hanımlar merhaba bir kaç konu açtım yeni evliyim.iki aileden uzakta yaşıyoruz ama benim aileme daha yakınız bu ilk sorun oldu evliliğimde.görümcem var bir tane prikolojik sorunları var ve eşini aldatıyor eşi biraz zihinsel yönden zayıf ve kız mutsuz aşırı hırçın ben abisiyle yattığımda hele aynı evdeysek deliriyor.görümcem diğer sorun.kv aşırı uyanık ve sinssi burada bir konu açılmıştı kv dayak yiyen biri işte oradaki kv nin kopyası düşünün.annem evlendiğimi kabullenemedi beni paylaşamıyor ve paramı maaşımı bu da ayrı sorun.
eşime gelince eşim neşe dolu biri ama güvenemiyorum aramızda bir sorun olunca ailesine söylediğini düşünüyorum hep.o benim hasta olduğumu düşünüyor ama kız kardeşinin ve annesinin pisliğinin farkında değil aslında nişanlanmadan önce farkındaydı ama nişanlanınca ne olduysa onlara döndü
ne yapmalıyım kime sığınıp güveneyim nasıl tutunayım bilmiyorum
eşime gelince eşim neşe dolu biri ama güvenemiyorum aramızda bir sorun olunca ailesine söylediğini düşünüyorum hep.o benim hasta olduğumu düşünüyor ama kız kardeşinin ve annesinin pisliğinin farkında değil aslında nişanlanmadan önce farkındaydı ama nişanlanınca ne olduysa onlara döndü
ne yapmalıyım kime sığınıp güveneyim nasıl tutunayım bilmiyorum