Canım ilk iş teklifimi senden aldığım için sana fiyat koyamadım. Gönlünden ne koparsaBen tatmin oldum. Dil bağlama büyüsünü kaça yapıyorsunuz görümceme yaptırıcam da.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ilk iş teklifimi senden aldığım için sana fiyat koyamadım. Gönlünden ne koparsaBen tatmin oldum. Dil bağlama büyüsünü kaça yapıyorsunuz görümceme yaptırıcam da.
Canım ilk iş teklifimi senden aldığım için sana fiyat koyamadım. Gönlünden ne koparsa![]()
Kız ne iyi niyetlisin be daha akıl veriyon şunaYa hu 20 yaaindasin medyumum ben der seni kandirirlar.dolandirilirsin.adam erkek arkadasinmis zaten.isveli cilveli ol baglanir o.inanma boyle seylere de.
Bende çok dolandırıldım araştıra araştıra çevremde Ali hocayı buldum benim gibi dolandırılan lar için özelden mesaj atarsanız numarasını paylaşırım kendisinin yaptığı bakım ve işlemlere güveniyorumArkadaslar sanal ortama guvenemiyorum. Instagramdan medyum hakan diye birini buldum ama param bosa gider diye korktum. Bende buyu yaptirip sonuc alan ya da bildiginz bir medyum varsa numarasi e-mail i vereblr misiniz?baglama buyusu yaptiracagim erkek arkadasima
![]()
hogwarts tan mı mezun?Bende çok dolandırıldım araştıra araştıra çevremde Ali hocayı buldum benim gibi dolandırılan lar için özelden mesaj atarsanız numarasını paylaşırım kendisinin yaptığı bakım ve işlemlere güveniyorum
Karanlık sanatlara giriş öğretmeniymişhogwarts tan mı mezun?
ihihihi burunsuzgiller familyasıKaranlık sanatlara giriş öğretmeniymiş![]()
buyucu kankası varmıs onu önerecekti dıye. ben de azcık takıldım o kadar.Bu eski konular niye ikide bir hortlatılıyor arkadaş hiç mi üşenmiyorsunuz
Bıktık büyüsünden düğüsünden şarlatanlardan medet umanlardan.Ne cahillik ya.buyucu kankası varmıs onu önerecekti dıye. ben de azcık takıldım o kadar.