Güvenememek

senkimsinki

Merhaba ben çaki nin gelini
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2022
434
540
18
Sürekli takip ediyordum sonunda konu açmak nasip oldu daha önce bir kez evlendim çocuğum olmadan ayrıldım kısa sürdü evliliğim 4 sene oldu ayrılalı bu süreçte konuştuğum insanlar fazlasıyla cinsel muhabbet yapınca başlamadan bitti bir süre sonra ise hayatıma kimseyi almamaya başladım yakın süreçte karşıma biri çıktı herkes çok övsede benim için umutsuz vaka iliskiler sanki hayat boyu hiç mutlu olamayacakmışım hissi var lütfen ikinci kez evlenip iyi sonuçlar alan insanlar olduysa yazabilir mi çok imreniyorum dışarı da gördüğüm birbirinin gözlerine bakan çiftlere birde etrafımda olan güzel evliliklere

Oluyor elbette.
Ben de çocuğum olmadan boşandım; evimi düzenimi kurarken, işimde gücümde uğraşırken ve kendimle mutlu mesut yaşarken adamın biri geldi dan diye daldı hayatıma.
Aklımın ucundan geçmezdi ama şimdi evliyim. Yaşadığım şehri bile değiştirdim. Siz hayatın akışında kalın. Nasipte varsa güzel şeyler, gelir bulur zaten. Niyetiniz temiz olsun yeter ki.

Size uygun olan eş arayıpta bulunacak bişey değil. Ben biraz kadersel bakıyorum bu olaya. Ama mutlu olan birini tanıyorum. annem 25 yıllık evliliği bittikten 5 yıl sonra başkasıyla evlendi hemde 5 çocuğu varken kardeşlerimin tüm manyaklıklarına rağmen mutlular çok şükür

Kaç yaşındasınız birini aramıyorum fakat yine de yanlış mi yapıyorum insanlardan uzak durarak reddederek diye düşünmüyor da değilim

Çok severek, tüm ailemi sülalemi karşıma alarak evlendim, şeytanın, onı görmesiyle muhtemelen emekliliğe ayrıldığı bir adamdı 1.5 sene sonra baba evine döndüm. 10 yıl sonra 2. Evliliğimi yaptım. Şimdi bir oğlum var. 10 yıl içinde toparlanmam başka bir çok sebeoten zaman aldı. Ancak ne zaman ki, "artık, herşey için çok geç, yıllarım gitti, artık birini tanımak anne olmak vs hepsi imkansız" vs vs gibi endişe ve üzüntülerimi, bıraktığımda hayatım değişti. Kendinize zaman verin. Herşey güzel olacak allahın izniyle

Kaç yaşındasınız birini aramıyorum fakat yine de yanlış mi yapıyorum insanlardan uzak durarak reddederek diye düşünmüyor da değilim
Boşandığımda 39'dum. Şu an 41 yaşındayım.
İnsanlarla belli mesafede iletişim kurmanız normal ama kendinize saygınızı koruyun derim naçizane.
Boşanan kadını genelde toplum "kolay lokma" olarak görür.
Ben şuna inanırım; hayat bize istediğimizi değil, ihtiyacımız olanı verir ki öğrenme sürecimiz hep sürsün. Güzel hayaller kurun ve kendinizi güzelliklere layık görün. İnsan, karşısındaki insanda kendi yansımasını görür.
Işığınızı yansıtırsanız, pırıl pırıl insanlara denk gelirsiniz. Doğru insanı aramak yerine, doğru insan olmaya çalışın. Sizin evrendeki karşılığınız, mutlaka önünüze gelecektir bir gün.
Dilerim yolunuza hep iyi insanlar çıksın.
Sevgiler.

Amin bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…