Güvenim sarsıldı, düşüncem yersiz mi ?

adı dağ ismi olan birimi bu kişi :=)

Festival hesabına girdim derken hesabının şifresi mi vardı sizde ?

Duruma bir atasözüyle not birakiyoruz
Esegin aklina kapuz kabugunu dusurmussunuz. Tebrikler

Ya bisi sorucam gercekten sevgilinizin tum takipcilerine girip bakiyor musunuz?

5 yillik evliyim 1 kere bile esimin instagram yada facebook sayfasina girip kimi takip ediyor , onu kim takip ediyor diye bakmadim

Neden yapiyorsunuz bunu?
Ben eski sevgiliminkine bakardim.ama esiminkine hic bakmadim.simdi anliyorum ki eski sevgilime hic guvenmemisim. Zaten guvenilecek bi tip de degildi

Kızın eğer reklam işi ve o festivalle hiç alakası yoksa erkek arkadaşınız eklemiş bence. O instagram hesabı erkek arkadaşınızın telefonunda açık durmayabilir ama şifresini biliyorsa girip bakıp çıkıyordur muhtemelen.

Ben eski sevgiliminkine bakardim.ama esiminkine hic bakmadim.simdi anliyorum ki eski sevgilime hic guvenmemisim. Zaten guvenilecek bi tip de degildi
Anahtar kelime guven zaten , guvenmedigim biriyle ne dost olarak ne sevgili olarak 5 dakika gecirmem , o yuzden de anlam veremiyorum sosyal medya hesaplarini didik didik edenleri , bu kadar guvenmiyorsan ayril zaten

bence hislerine güven .sevgilin yüksek ihtimal yalan soyluyor :)

Dün akşam telefonda konuştuk üstüne basa basa asla eklemediğini alakasının olmadığını söyledi. Zamanında bu kızla iş yapmaya çalışmışlar kız reklam işlerini öğrenmek istemiş sonrasında da birlikte çalışalım ben komisyon alırım senden demiş ve fahiş fiyatlar çekmiş erkek arkadaşım salaklaştı resmen zaten çıkardım hesabımdan kafamda bişey olsa çıkartmazdım zamanında diyor.
Annesinin butiğinin olduğunu butikle alakalı olabileceğini söyledi ama ihtimal veriyorum çünkü bilmiyorum gidip adama da soramam neden ekledin diye dedi. Of bilmiyorum ben baya sert ve kendimden emin konuştum karşısında aptal olmadığının farkında, ona güvendiğimi fakat mantığıma uymadıgı için uzattıgımı dile getirdim. Empati kuruyorum ben daha fazla tepki verirdim ama sen yapmadım dediysen sana güvenirdim dedi, kendimi zan altında hissediyorum böyle aptal bi kız yüzünden ben suçlu durumdayım güvenin azaldı ve elimden hiç bişey gelmiyor bunu söylemekten başka dedi.

Uzatmadım evet çünkü kendi hesabı değil ve doğru söylediğine inanmak istiyorum. Ama üstüne basa basa dedim bu kız seninle ilgili herhangi bişeyde karşıma çıkarsa sonu farklı olur ikimiz de üzülmeyelim kafamı bu saatten sonra böyle detaylarla yoramam düzgünce yaşayalım ilişkimizi diye kapattım konuyu :)

İlişkileri şu sosyal medya zıkkımı böyle zedelemiyor mu ifrit oluyorum.Kendi kişisel hesabında yoksa artık kafanıza takmayın bence.

Bence bunun sosyal medyayla alakasi yok. Karakter bozukluğuyla alakasi var.
Konu sahibi bence kendini kandirma bu nasil tesaduf olsun. Sen sildirince ordan takibe almis iste. Yarin ayrilirsaniz cepte yedegi bulunsun mantigi.

Bence bunun sosyal medyayla alakasi yok. Karakter bozukluğuyla alakasi var.
Konu sahibi bence kendini kandirma bu nasil tesaduf olsun. Sen sildirince ordan takibe almis iste. Yarin ayrilirsaniz cepte yedegi bulunsun mantigi.
ben sildirmedim ki biz tanıştığımız zaman kendisi sildi ve aralarında iş ilişkisi dışında hiç bişi geçmemiş iş bile olmamış anlaşamamışlar.

