Tüp Bebek Merkezleri güvenç karlıkaya'yı tavsiye eden var mı?

Tabiki kullanabilirsin..hayirli haberlerle gel ins.
çok sağol arkadaşım, bende bugün gittim ultrason için, Guvenc bey bugun yurtdisindaymis Burcak hanım muayne etti, gercekten tatlı bir bayan pozitif. salı git cem tekrar güvenç bey olacak.
Menagon 4 toz 2 sıvı ya çıkardı. Klomen i kesti. 3 yumurta vardı biri 10. 5 biri 13 civarında iyi dedi. ILACLARA yanıt vermisin dedi. Gelişmesi önde giden yumurta olduğundan ilave olarak Cetrotide 0. 25 verdi erken çatlamasın. Diye.
Bugün klinik çok kalabalıktı. Burda kimler var acaba diye düşündüm bizim gruptan. Iki saat bekledim. Bakalım salı günü güvenç bey nasıl bulacak.

çok sağol arkadaşım, bende bugün gittim ultrason için, Guvenc bey bugun yurtdisindaymis Burcak hanım muayne etti, gercekten tatlı bir bayan pozitif. salı git cem tekrar güvenç bey olacak.
Menagon 4 toz 2 sıvı ya çıkardı. Klomen i kesti. 3 yumurta vardı biri 10. 5 biri 13 civarında iyi dedi. ILACLARA yanıt vermisin dedi. Gelişmesi önde giden yumurta olduğundan ilave olarak Cetrotide 0. 25 verdi erken çatlamasın. Diye.
Bugün klinik çok kalabalıktı. Burda kimler var acaba diye düşündüm bizim gruptan. Iki saat bekledim. Bakalım salı günü güvenç bey nasıl bulacak.

güzel canım...gelişmleri iyi devam ediyor demek bu ara sk kontrol olur.
umarım herşey yolunda ilerler ve kaliteli olurlar.

Hauirli olsun ne guzel buyumusler ins.sana bebis olsunlar..

canım hayırlı olsun çok sevindim.
iğneleri zamanlarında ol kafi..başka birşey yapmadım açıkçası.
olumlu olmaya çalış kafi.

canım nasılsın?tekrar başladn mı?

Merhaba Canlar ;
kendimi pek iyi hissetmiyorum.başka sorunlar bende.
Güvenç bey aradı kromozon testimizde temiz çıkmış bir daha ki adetin 2.günü gidicem.
hayırlısı bakalım.

Benim bir dahaki adetle baslancak ins.
Seninde test sonucun iyi cikmis cok guzel yumurtalarin icin organik bal polen arisutu karisim ye canim..umarim sorunlar biran once halledersin her sey yoluna girer..

Benim bir dahaki adetle baslancak ins.
Seninde test sonucun iyi cikmis cok guzel yumurtalarin icin organik bal polen arisutu karisim ye canim..umarim sorunlar biran once halledersin her sey yoluna girer..

çok tşk ederim inşh.
aktardan mı alıyorsun arı sütü polen karışımı nerden alayım?
fiyatları ne aralık o göre organik mi değil mi çıkarırım belki.

çok tşk ederim inşh.
aktardan mı alıyorsun arı sütü polen karışımı nerden alayım?
fiyatları ne aralık o göre organik mi değil mi çıkarırım belki.

Ben egricayirin kullaniyorum garanti organik bal.40 yas topiginden ensu arkadas tavdiye etmisti.sparis veriuosun kapina grtiriyolar.istersen birde ona sor teli varsa versin sana.safari sutu slirsan 120tl karisim slirsan 60 tl civarinda.odullu bi bal rshatlikla alabilirsin hem esine yefirirsin

ben 3 iğne oluyorum göbekten biri clexan hazır iğne,diğerleri toz+su karıştırıyoruz,kafamı karıştıran bu iğnelerin havasını nasıl almak gerekiyor?(şırıngada kabarcık oluyor omu havası?)birde şırıngada 10 20 30 ml ölçüler varya onlar ne işimize yarıyor?korktum havasını alamıyomuyuz biz acaba,eşim yapıyo böyle parmağıyla tık tık vuruyo şırıngaya öylemi çıkıyo havası iğnenin?

bugün randevum vardı , çatlatma iğnemi verdi dr.bu akşam olup perşembe sabah opuya gircem,topu topu 2 yumurtam var(20 mm,17 mm)tavsiye debileceğiniz bişey varmı,mesela yanıma birini alsammı eşim dışında,gerekirmi?11.gün olacak opu yani.

bugün randevum vardı , çatlatma iğnemi verdi dr.bu akşam olup perşembe sabah opuya gircem,topu topu 2 yumurtam var(20 mm,17 mm)tavsiye debileceğiniz bişey varmı,mesela yanıma birini alsammı eşim dışında,gerekirmi?11.gün olacak opu yani.

