- 5 Haziran 2025
- 16
- -47
- 1
- 26
- Konu Sahibi mavibeyazu
-
Konu bana yalan söylemesi sildim deyipkız çok saçma konu oynasın nolcak
Büyü mesela biraz ya ay adamın yerinde olsam ayrılırım gidersin ya bu ne böyleherkese merhaba içtenlikle bana yardımcı olur musunuz? Erkek arkadaşımla güzel giden bi ilişkimiz var bu zamana kadar bir sorun yaşamadık hiçbir tereddütüm olmadı. Konuya geleyim arada sırada yakın erkek arkadaşıyla PUBG oynuyorlardı bende istemedim ortamı sevmediğim için her neyse ben böyle diyince tamam oynamıyorum dedi hatta sildim falan dedi bugün telefonda konuşurken arkadası yanındaydı oyun sesi geldi ben oynamıyorum o oynuyor dedi bende şüphelendim adını soyadını girince hesabı çıktı ve ikisi bir iki el oynamış baktım kız falan yok hep erkekler var ama benim güvenim sarsıldı akşam buluşacağız ve yüzüne karşı konuşmayı düşünüyorum nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz
Farkında mısınız sildim deyip yalan söylediBüyü mesela biraz ya ay adamın yerinde olsam ayrılırım gidersin ya bu ne böyle
Konu bana sildim deyip yalan söylemesi aslındacanım bence bunaltma bırak oynasın ne olacak. sadece kısıtlama koy mesela sadece arkadaşıyla oynasın yabancı almasınlar aralarına. benim eşim de bekarken oynardı oynama demek yerine girdim ben de oynadım onlaartık yalvarıyor gel beraber oynayalım diye gir kendin oyna diyorum
Erkek arkadaşının yerinde olsam ; sen kavga çıkarma söylenip mod düşürme gibi gibi nedenlerle yalan söylemek yerine, "mavibeyazsu'cum bu benım kendime ayırdığım alanım ve karışmanı istemiyorum"derdim. Siz de herhangi bir şey hakkında" yasak "koymadan önce bir düşünün bu benim haddime mi ? Ben annesi miyim , benim için sildi egosu olmasa da olur.herkese merhaba içtenlikle bana yardımcı olur musunuz? Erkek arkadaşımla güzel giden bi ilişkimiz var bu zamana kadar bir sorun yaşamadık hiçbir tereddütüm olmadı. Konuya geleyim arada sırada yakın erkek arkadaşıyla PUBG oynuyorlardı bende istemedim ortamı sevmediğim için her neyse ben böyle diyince tamam oynamıyorum dedi hatta sildim falan dedi bugün telefonda konuşurken arkadası yanındaydı oyun sesi geldi ben oynamıyorum o oynuyor dedi bende şüphelendim adını soyadını girince hesabı çıktı ve ikisi bir iki el oynamış baktım kız falan yok hep erkekler var ama benim güvenim sarsıldı akşam buluşacağız ve yüzüne karşı konuşmayı düşünüyorum nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz
Ama sen adamı yalan söylemeye sürüklüyorsun. Silmem dese kavga çıkaracaksın. Bu kadar sık boğaz edersen adamı yalana itersin. Ben de PUBG oynuyorum nasıl bir ortam var sanıyorsunuz ki? Benim zevk aldığım şeylerden biri oyun oynamaktır. Erkek arkadaşım buna karşı çıksa vereceğim cevap çok nettir. Karşındaki insan senin sevgilin. Kölen değil. Bence sen bütün gün başı boş evde oturuyorsun işin gücün yok neye saracağını bilemediğin için sevgiline sarıp duruyorsun.Konu bana yalan söylemesi sildim deyip
bacım erkek ya erkek dürüstümü var bunların o yüzden belki güvenin kırıldığı için konuşabilirsin ama bi oyun için bu kadar büyütme benceKonu bana yalan söylemesi sildim deyip
Evet güvenim kırıldığı için konuşacağım zaten teşekkür ederimkız çok saçma konu oynasın nolcak
bacım erkek ya erkek dürüstümü var bunların o yüzden belki güvenin kırıldığı için konuşabilirsin ama bi oyun için bu kadar büyütme bence
Eğitim kurumunda Müdür olarak çalışıyorum bütün gün evde oturmuyorum merak etmeAma sen adamı yalan söylemeye sürüklüyorsun. Silmem dese kavga çıkaracaksın. Bu kadar sık boğaz edersen adamı yalana itersin. Ben de PUBG oynuyorum nasıl bir ortam var sanıyorsunuz ki? Benim zevk aldığım şeylerden biri oyun oynamaktır. Erkek arkadaşım buna karşı çıksa vereceğim cevap çok nettir. Karşındaki insan senin sevgilin. Kölen değil. Bence sen bütün gün başı boş evde oturuyorsun işin gücün yok neye saracağını bilemediğin için sevgiline sarıp duruyorsun.
O zaman bana oynamıyorum demicekti yalan konuşmayacaktı düzgünce oynuyorum deseydi zaten konu kapanırdı yalana başvurmasına tepkimKızım hastaysan git doktora tedavi ol.
Oyun oynamasına karışamazsın. İlişki, flört vs dediğiniz bu değil zaten..
Sanki adam köprü altında kadın satıyor muamelesi nedir yahu.
Birde akşama gidip hesap soracakmış yüzüne vuracakmış.
Adamın aklı varsa ayrılır senden.
Konu bana sildim deyip yalan söylemesi aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?