- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Söyleyeceği şeyler gerçek dışı olduğu ve ispatlayamayacağı için size birşey olmaz kendi başına çorap örer.Kpss den yüksek bir puan aldım. Ancak daha onceden konusmadigim gorumcem sağda solda intikamımi alacağım tarzı laflar ediyormuş. Bana iftira atıp , güvenlik soruşturmasinda elenmemi sağlayabilir mi sizce ?
Sağlayamaz. İddia sahibi ispatla yükümlüdür. Koca kurum görümce lafıyla hareket ediyorsa bitmişizdir.Kpss den yüksek bir puan aldım. Ancak daha onceden konusmadigim gorumcem sağda solda intikamımi alacağım tarzı laflar ediyormuş. Bana iftira atıp , güvenlik soruşturmasinda elenmemi sağlayabilir mi sizce ?
Ama soruşturma sonuclanana kadar da iş işten geçer.Kurumlar onun bunun lafıyla iş yapmaz merak etmeyin.benim eşim 8 yıldır çalışıyor.kendini bilmez bi adam hem müdürüne hem eşime iftira attı malum örgütten diye.soruşturma geçirdi.çok şükür birşey çıkmadı.çünkü gerçekten iftiraydı.
iftirasini kanitlamasi gerekir kanitlayamazsa kendisi suclu durumuna duserKpss den yüksek bir puan aldım. Ancak daha onceden konusmadigim gorumcem sağda solda intikamımi alacağım tarzı laflar ediyormuş. Bana iftira atıp , güvenlik soruşturmasinda elenmemi sağlayabilir mi sizce ?
Yok canim gecmez merak etme. Utanmiyolar hic ya. Sen kalbini ferah tut. Cok titizlikle yapilan bir arastrma bu.Ama soruşturma sonuclanana kadar da iş işten geçer.
Ya saçmalamayın.iş işten filan geçmez rahat olun.Ama soruşturma sonuclanana kadar da iş işten geçer.
Hayret ediyorum insanlara, içleri ne kadar kötü hatta kapkara resmen kapkara. Nefret de etse bi insanın rızkına mani olmak, hakkıyla alacağı bişeyi iftiralarla engellemek bu kadar kolay mı? Hayır bence de istediği iftirayı atsın kimse onu sallamaz ama bunu düşünebilmesi bile onun insani durumunu gösteriyor.Kpss den yüksek bir puan aldım. Ancak daha onceden konusmadigim gorumcem sağda solda intikamımi alacağım tarzı laflar ediyormuş. Bana iftira atıp , güvenlik soruşturmasinda elenmemi sağlayabilir mi sizce ?
Kpss den yüksek bir puan aldım. Ancak daha onceden konusmadigim gorumcem sağda solda intikamımi alacağım tarzı laflar ediyormuş. Bana iftira atıp , güvenlik soruşturmasinda elenmemi sağlayabilir mi sizce ?
Hicbisey olmaz takma kafanaKpss den yüksek bir puan aldım. Ancak daha onceden konusmadigim gorumcem sağda solda intikamımi alacağım tarzı laflar ediyormuş. Bana iftira atıp , güvenlik soruşturmasinda elenmemi sağlayabilir mi sizce ?
Geçmiş olsun ne kadar sürdü soruşturma, bir de karsı tarafa tazminat actınız mıKurumlar onun bunun lafıyla iş yapmaz merak etmeyin.benim eşim 8 yıldır çalışıyor.kendini bilmez bi adam hem müdürüne hem eşime iftira attı malum örgütten diye.soruşturma geçirdi.çok şükür birşey çıkmadı.çünkü gerçekten iftiraydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?