• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜVENMEDİĞİM BİR ADAMLANEREYE KADAR?

GUZEL_GUNLER_NEREDELER

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
144
44
13
42
Kocamla kısa bir süre içinde evlendik.30 yaşında bir yuvam olur, bir çocuğum olur niyetiyle. eşim iyi birine benziyor,mutlu oluruz demiştim, amaç tamamen mutlu bir yuva idi, iki tarafta birbirine aşık değildi, sadece hoşlanıyorduk o kadar.

şiddet görmüyorum, hakaret ikimiz de birbirimize ederiz, ben biraz sinirliyim açıkçası, çabuk parlarım,o çok sinsi, dışarıda nazik, evde bana sert çıkışları olabiliyor.sinsilik var biraz...bende neyse içim hepdışımda...

ne yazıkki mutlu değilim.sebep mi?hiçbir zaman arkamda olmadı, yanımdaolduğu zamanlarda da başa kakar, 'işte o olayda arkanda oldum, şirketin en üstüne şikayet ettim adamlarla senin yüzünden kötü oldum'diyebiliyor, ya da kotum defolu idi geçende, eşim bana diyor ki 'kasaya ben söyliyim, sen şimdi kavga edersin'diyor.iş yerinde mobbinge uğradım hem de gebe iken, çalışamadığım için hakaret ediliyordui her gün ağlıyordum, eşime dert yandım, o olayda da ben ugüngeçimsiz oldum,oysa ben mağdurdum, bri grup üzerime geldi...
Kısacası eşim ona ne söylediysem, ben haklı isem bile bana karşı kullandı, ben mağdur olduğumda bile.

bugünkü olaya geçiyorum, büyük bir x mağazasındayız, eşimin iş yerinden verilen çeklerle alışveriş yapıyoruz, eşim fatura 500 lira tuttu dedi, ne aldık ki dedim, bir faturaya bakıyım, baktımki indirimde olan makyaj ürünlerini tam fiyattan geçmişler,60 lira kadar zarar var,kasaya gittim, sakince
ben:'faturada yanlışlık var'
kasiyer:nasıl bir yanlışlık
ben:şu ürünlerin fiyatı şöyle olmalı
kasiyer:bir de çekle aldınız,şimdi nasıl düzeltilecek, sonra faturaya baktı, altta totalden düşmüş dedi
(başından savıyor)
ben:hesap makinası verebilir misiniz
ben hesaplarken
eşim 'benim iş yerinden ahmet kasada, tam bir dedikoducu, şimdi eşi cıngar çıkardı der, seni kötü anlatır, iş yerime yansır, gel şu adamlar gitsin, öyle gidelim.'
kasaya gitti, ben oğlanı arabayla dolaştırıyorum,çocuk huzursuz,altına yapmıştı, zaten üstü başı batmıştı,çokkötü durumdaydık, biraz tur attım baktım eşim gelmiyor,kasaya gittim:
kasiyer hatayı düzeltmeye pekisteksizdi,yüzü tavrı konuşması nasıl desem suratsızdı,üstelik yalancı, totalden düşmüşdiyor başından savıyor,
gittimeşimin yanına, eşimin iş arkadaşı da kasada, konuşmuyorlar
-müşteriye böyle davranılmaz, hatalısınız, hani totalden düşmüştü????
bekletildik, bayağı bayağı sinirler gerildi,
kadın bana o kadar hadsiz davranırken ve patır patır cevap verirken kocam suskundu.Oysa arkamda olmalıydı, kadına diyebilirdi hemhatalısın hem de hadsiz, demedi.
neymiş ben haksızmışım, kadın suratsız değilmiş, iş yerinde dedikodusu olacakmış, arkamda bile olmadı, yanımda bir erkek varmış gibi hissetmiyorum, ona güvenmiyorum, ev arkadaşından öte değiliz, oysa o kadar muhtacım ki güvene sevgiye....
şimdi burada kim haklı, ben bu adamla nereye kadar yapabileceğim bilmiyorum, güvenmediğim hatta artık sevmiyorum da bu kadar olaydan sonra, sevmiyorum güvenmiyorum ama aynı evde yaşamak zorundayız

Son düzenleme:
O adamla ayni evde yasamaya mecbur degilsiniz. Hayatinizi bosa gecirmeye de mecbur degilsiniz.
Hersey sizin elinizde emin olun. Bu adamdan koca olmayacagi bariz. Siz mutlu bir anne olmak icin elinizden geleni yapin.

