Arkadaşlar ilk kez duyduğum bir şeyi size sormak istiyorum. Fikri olan, yaşayan,bilen varsa çok sevinirim.
Bekar iken sevgili ile nişanlı ile otelde kalmış olmak olumsuz sonuç doğuröasına neden olur mu? Otel kayıtları, güvenlik soruşturmasında sıkıntı yaratıyor mu? İlk duyduğumda bana saçma geldi. Fakat burda birkaç kişinin konu açtığını gördüm daha evvelden. Fikri olanlar cevaplara sevinirim
Ne zaman atandınız acaba? Benim adliye mülakatı, sıkıntı olur mu diye kafama takıldı iyice stres yaptımHep öyle bir söylenti var ama öyle birşey yok bildiğim kadarıyla. Ben bekarken ve nişanlıyken şehir dışında otellere gittim eşimle, olumsuz sonuç almadım.
Bu konu neden hortladı insanlar arasında peki? Bana da çok saçma geldi çünküDaha önce açıldı bu konu çok kereler hepsinde de sorun olmuyor dendi
Ne zaman atandınız acaba? Benim adliye mülakatı, sıkıntı olur mu diye kafama takıldı iyice stres yaptım
Öyle mi adliyede hangi pozisyonda çalışıyorsunuz acaba?Geçen sene atandım ben de adliyedeyim. Sıkıntı yok rahat olun
Ben de ilk duyduğumda öyle dedim ama araştırın a baya kişinin sorduğunu gördüm :)Daha neler
Öyle mi adliyede hangi pozisyonda çalışıyorsunuz acaba?
Kim hortlattı güncel konular arasında var mı ki?? Siz açtınız aylardan sonra ilk kezBu konu neden hortladı insanlar arasında peki? Bana da çok saçma geldi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?