- Konu Sahibi marlasinger7
-
aa yok hayir cinsel birliktelik anlaminda kullanmadim.soyleki sevgili iliskilerinde kitlenmek yani nasil anlatsam basariz olmak senin dedigin gibi.vajinismus cinsel birliktelikle kitlenmekse bende sevgili olaylarinin vajinismusuyum :))) bu anlamda soyledimilişlikerinde vajinamus olman demek kitlendiğin ve başarısız olduğun anlamına mı geliyor? yoksa gerçek anlamda mı kullandın ayrıca?
Baban whatsapptan özel konuşma mı diyo?
Böyle mi büyüdün ?
Whatsapp çıkalı kaç yıl oldu ?
Büyümemiş olabilir misin ?
Ayrıca baban foto atma muhabbetini nerden biliyo ?
Baban 30laronda olmalı?
Hepsi çok sorun
heh bir tane daha benden hehe
akışına bırak hoşlanıyorsan görüş bir önce sonra karar ver
çocuk küçük olabilir ama düşünceleri olgundur belki?
nadir de olsa çıkıyor öyle insanlar :)
bir de demişsin ya işte whatsapp konuşmaları filan ileride karşıma çıkarsa diye..hemen öyle canım cicim olmayacağınıza göre belli seviye ilişkiden sonrası da olacak zaten normali o...ama işte ona göre adam seçersin karakterli ki karşına çıkarmaz..
benim annem internetlere koymayın kendinizi diyo hahahahaaho geldi aklıma
Öhh babam bin yasinda degil.Ayriyetten antik cagda yasamiyoruz bende farkettiysen whatsapp vs vs dedim.eskiden fb falan vardi.
Tek diyeceğim güzel şeyler beklenmedik zamanlarda olur..
Siz kafayı bu konuya bu kadar takmayın taktıkça üzülürsünüz çünkü..
bu çocuk seninle gelip konuşacak mı şimdi sen oluru versen?Aslinda hic ayy sevgilim olsun oyle boyle yapan kizlardan degilim ama surekli arkadaslarim yok sanada birini bulalim deyip duruyolar.Suanda sinav zamanim.Universite sinavi onemli.Bakalim umarim hayatimi etkilemez cok fazla
Aynen haber bekliyor.Cokta tatli birsey.Birseyler hissetmesem asla konusmam zatende dediginiz gibi cok sıkıntı iliskş olaylari her turlu etkilenicem.Bakalim 1 hafta cevapsiz kalicam kendi gelsin konussun araciyla degilbu çocuk seninle gelip konuşacak mı şimdi sen oluru versen?
sınav dönemini atlat öyle buluş çok ciddiyim
olumlu da olumsuz da geçse etkilenirsin çünkü
az beklesin ne olacak
Aslinda hic ayy sevgilim olsun oyle boyle yapan kizlardan degilim ama surekli arkadaslarim yok sanada birini bulalim deyip duruyolar.Suanda sinav zamanim.Universite sinavi onemli.Bakalim umarim hayatimi etkilemez cok fazla
ahahahahaha en cok begendigim yorum bu oldu :))))) haklisiniz kesinlikle ama universite sinavi zamani tehlikeli burdaki tecrubelerden tecrubelenmek istiyorum :)çık gitsin ne var bunda uzaya füze mi atıyorsun bu kadar düşünüp tartmaya ne gerek var yahu
evet bunu da bilsin amaAynen haber bekliyor.Cokta tatli birsey.Birseyler hissetmesem asla konusmam zatende dediginiz gibi cok sıkıntı iliskş olaylari her turlu etkilenicem.Bakalim 1 hafta cevapsiz kalicam kendi gelsin konussun araciyla degil
lise 4 yani son senem 18 diyebilirim :) o da lise 3Tabiiki etkiler. Bence ilk olarak sınavlarını hallet. Sonrasında bu işlere el at . Bu arada yaşınız kaç.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?