1
O adamla ayni evde yasamaya mecbur degilsiniz. Hayatinizi bosa gecirmeye de mecbur degilsiniz.
Hersey sizin elinizde emin olun. Bu adamdan koca olmayacagi bariz. Siz mutlu bir anne olmak icin elinizden geleni yapin.
bu olayda siz napardınız, bir koca ne yapmalı sizce

Hiç kendini zorlama madem kendi.ayakların üzerinde durabilen bi bayansın ona muhtaç olduğunu falan hıssetrme erkekler çok benciller ihtiyacın olduğunu hissertikleri anda kendilerini mücevher zannedıolar. Onu takmamaya başla kendince bişeyler yap belki unuttuğu eşini hatrlar. Çok geçmiş olsun

Çok fazla haklılık iddia ediyorsunuz ya da yaşadığınız şeyleri fazlaca mı dramatikleştiriyorsunuz acaba?
Evliliğinizde bir sorun göremedim ben eşinizin yapısı bu.

Pardon ama korunup kollanmanızı gerektiren bir durum yok bence... Bi fatura hatasının düzeltilmesi için gerekeni yapacak güçte bi insansınız. .. üstesinden gelebileceğiniz durumlarda neden muhtaç rolüne bürünmek istiyorsunuz tuttuğunu koparan biri olduğunuzu göstermek yerine?

1

bu olayda siz napardınız, bir koca ne yapmalı sizce
Ozellikle Calisiyorsan ayaklarinin ustunde durabiliyorsan ayrilmalisin eger sevgi guven saygi vs yoksa zorlamanin alemi yok. He calismiyorsan da zaten o cocuguna bakmak icin nafaka vermek zorunda. Maddi yonler bir sekilde hallolmus olacak . Sen de manevi olarak huzurlu olmak icin evladin icinde ayni zamanda ayrilmani mantikli buluyorum. Sen ona mecbur degilsin. Siz cocugunuzla Evinizde yasamaya devam edin duzeninizi bozmayin.

Pardon ama korunup kollanmanızı gerektiren bir durum yok bence... Bi fatura hatasının düzeltilmesi için gerekeni yapacak güçte bi insansınız. .. üstesinden gelebileceğiniz durumlarda neden muhtaç rolüne bürünmek istiyorsunuz tuttuğunu koparan biri olduğunuzu göstermek yerine?

Sonra da kadınlar neden değer görmüyor ?
Biz kendimizi aciz görürsek olacağı bu .

Benim eşim de böyle uzatmaları sevmez, geçer gider; ben irdelemek istersem de başımızın gözümüzün sadakası olsun gel gezmemize devam edelim der. Yani kimi erkeğin huyu budur. Sokağa 60-70 lira atmak gibi gelmez onlara.
Ha kadın sizin üstünüze yürüseydi, dövmeye çalışsaydı da eşinizin tavrı böyle olsaydı haklısınız. Ama öyle olmamış. Bence bunun için bir insanı silip atmak garip.
Başka sıkıntılarınız varsa, soğumuşsanız bilemem. Ama eşinizin kendince sebebi de varmış, iş arkadaşı.

Pinpirikli koca da hic cekilmez. Iste evleneyim de ne olursa olsunun hazin sonu. Klise laf ama olan hep cocuga oluyor. Asksiz evliligin bahtsiz meyvesi.
Mutlu degilsen bosan. Bu kadar net..

Çok fazla haklılık iddia ediyorsunuz ya da yaşadığınız şeyleri fazlaca mı dramatikleştiriyorsunuz acaba?
Evliliğinizde bir sorun göremedim ben eşinizin yapısı bu.
bu sadece birörnek, hep dışarıdaki adamı tutuyor, bana kavgacı diyor,sankihayat arkadaşı değilde düşman gibi, bir birolma durumu yok, ikimiz de ayrı yollarda yürüyoruz

Back
X