Ya bisi sorucam gercekten sevgilinizin tum takipcilerine girip bakiyor musunuz?

5 yillik evliyim 1 kere bile esimin instagram yada facebook sayfasina girip kimi takip ediyor , onu kim takip ediyor diye bakmadim

Neden yapiyorsunuz bunu?
Ama bakmak gerek sende bak bence. nıye bılıyo musun cunku sen ne kadar guvensende erkekler bızlet kadar duygusal hassas ve guvenılır degıl. Bır kız cıkmıstır karsısına bastan cıkarmıstır aman 1 kereden nolur soncta evlenmıycem bı tadına bakaym dıye 1 kerede olsa seytana uyabılır. Ya da srm onun hesaplaruna bakmaya bakmaya ona bu rahatlıgı verıyorsun bırsey karıstırsa bıle nasılsa hanım benm hesaba bakmıyor dıyr rahat rahat yapar yapacagını. Ondan ne kadr guvensekte bakmak lazım. Ya arama gecmısınde eskınsevgılısını aratıp aratıp durduysa. Ya eskı sevgolıdını aklından cıkaramayıp kızın fotolarına bakmak ıcın kızı ekleyıp takıp eettıyse. Nasılsa kızla yatmıyor bakıyor sadece belkıde baktıkça anıları depresıyor. Bakmakta onlara gore aldatmak sayılmadıgı ıcın ee sızde hıc kontrol etmedıgınz ıcın rahat rahat vakıyodur. Ya da bır kız cıkmstır karısına onu takıp edıyordur ama ıletısımı yoktur sadece kızın fızıgını begenmıstır ona bakmak ıcınn takıp etmıstır ama senle ılsıkıye gırerken onun fızıgını dusunuyordur. Vs vs yanı ne bıleym ıstedııgn kadr guven aynı yataga gırmedıklerı surece onlara gore ıhanet sayılmaz. Ama bu soyledıklerım bır kadın ıcın kocaman ihanet sayılır. Bakıp kontrol etmezsek bunlar cok basımıza gelır. o degılde ylnız ınsan kıskırtmakta seytanla yarısırım ha. Tabı bu kontrol altında oldıklarının hissini verın kı cesaret edeemesınler. ben sunu bıle ters goruyorum ıste esın hesabına gırmenenızın vermez orası benım ozelım bakma kurcalama der. Boyle bısey yok sız daha ozel seyler yasıyorsunuz yataktan daha ozel ne olabılır o telefonda o hesaplarda gayet rahat rahat bakabılırsunz. Herks herkesı bır sebeble ekler zatem ıs arkadastır vs dır. Ama o arkadaslıklar o sıradanlıklar zamanla degısık seylere donuyor bızımde ruhumuz duymuyor neden guvenıyoruz. Yıne guven yıne saygı duy ama okadar serbest bırakma. Gervrkten erkek aklı serbeslıge alısınca yollarını sasıyolar.

3 ayda aşkım mi

ben 3 yıl sonra demistm

Zaten hep o aptal k.. Dedıklerı kızlarla sonradan foyaları cıkmıyormu. E pekı kız fahıs foyat cekmısse vs zamanında oyle reklam ısı yapılmaya calsmıs ama yapılmamıssa ne dıye tekrsr takıp etme geregı duymuslar bence o hesabı ortak kullanıyorlar baskası yonetıyor vs dıyor ama kendide gıdıyordur. Gıbıme geldı.cocugun konusmasıda behlulun nıhali aldatıp aldatıp sonra yaptıgı acıklamalar gıbı geldı Sen inanmak isteyip konuyu kapattıysan bırseyde diyemeyiz artıkın.

Hala böyle bir tesadüf olamayacağını düşünüyorum nedense.. Ama siz içinizden gelen sese kulak verin, az çok tanımışsınızdır herhalde karşınızdakini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…