyacak diye ödüm kopuyo(((

Canım bana öyle geliyorki yalan falan hikaye senin için sevmiyorsun ve bitirmek istiyorsun sigara içmesi ve söylememesi güvensizlik sebebi olamaz bence. Bırakamamış ama seni kaybetmemk için bıraktığını söylemiş bu mu güvenszlik sebebi yapma allah aşkına. İnsan sevdiğinin nelerini görmezden geliyo nelerine katlanıyor. Sevmiyorsan sevmiyorum de istemiyorum de ya da ayrılmak isteme sebebini söyle olsun bitsin. Bu yaptığın (kurban kesicem falan) çok aşşağılayıcı bişey. Senin için birinin böyle düşünmesi ne kadar hoşuna gider di ? Yani ben bu konuyu pek tasvip etmedim umarım kalbni kırmamışımdır..

yok estf. saygı duyuyorum yorumuna ama ben sadece orada basit bi örnek verdim yani dolu yalanları var.mesela tlfn geliyo kim o diyorum işte a kişisi o kim di diyorum bana borcu olan biri diyor.sonra tesadf msj geliyor yeter artık borcuna sadk kal öde adli işlem yaptrmaya zorlama beni diyor.. anlatabildim mi? bu gibi şeyler hep. ben evlenecegim kişinin hiç bi yalanını olmamasını isterim bu sigara gibi basit bişe de buna dahil tabi bu benm düşüncem

bi sigara mevzusu böle güvensizlik yaratmaz bence sen sevmiyosun sigarayı bahane ediyosun gibi geldi bana.

O zaman onun davrandığı gibi yapmayıp dürüst olman gerekiyor. Bu ilişkiyi sürdürmek istemiyorum gibi kısacık bişey : ) Sanırım sende kalp kıramayanlardansın Allah kolaylık versin...

Madem adak adadınız bu ilişkinin bitmesi için bunu kesinlikle yapmalısınız.
İkincisi sadece sigaraya dayanarak bunu söylemediğiniz belli. Oturun anlatın sevmiyorum diyin. Zorla güzellik olmaz...

Bi sigara yüzünden ilişki biticek hemde 3 senelik öyle mi bence senin sevmedigin apaçık ortada yalan söylüyomuş sanki siz hiç sölemiyosunuz yalan herşey mükemmel olacak diye birşey yok sevmiyosan apaçık söylersin insan sevdigi için neleri ört pas ediyo yeri geliyo seninki sevgi değil kusura bakma...

Annende erkek arkadaşının olduğunu bildiğine göre,olayı annene anlatırsın.Annende çocukla konuşsun ya da annem artık kimseyle çıkmamı istemiyor babana söylerim diye tehdit ediyor falan de.Vallahi erkekler kızlar gibi nasıl ayrılcam diye hiç düşünmüyor.seni sevmiyorum,istemiyorum diyor ilişkiyi sonlandırıyor.

Yalani ve güvensizliğin sadece bir sigaradan mi ?
Bencede sevmiyorsn sigarada sana sebep oluyor güvensizlik ve ayrilmak adina ..
Ayrica sigara kullanmiyorum ama
sigara birakmanin ne kadar zor oldugunu bilirim ,bilirisniz ..
bu konuda bi insanin üzerine gitmek acimasizlik olur diye düşünüyorum
erkek arkadaşimda birakicam kaç kere dedi ama deyince birakilmiyo işte şimdi o da mi bana yalan söylüyor hayir tabii ki anliyorum ben onu ve yanindayim umarm bi gün tamamen birakicazz ..

benzer bir şeyi dün gece yaşadım... bana eve geldim dediği halde dışarıdaydı... Allah işte, yanlışlıkla beni aramış telefonu, bende açtım alo dedim baktım farkında değil, dinledim... sonra aradığımda önce inkar etti, sonra kabul etti... özür diliyor şimdi ama içimden bir şeyler koptu... allak bullağım ben de, ve seni çok iyi anlıyorum canım... ve diyorum ki bana yalanını gösteren Allahım, doğru kararı vermeme de yardım et...

İş işten geçmeden bir an önce ayrıl derim..

Böylesiyle ömür geçmez...Dizlerini döver durursun yoksa ilerde..

Yalan üstüne kurulan yuvadan da hayır gelmez..

Bugün kk'da konu açan vardı bekarken şüphelendiğini ama evlenince düzelir sandım kelimesi kullanmıştı tabi adam düzelmemiş her gün dayak ve kumar alışkanlığı da varmış evlilikte ilk önce aranacak güven ve güzel ahlakBugün kk'da konu açan vardı bekarken şüphelendiğini ama evlenince düzelir sandım kelimesi kullanmıştı tabi adam düzelmemiş her gün dayak ve kumar alışkanlığı da varmış evlilikte ilk önce aranacak güven ve güzel ahlak ,kız birde bu saatten sonra boşanamam diye bir cümlede yazmış adam kendini nişanlıyken gösteriyor ama erkekler çok uyanık,kızlar aşık ya,

ayrılmıyorsa sende ona aynısını yap bezdir kendinden ayrılalım dediğinde gıkı çıkmasınmesela aradığında evdeyim de ama onun olabileceği yerlerde takıl görsün seni yani oda senin yalanını yakalasın ne bilim sahte face aç yakalan ona inkar et eminim arkasına bakmadan kaçacaktır

ahh kızlar bu erkekler cok zor şimdide evi arıor aysee sende bendensin bende seni çok iyi anlıyorumm..bu reklamcı ve agzı okadar laf yapıyorki inanmamanız gibi bişey yokk yani ben alıstığım için artık kanmıyorum bu yüzden herseyinden şüphe duyuyorum...ama annemle konustuğunda onu innandırabiliyor benim öz annem bana inanmıyo yok öyle değildir yazık cocuga diyebiliyor..seni çok seviyo böyle seveni bi daha bulamazsın diyor ama beni seviyor diyede yalanlarına katlanacak hayatım boyunca şüphe üzerine kurulu bi ilişki istemiyorumm.. her gece dua ediyorum Allahım hayrlıysa beri, hayrsızsa geri uzaklastr benden diyorum ve her ısınmaya basladığımda böle şeyler cıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…