Güvenim sarsıldı

İlişkide çok yorucu birisiniz eğer böyle davranmaya devam ederseniz fazla naz aşık usandırır hesabı sevgiliniz sizden soğuyacaktır. Böyle davranmaya devam ederseniz hayatınıza giren erkekler için de aynı şey geçerli. Velisi değilsiniz bu kadar kontrol etmek tavır yapmak normal değil. Bir katlanır iki katlanır artık üçüncüde duygusu kalmaz benden söylemesi.

Ay bende oynuyorum ne varki bağımlılık yapıyor sizden korkmuş yalan söylemiş adam oyununada karışmayın ya bu kadar da değil saçma şeylerle baş ağrıtıyorsunuz

Bende çocuğuma aynen böyle tembih ediyorum, yabancılarla oynama ws diye

O zaman bana oynamıyorum demicekti yalan konuşmayacaktı düzgünce oynuyorum deseydi zaten konu kapanırdı yalana başvurmasına tepkim
adam size onu bunalttığınız için yalan söylüyor doğru değil ama siz kendinize yalan söylüyorsunuz, sizinki daha tehlikeli. Siz inandınız mı bu yazdığınıza cidden? Düzgünce oynuyorum dese konuyu kapatacak olan insan zaten başta böyle bir konuyu açmaz/oyun oynamasını yasaklamaz. Adama katılmadığım kısım şu oldu, ben olsam size yalan söylemekle uğraşmaz direkt güle güle derdim
Bir de ben şunu da anlayamıyorum, ben bir adama böyle davransam ve bana "sen kimsin" demese içimden "bu adam ya salak ya *msalak ya da kendisine saygısı yok" diye düşünüp soğurdum. esonuç olarak ya kontrol freak bir insansınız da ya hastalıklı/takıntılı bir güven sorununuz var, iki türlü de terapi alın

Sen, sevgilinin oyun oynamasına değil, oyunda kızla oynamasına takılmışsın ve zaten güven sorunu varmış. Bekarken ben de bir kaç oyun oynadım ama fanatik derecede değil şu an isimleri bile aklıma gelmiyor boşluk varsa öylesine girerdim ama kimseyle aşna fişne yapmadım. Zaten oyunda aşk aramaya girmemiştim. Bildiğin oyun konuşmaları oluyordu yani. Adamlar evliymiş, sevgilisi varmış vs. Sorduğumu bilmem oyun oynadığım kişinin özel hayatı, gerçekten kim olduğu çok umrumda değildi. Zaten öyle aşırı takılan bir tip değildim.

Bunun dışında şimdilerde asker ve polisler o oyunu farklı amaçla kullanıyor bunu biliyorum çevremde aldatılma hikayeleri duydum ama bununda oraya giren kızla alakası yok sevgilin güvensiz biriyse her türlü yapar yani.

Adam sadece oyun oynuyorsa bu kadar darlamayın güvenmiyorsanız devam etmeyin ilişkinize çünkü hiç bir kadın sevgilinizin gönlü yoksa onu ayartamaz. Eşim mesela bazen online okey oynar zaten çok zamanı olan birisi değil masaya bir kadın oturduysa buna takılmam hiç aklıma bile gelmedi elinde o kadar imkan varken oyuna kadar düştüyse sorun oynadığı kadında değil eşimdedir. Kimle oynuyorun peşine düşmüşsem o adamla evli olmamam lazım.

Kizlarla oynamiyormus ki adam, erkek erkege oynuyorlarmis.

arada sırada yakın erkek arkadaşıyla PUBG oynuyorlardı

baktım kız falan yok hep erkekler var

+1
Haddini bilmezlik, karşıdakini yönetme çabası, ego tatmini için her şeyine müdahale edip bir de üste çıkmak.
Sizin gibi tiplerle ilişki sürdürenlerde sorun bence.

Bence siz ilgi seviyorsunuz sırf insanlar sinirlenip saydırsın diye açıyorsunuz bu konuları yoksa müdürüm diyen birinin böyle olmasını kabul edemiyorum ben.
Aynı fikirdeyim, üstelik bir eğitim kurumunda müdürlük yapan birinin bu kadar 15 yaş altı çocuk gibi davranması inanılır gibi değil... Çok vahim

Kizlarla oynamiyormus ki adam, erkek erkege oynuyorlarmis.
Şu kısımda yazmış ya kız yoktu erkeklerle oynamış diye ona istinaden yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…