- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.404
- 133
.Baglama büyüsü![]()
Kemence büyüsü olmaz mi acaba ?O da telli çalgı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
.Baglama büyüsü![]()
.
Kemence büyüsü olmaz mi acaba ?O da telli ahahhahahahah![]()
.Medyum Hakaleviosa a bak ben en kral büyünün tarifini vercem sana, çubuğu bilek hareketleriyle hafifçe sallayarak wingardium leviosa diyorsun ve tebrikler... Ashgdhsldl iyi güldüm.![]()
Hanımlar siz bir harikasınızMedyum Hakaleviosa a bak ben en kral büyünün tarifini vercem sana, çubuğu bilek hareketleriyle hafifçe sallayarak wingardium leviosa diyorsun ve tebrikler... Ashgdhsldl iyi güldüm.![]()
Öyle olmuyor ama bu işler, yanında kalabilir ama seni asla gerçek anlamda sevmeyecektir. İlk başta sana öyle gelse bile, sonra ne olur biliyor musun?Asik olunca ugrasiliyor
Aradığınız medyum ayağınıza geldi ...![]()
En son çareyi kendinde ve Allah'ta aramayan bir arkadaşım yaptırdı sevdiği adama. Kadın işinden de oldu adamdan da en yakın arkadaşından da kendi yüzündeki iki gram meymenet vardı ondan da.Arkadaslar sanal ortama guvenemiyorum. Instagramdan medyum hakan diye birini buldum ama param bosa gider diye korktum. Bende buyu yaptirip sonuc alan ya da bildiginz bir medyum varsa numarasi e-mail i vereblr misiniz?baglama buyusu yaptiracagim erkek arkadasima
![]()
HahaHalı,kilim, yolluk, paspas kenarına...![]()
![]()
Belki o seni istemiyo niye üzerinde hakimiyet kurmak için bi takım oyunlara kalkışıyosunErkek var. O zaman her erkegi sevebiliyon sen ? Aşik oldgm adami istiyorum. Baska erkegi degil.
İsteyecek ulennnBelki o seni istemiyo niye üzerinde hakimiyet kurmak için bi takım oyunlara kalkışıyosun