Güvenlik soruşturması

Sindyyrey

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
525
361
18
32
Arkadaşlar ilk kez duyduğum bir şeyi size sormak istiyorum. Fikri olan, yaşayan,bilen varsa çok sevinirim.
Bekar iken sevgili ile nişanlı ile otelde kalmış olmak olumsuz sonuç doğuröasına neden olur mu? Otel kayıtları, güvenlik soruşturmasında sıkıntı yaratıyor mu? İlk duyduğumda bana saçma geldi. Fakat burda birkaç kişinin konu açtığını gördüm daha evvelden. Fikri olanlar cevaplara sevinirim

Hep öyle bir söylenti var ama öyle birşey yok bildiğim kadarıyla. Ben bekarken ve nişanlıyken şehir dışında otellere gittim eşimle, olumsuz sonuç almadım.

Daha önce açıldı bu konu çok kereler hepsinde de sorun olmuyor dendi

Hep öyle bir söylenti var ama öyle birşey yok bildiğim kadarıyla. Ben bekarken ve nişanlıyken şehir dışında otellere gittim eşimle, olumsuz sonuç almadım.
Ne zaman atandınız acaba? Benim adliye mülakatı, sıkıntı olur mu diye kafama takıldı iyice stres yaptım

Benim bildiğim kadarıyla öyle bir şey soruşturmuyorlar. Kendinde veya yakın ailede tutukluluk olmuş mu veya sıkıntılı yerlerde çalışmış mı diye bakılıyor. Birşey çıksa bile yine de işverenin insiyatifine kalmış işe alıp almamak

Mesela eşim devlet kurumunda çalışıyordu yanlarına asistan alacaklardı soruşturuldu kızın kardeşi fetö üniversitesinde çalışmış önceden o çıktı, işten çıkma tarihine baktılar darbeden önceymiş falan kız işe alındı.

otellere bakarlarsa kimlerin otelinde kalmissiniz diye bakarlar malum örgutle alakasi olan oteller sureklimi gitmissiniz ne kadar kalmissiniz bakacaklarsada buna bakarlar yani kimle kaldiginiza degil
guvenlik sorusturmasinda ozel hayatinizda ne yapmissinizdan ziyade her hangi bir orgute uyelik varmi yakin akrabalarin adli suçlari sizin adli suclariniz her hangi bir parti uyeliginiz varmi bunlar arastirilir
emniyet ve tsk da yakin akrabalarda intihar vakasi varmi diye bakilir di onceden artik bakmiyorlar sanirim
evlilik disi ayni evde yasamak sıkınti diye biliyorum

fikrim yok ama mantık yürütsem kaldığınız kişiyle ilgili olumsuz bir durum varsa - örgüt üyeliği vs gibi - o etkileyebilir. sorunsuz bir vatandaşsa zannetmem sorun olacağını.

Ya boyle bazi şeyleri biri ortaya atiyor. Sonra kulaktn kulaga herkes gercek sanıyor.

Sevgilisiyle otelde falan kalip guvenlik sorusturmasindan gecen cok kisi var tanidigim. Ki yakin tarih sayilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…