- 24 Mayıs 2016
- 258
- 245
- 103
- 33
- Konu Sahibi Fenobarbital
-
Merhaba kızlar.. Öncelikle buradaki kadın dayanışmasının bana çok şey kattığını söylemek istiyorum. Yorumlarınız çok değerli..
Benim sorum şu ki, öncesinde düzenli bir ilişkisi olmamış, tek gecelik bir çok ilişkisi olmuş birine ne kadar güvenilebilir. Başka bi kızı aldatmış filan değil ama işte sosyal sitelerden zamanında çeşitli cevizler kırmış. Ama 9 aydır hiç bir yanlışı yok. Önceden farklı olduğunu ama değiştiğini söylüyor. Hatta çocuk töbe etmiş namaz kılmış falan sonra tanışmışlar kızımızla.(anlattığı bu).
Ben o kadar pollianna bakamıyorum ama, adamın mola verdiği döneme denk gelmiş olmasın?
28 yaşında üzülebilir fazla romantikAdamın yaş kaç? Bir sürü insanla beraber olması aldatacağını göstermez. Karakteri nasıl o önemli. Ancak tanıyınca belli olur. Böylesi rahat adamlar zaten yapacaksa göstere göstere yapar. Sonra üzülmem diyorsa kızınız deneyebilir.
Ah işte bnde bunu düşünüyorum..Bir sürü kadınla tek gecelik ilişki yaşayacak midesi olan bir adam , ileride de yapabilir. Ben inanmıyorum öyle aşık olunca tövbe etmiş namaz kılmış. Aha işte en güzel örneği benim. Kocam olan yılan da benle evlenmeden önce yaptığı pislikler için tövbe edip namaz kılmıştı. Meğerse ilk fırsatta tam gaz devam etmiş. Ama bu sefer daha tedbirli davranıp, daha güzel saklamış. Tabi ben 4 sene boyunca ayakta uyumuşum .
Henüz akıllanmamış olabilir. Dikkatli olmak lazım.28 yaşında üzülebilir fazla romantik
Uzun sureli iliskimin olmadigi donemlerde ben de oyleydim. Tek gecelik iliskilerim de oldu. Sevgilim varsa dunyanin en sadik insani olurum. Nisanlimdan baskasini gozum gormuyor tanistigimiz gunden beri, gormez de. Cunku sadakat farkli bir olay. En azindan her erkege guvenildigi kadar bu adama da guvenilir. Tek sikinti daha once uzun sureli iliski yasamamissa iliskiyi yurutmekte zorluk cekebilir.Merhaba kızlar.. Öncelikle buradaki kadın dayanışmasının bana çok şey kattığını söylemek istiyorum. Yorumlarınız çok değerli..
Benim sorum şu ki, öncesinde düzenli bir ilişkisi olmamış, tek gecelik bir çok ilişkisi olmuş birine ne kadar güvenilebilir. Başka bi kızı aldatmış filan değil ama işte sosyal sitelerden zamanında çeşitli cevizler kırmış. Ama 9 aydır hiç bir yanlışı yok. Önceden farklı olduğunu ama değiştiğini söylüyor. Hatta çocuk töbe etmiş namaz kılmış falan sonra tanışmışlar kızımızla.(anlattığı bu).
Ben o kadar pollianna bakamıyorum ama, adamın mola verdiği döneme denk gelmiş olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?