- 11 Kasım 2024
- 1.021
- 2.302
- 48
- 34
- Konu Sahibi mavibeyazu
-
Sevgilinize üzülüyorum ya, yakın zamanda "terkedildim nasıl atlatabilirim" adlı konunuzla geleceğinize eminim.herkese merhaba içtenlikle bana yardımcı olur musunuz? Erkek arkadaşımla güzel giden bi ilişkimiz var bu zamana kadar bir sorun yaşamadık hiçbir tereddütüm olmadı. Konuya geleyim arada sırada yakın erkek arkadaşıyla PUBG oynuyorlardı bende istemedim ortamı sevmediğim için her neyse ben böyle diyince tamam oynamıyorum dedi hatta sildim falan dedi bugün telefonda konuşurken arkadası yanındaydı oyun sesi geldi ben oynamıyorum o oynuyor dedi bende şüphelendim adını soyadını girince hesabı çıktı ve ikisi bir iki el oynamış baktım kız falan yok hep erkekler var ama benim güvenim sarsıldı akşam buluşacağız ve yüzüne karşı konuşmayı düşünüyorum nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz
O zaman durum daha vahim. Üzüldüm.Eğitim kurumunda Müdür olarak çalışıyorum bütün gün evde oturmuyorum merak etme
Aynen öyle akşam nasıl yaklaşım sergileyim sizceBırakın oynasın o kadar alanını kısıtlamayın. Ama yalan söylemesi benimde canımı sıkardı sonuçta küçükte olsa yalan
annesi misiniz oyunu yasakliyorsunuz?Konu bana yalan söylemesi sildim deyip
Güzellikle konuşun bence, yalan söylemenin güveninizi kırdığını açıkça oynuyorum deseydin bu kadar tepki vermezdim falan diye… ama dediğim gibi sizde çok müdahale etmeyin artık sadece yalan istemediğinizi söyleyinAynen öyle akşam nasıl yaklaşım sergileyim sizce
O zaman bana oynamıyorum demicekti yalan konuşmayacaktı düzgünce oynuyorum deseydi zaten konu kapanırdı yalana başvurmasına tepkim
Yav he he, konu yalan söylemesiKonu bana sildim deyip yalan söylemesi aslında
He biz de inandik konuyu kapatacaginiza.O zaman bana oynamıyorum demicekti yalan konuşmayacaktı düzgünce oynuyorum deseydi zaten konu kapanırdı yalana başvurmasına tepkim
Bence tuvalet cezası verin. Tuvalete kapatın.
İnsanlara böyle onu yapma, bunu oynama rahatsız oluyorum falan derseniz yalan soylettirirsiniz. Bu kadar müdahaleci olmayın. Ben de oyun oynarım bazen yada bomboş işler yaparım eşim bazen laf eder bu boş hobilerime o kadar sinir olurum ki. Yani ya kavga edilecek ya da zorla yalan soylenecek. Durum böyle.Konu bana yalan söylemesi sildim deyip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?