Guvenilir medyum ariyorum. Bilen var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy, bağladığı çocuk psikopat çıkıyormuş. Karabulut cinayeti gibi, çöp konteynerinde bulunurmuş falan. Aklıma konu sahibinin takıntılığına uygun hikayeler geliyor.:deli:

Şaka gibi :bicak:

Sizin gibiler var oldukça duygu simsarlarının bu üçkağıtçıların nesli tükenmez bulursunuz siz her yerde var bunlardan

Allah aşkına o büyülerden ardında neler var bilmiyormusunuz?.
Sonra uyku tutarmi insanı ben olsam korkudan geberirdim herhalde
Gözünüz donmus
Sadakat okuyup uflemeye olmaz!
Birde 40 gün sonra bozulacak naapcan 40 gün içinde nikahına mi?alcan

Arkadaslar sanal ortama guvenemiyorum. Instagramdan medyum hakan diye birini buldum ama param bosa gider diye korktum. Bende buyu yaptirip sonuc alan ya da bildiginz bir medyum varsa numarasi e-mail i vereblr misiniz?:oops::KK64:baglama buyusu yaptiracagim erkek arkadasima:KK36:
Bende çok dolandırıldım araştıra araştıra çevremde Ali hocayı buldum benim gibi dolandırılan lar için özelden mesaj atarsanız numarasını paylaşırım kendisinin yaptığı bakım ve işlemlere güveniyorum

Bende çok dolandırıldım araştıra araştıra çevremde Ali hocayı buldum benim gibi dolandırılan lar için özelden mesaj atarsanız numarasını paylaşırım kendisinin yaptığı bakım ve işlemlere güveniyorum
hogwarts tan mı mezun?

Büyüyü, banı falan boşver de ben bambaşka bir şey söylemek istiyorum. Tüm dinlerden bağımsız olarak bence evrene gönderdiğimiz bir enerji vardır. Evrene bu tarz büyü gibi lanet okumak gibi olumsuz şeyler verirseniz, o da size olumsuzluklar verir. Bir şeyi elde edemiyorsanız bunun bir sebebi vardır. Zaten olmaması gerekir. Zorla oldurulursa sonu da hayırlı olmaz. Olmayan şeylerini peşini bırakıp başka kapılarda şansınızı deneseniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X