güvenilir bi Dermaroller...

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
198
35
kızlar kendime dermaroller almayı düşünüyorum saçlarım ve cildim için...
internette biçok sitede var ama siizin önerebileceğiniz bi site varmı?

kızlar kendime dermaroller almayı düşünüyorum saçlarım ve cildim için...
internette biçok sitede var ama siizin önerebileceğiniz bi site varmı?

Ben yaptırdım, bakın yaptırdım diyorum. 4 seans yapacaklardi, evlendigim için sadece 2 seans yaptirabildim. Kendiniz nasıl evde yapabilirsiniz? Bana başkası yapmasına rağmen çok acı çektim. Ama değer miydi? Evet.
Çok memnunum. 2 seansta çok dolgun ve harika bir Cildim oldu çok şükür.
Bence kendiniz denemeyiniz. Çok tehlikeli olacağını düşünüyorum. Hem o iğnelere de ne kadar güvenebilirsiniz ki?

bazı güzellik uzmanları evde kendiniz yapabilirsiniz diyor..minik dermaroller bu profesyonel olanlardan değil sanırım..

bazı güzellik uzmanları evde kendiniz yapabilirsiniz diyor..minik dermaroller bu profesyonel olanlardan değil sanırım..

Hımm ama sonuçta bir insanin cildi çok önemli diye düşünüyorum. Allah korusun ya yaparken iğne içinde kırılsa? Uzman eller daha güvenli bence. Tabiki yine de siz bilirsiniz...

Hımm ama sonuçta bir insanin cildi çok önemli diye düşünüyorum. Allah korusun ya yaparken iğne içinde kırılsa? Uzman eller daha güvenli bence. Tabiki yine de siz bilirsiniz...

Dermaroller diye yazdım çıktı bişey ama ne işi yarıyor nasıl yapılıyor faydası ne özelliği ne ki ?
Amann ne çok soru sordum

Dermaroller diye yazdım çıktı bişey ama ne işi yarıyor nasıl yapılıyor faydası ne özelliği ne ki ?
Amann ne çok soru sordum

Üstünde bir sürü iğne olan bi şey ve yüzünüzde 3 tur olmak üzere gezdiriyorlar. Çok acıtıyor. Ama ben yaptırdıktan sonra cildim dolgunlasti. Hala da öyle ki yaptırali 9 ay oldu nerdeyse. Etkisi gitmedi

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaa benim Roaccutane tedavim yeni bitti.Şu an solüsyonlu iz tedavisi görüyorum.Eylüle kadar böyle devam edicem,Eylülde tekrar kontrolüm var ve dr yüzümde azda olsa kalan çukur izler için Dermaroller yapıcak.İnşallah faydasını görürüz.Çok merak ediyorum.

Merak etmeyin faydasını görürsünüz. Harika bir uygulama gerçekten.. Bi de doktorunuz yani ehil kişi yapacak daha ne olsun ;-)

Ayy ben de kendi kendime dermarol neymis diye düşünüyorum, sonraki -ler i çoğul eki sanarak:)

kızlar bide beni aydınlatsanız?
bu saça yapılanı kendimiz evde yapamıyor muyuz?
ben minoksidil gibi bişey sanıyordum bunu losyon şeklinde değil mi?
birde bunu hastanede doktor mu yapıyor?
kendimiz mi istiyoruz yoksa doktor mu uygun görmesi gerekiyor?
ücreti ne kadar?
bide saç dökülmesi için sanırım değil mi?
:18:

netten baktımda ay birsürü iğlener var. acısı çok olur...

birde o izler nasıl kayboluyor cildi mi uyarıyor iğne batınca. çatlakları düzelenleride gördüm de ben...

Arkadaslar ben ankarada yaşıyorum nerede yaptirabilirim ? Yaptirip da sonuc alan varsa bilgilendirirse sevinirim yaşım 20lerde ama yüzüm resmen sarktı eski halinden eser yok ağız kenarlarim bile sarkti

Arkadaşım sivilce izleri için yaptırdı özel hastanede cildi pamuk gibi oldu. Ama yaptırırken çok acıyormuş, yüzü de 2-3 gün yanık gibi gezdi. Değer mi bence kesinlikle değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…