Güvenlik soruşturması

Atandınız mı? Benim tek kişi ile var genelde gezi yerleri kapadokya vs.

Birden fazla sevgilisiyle otelde kalan arkadaşım, muhafazakar bir polisle bakireymiş gibi evlendi. Öyle bir veritabanı olsa bu izdivaç olmazdı diye düşünüyorum.
Emniyete gidiyor aslında otel kayıtları. 5 yıl kadar da saklanıyor. Demek ki bakmamış ya da onemsememis arkadaşınızın eşi.

ya aynı konu durup durup hortluyor mu?
2 kez güvenlik soruşturmasından geçtim. Otelde ahlak masası baskın yapmadıysa sorun falan olmaz. Niye olsun? Yetişkin bireylerin evlilik dışı yaşadığı ilişkiler bir suç ile bağlantılı olmadığı sürece devleti alakadar etmiyor. Kanunen edemez de. Özel Hayat Gizli ve Dokunulmazdır. Merak etmeyin.

Üst düzey bir memur olmayacaksanız sıkıntı çıkmaz kanımca ama hakim savcı kaymakam vs. olacaksanız bilemiyciiim

Emniyete gidiyor aslında otel kayıtları. 5 yıl kadar da saklanıyor. Demek ki bakmamış ya da onemsememis arkadaşınızın eşi.

Evet. Fakat bu kayıtlar sadece TCKN olarak gidiyormuş. Hangi odada kimin kiminle kaldığının kaydı sadece ilgili otelde oluyormuş. Emniyet sadece GBT sorgulaması yapıyormuş. Ahlaki açıdan böyle bir şey yapılması zaten manasız. Yasalarımız nikahsız birliktelikleri suç saymıyor neticede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…