Ohh massallah ikiside dollenip bebis olsun sana..rahat ol esin olsun yeter..hayirli haberler vermek nasip olsun

2tane olsun sana bebiş olsun inş canım sayılara hiç takılma lütfen 27 yumurtam toplandı en sona 1 tane kaldı elimde o da düştü yeter ki zamanı gelmiş rabbim ol demiş olsun 3-5 inan çokta önemli değil yanında eşinin olması yeterli bence ama yinede sen bilirsin hakkında hayırlısı olur inş canım

Ben egricayirin kullaniyorum garanti organik bal.40 yas topiginden ensu arkadas tavdiye etmisti.sparis veriuosun kapina grtiriyolar.istersen birde ona sor teli varsa versin sana.safari sutu slirsan 120tl karisim slirsan 60 tl civarinda.odullu bi bal rshatlikla alabilirsin hem esine yefirirsin

Bu arada bem adanadayim burdanki bayiden aliuorum..

sağol canım tşk ederim.bir sorayım ensu ya.çok sağol.

Bugün opu var anesteziden de korkuyorum alerji var bende neye olduğunu da bilmiyorum. Kızlar dua edin benim için de herşey iyi gitsin.

canım nasılsın?nasıl geçti opun iyimisin?

korktuğum gibi olmadı çok şükür iyi geçti,Güvenç beyde sağolsun çok rahatlattı beni,adam güven veriyo bikere insana;-)3 yumurta toplandı ama 2 si olgun dediler dün.bakalım bugün haber bekliyorum kalbim küt küt klnikten döllenme durumunu bildircekler ,çok bi umudum yok gerçi ama 2 tane şansım az,bakalım kısmet,hemen transfer olmayacak benim zaten 1-2 ay toplayıp doncak,havuz yöntemiymiş.inşallah iyi haber gelir bugün,yumurtaların kalitesini de bilmiyorum oda bugün belli olcak galiba,çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.

imdi aradılar 2 yumurtadan 1 i döllenmiş muhetemelen yarın yani 2.gün dondururuz dediler,iyi mi ki bu şimdi 1 tane.

Klinikten haber geldi, 2. Gun embriyosu 1 tane. Dondurdular. 4 e bolunmus gelisimi iyi kalitesi iyi dediler. Gebe lik olma ihtimali yüksek embriyo dediler. Inşallah bundan sonrakilerde de kaliteliembriyom olur. Adeti beklicem şimdi

Merhaba,yaklasik 15 kez teker teker de olsa yumurta toplatiyorum uc yildir Bahceci Fulya da,Guvenc Bey in hastasiyim.Cikan tek yumurta dollenip donduruldu defalarca.Ben Bahcecide devam ediyorum,Guvenc Bey e guvenebiliriz,yine onunla devam ediyorum.Aslinda cok rahat yalan soyleyebilecekken oldugu gibi anlatir,defalarca bizde boyle durumlar oldu.Insallah guzel haberler gelir hepimiz icin
Uc yildr deniyo musun arkadasim? Allah istedigini tez versin. Tutmayinca neden verlmiyir mu? Kac kez denedin guvecbey ile?

Bes kez denedik,hepsi Guvenc Bey le,yumurta yok ,olan bir tane de kalitesiz embryo olusturuyor
Hayirlisi buymus diyoruz,yapilabilecek birsey yok bu durumda
Seninle mesajlaşmıştık daha önce,benimde tek embriyo geçen hafta donduruldu,2.gün kaliteli dediler 4 e bölünmüş,(3 yumurtadan 1 i döllendi benimde)bana dedikleri embriyoloğun ;kalitesi iyi olmasa dondurulmaz dediler,kafam karıştı şimdi sen olan bir tanede kalitesiz deyince doktorumuzda aynı çünki,kalitesi transferden sonramı belli oluyor?bana yanlış bilgimi verdilerki?havuzmu yapıldı sanada,kaç dondurulmuş oluca transfer deniyo Güvenç bey.

Seninle mesajlaşmıştık daha önce,benimde tek embriyo geçen hafta donduruldu,2.gün kaliteli dediler 4 e bölünmüş,(3 yumurtadan 1 i döllendi benimde)bana dedikleri embriyoloğun ;kalitesi iyi olmasa dondurulmaz dediler,kafam karıştı şimdi sen olan bir tanede kalitesiz deyince doktorumuzda aynı çünki,kalitesi transferden sonramı belli oluyor?bana yanlış bilgimi verdilerki?havuzmu yapıldı sanada,kaç dondurulmuş oluca transfer deniyo Güvenç bey.
Hayir hayir,ben yanlis yazmisim,dondurulacak kritere sahip olmasa dondurmazlar,daha onceki denemeler olmadigi icin kalitesi dedim.on yumurta ciksa icinden bir tane en iyisini yakalamakla benim durumumu karsilastirmak istedim.Tek yumurtayla anne olanlarini da duyuyorum,denemek disinda yapabilecegimiz bir sey yok.Ellerindeki parametrelere gore bilgi veriyorlar ve bence baska bir klinikte benim tek yumurta da dollenmezdi.Sabirla yumurta geldigi surece denemek gerekiyor ki cok kolay degil bu surec...

Back
X