- Konu Sahibi kedimgilbert
bir arkadaşlık sitesinden 15 gun önce görüp sırf hayvanları oda seviyor diye vijdanlıdır benimde kedilerim var düşüncesiyle onla tanıştım msjlaşmaların sonucu 2 kere görüştük kimliğine baktım özellikle bekardı sabah buluşup saatlerce gezdik vapurla boğaz turu yaptık herşey guzeldi ta ki o akşam vapurda hiç uzun çıktığın oldu mu dedim sabit baktı durdu aslında vardı 6 yıl sürdü dedi zorlamamla evli olup ayrıldığını öğrendim benden saklamıştı tekrar zorlayınca peki çocuk var mı dedim kızım var dedi yani hep benim zorlamamla anlatıyordu olaylarını sonrada gemide bırakıp indim arkamdan geldi 3 gun falan aradaı engelledim sonra anlatsın ya dedim çağardım bu sefer burnu havalandı o pek cvp vermemeye başladı neyse görüştük o gun bile buluşma yerıne ben iş çıkışı gitmiştim orayı bulmadım sen gel buraya diye geri dönüyordu yani anlatmaya bile nıyetı yokmuş yeniden şans veriyim dedim ama pişman olmadını biliyordum sinirli karakteri dün cafedeyken wc ye gitti cüzdanını masaya bıraktı içimde şüphe vardı kimliğini inceliyim dedim ve cuzdanına baktım gelmeden sizce ne gördüm katlanmış burulmuş kağıt kimliğe yapışık hızlıca okudum savcılık tarafından yakalama kararı vardı ama geçici iptal edilmiş ya birini yaraladı ya kaçakçı sadace dava numarasını aldım hemen bakarım diye ona söylemedim belki anlatır diye düşündüm ve ima ettım sakladığın bişeyın yıne var mı bak evlilini çouğunu sakladın başka yapma diye yok dedi demin de msn de yazdım ama dayım avukat adını soyadını verdim o buldu kimle olayın var anlat dedim hala yok öyle bişey dedi ve bıraktım boşa geçen 1 haftama yazık oldu kim bilir daha neleri çıkıcaktı ya sahtekar ya kavgacı ne zaman guvensem sakladığı olaylar çıkıyor sesi kesildi söyleyınce yıne yok oldu bende tamamen sildim engeleldim artık
daha pisliği çıkmadan ondan kurtulmak en iyisi kimseye guvenmeyın sevgiye açım ve ona inanmak istedim iyi biri oldukça ve oda bunu sezdi erkekelr hep kazık atıyor ben ona kendi mahkememi bile anlattığım halde o hayatını hep sakladı demek ki benle zaman geçirip bırakmaktı amacı ciddi biri olaylarını saklamaz çünkü nasılsa evlenicem diye paylaşırdı erkeklere guvenmeyın hemen hepsi aynı değmiyor çoğu zor gunlerimde hayatımda desteğim olsun istiyorum ama hepsi böyle çıkıyor 4-5 değil kaç kez denedim saf diye ya pis amaçla yanaşıyorlar ya da yaşadıklarını bilerek saklıyorlar ben anlatıyorum onlar saklıyor yeter artık bende saklıycam her şeyımı ablam var bile demiycem ne aile ne geçmiş anlatmıcam kimseye yeni hat alıp duzgun bir yaşam kurucam kendime sonrada düsürt birini bulucam artık
daha pisliği çıkmadan ondan kurtulmak en iyisi kimseye guvenmeyın sevgiye açım ve ona inanmak istedim iyi biri oldukça ve oda bunu sezdi erkekelr hep kazık atıyor ben ona kendi mahkememi bile anlattığım halde o hayatını hep sakladı demek ki benle zaman geçirip bırakmaktı amacı ciddi biri olaylarını saklamaz çünkü nasılsa evlenicem diye paylaşırdı erkeklere guvenmeyın hemen hepsi aynı değmiyor çoğu zor gunlerimde hayatımda desteğim olsun istiyorum ama hepsi böyle çıkıyor 4-5 değil kaç kez denedim saf diye ya pis amaçla yanaşıyorlar ya da yaşadıklarını bilerek saklıyorlar ben anlatıyorum onlar saklıyor yeter artık bende saklıycam her şeyımı ablam var bile demiycem ne aile ne geçmiş anlatmıcam kimseye yeni hat alıp duzgun bir yaşam kurucam kendime sonrada düsürt birini bulucam artık
Son düzenleme: