Güvenilir mi

Fenobarbital

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
258
245
103
33
Merhaba kızlar.. Öncelikle buradaki kadın dayanışmasının bana çok şey kattığını söylemek istiyorum. Yorumlarınız çok değerli..
Benim sorum şu ki, öncesinde düzenli bir ilişkisi olmamış, tek gecelik bir çok ilişkisi olmuş birine ne kadar güvenilebilir. Başka bi kızı aldatmış filan değil ama işte sosyal sitelerden zamanında çeşitli cevizler kırmış. Ama 9 aydır hiç bir yanlışı yok. Önceden farklı olduğunu ama değiştiğini söylüyor. Hatta çocuk töbe etmiş namaz kılmış falan sonra tanışmışlar kızımızla.(anlattığı bu).
Ben o kadar pollianna bakamıyorum ama, adamın mola verdiği döneme denk gelmiş olmasın?

Adamın yaş kaç? Bir sürü insanla beraber olması aldatacağını göstermez. Karakteri nasıl o önemli. Ancak tanıyınca belli olur. Böylesi rahat adamlar zaten yapacaksa göstere göstere yapar. Sonra üzülmem diyorsa kızınız deneyebilir.

Ben de etrafımda kısmi de olsa değişenleri gördüm kumar gibi bence .....
bi erkeğin en büyük silahı ben değiştim sen ilksin sen başkasın demeleri Yelkenler fora olmayacaksa hemen, denesin ama bu konuyla ilgili yanlışı olduğu an taviz vermesin...

Bir sürü kadınla tek gecelik ilişki yaşayacak midesi olan bir adam , ileride de yapabilir. Ben inanmıyorum öyle aşık olunca tövbe etmiş namaz kılmış. Aha işte en güzel örneği benim. Kocam olan yılan da benle evlenmeden önce yaptığı pislikler için tövbe edip namaz kılmıştı. Meğerse ilk fırsatta tam gaz devam etmiş. Ama bu sefer daha tedbirli davranıp, daha güzel saklamış. Tabi ben 4 sene boyunca ayakta uyumuşum .

28 yaşında üzülebilir fazla romantik

Ah işte bnde bunu düşünüyorum..

Uzun sureli iliskimin olmadigi donemlerde ben de oyleydim. Tek gecelik iliskilerim de oldu. Sevgilim varsa dunyanin en sadik insani olurum. Nisanlimdan baskasini gozum gormuyor tanistigimiz gunden beri, gormez de. Cunku sadakat farkli bir olay. En azindan her erkege guvenildigi kadar bu adama da guvenilir. Tek sikinti daha once uzun sureli iliski yasamamissa iliskiyi yurutmekte zorluk cekebilir.

Aşksa ya da saygın varsa karşı tarafa her şey değişir.
Ayrıca yaşı ergense övünüp abartıyor olabilir,yok yetişkinse 30+ biraz zor ama dediğim gibi aşk ve saygı dünyayı değiştirir değil ki sadece insan.

Ne bilim burda öyle şeyler okuyoruz ki ben birazda fazlaca güvensiz olabilirim. Dediğiniz gbdir belkide

28 yaş artık olgunlaşması gereken yaş. Aşık da olduysa neden olmasın?
Ben mesela asıl durgun naif bildiğin ot gibi yaşamış gençlikten korkarım. İnsan her şeyin tadına az da olsa bakmalı ki ileride meyletmesin.
Bence düşünmeye değer.

kadin biraz dine önem veren biri mi eğer öyleyse sırf onun gözünü boyamak için tövbe ettim namaz kılmaya başladım demiş olabilir
benim için bu cümle fail mesela
direkt yalancı gibi gelir
önemli olan bana dürüst olması tövbe yle namazı beni ilgilendirmez diye düşünürdüm

Bu dinle imanla kandırma moda sanırım her haltı ye ye sonra ama bak namaz kıldım artık değiştim diye kandır milleti siyasetçiler de böyle yapmıyor mu tonla yolsuzluk etrafta ama bir kere camiye gittin mi tamam temizlendi herşey..

ben neden düzgün ilişkisi olmamış ona bakarım yani o istememiş filan hikaye kızın biri gerçekten sevse peşini bırakmaz onu ikna ederdi demek ki diğer kızlara da güven vermemiş ki ilişkiye yanaşmamışlar hep tek gecelik vs. takılmış.

Ben duygusuz yaşanan herşeye karşıyım. Tek gecelik ilişkisi olan birine saygı duyamam. Büyük konuşmayım elbette hayat bu ne geleceği belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…