Güvenmekte Suç Oldu

erkek arkadaşının güvenini sarsıcak bişey mi yaptın veya yakaladı mı ki güvenemiyor sana canım.

Hayır canım nereye gitsem haber veriyorum, ne yesem içsem söylüyorum kaldıki çoğu yere annemle giderim. Daha ne yapayım anlamadım

Hayır canım nereye gitsem haber veriyorum, ne yesem içsem söylüyorum kaldıki çoğu yere annemle giderim. Daha ne yapayım anlamadım

niye bu şekilde davranıyor,çözemedim doğrusu peki kendisine sordun mu bu durumu neden bana karşı böylesin diye canım?

konu yu tam okuyamadım ama anladığım kadarıyla güven duymuyo sana sanırım bişi mi geçti aranızda

Nasıl yani?
Nasıl katlanıyorsun tüm bunlara?
Adam resmen kompleksli, özgüvensiz farkında değil misin?
Kişi kendinden bilir karşındakini.. Bu adam sana güvenmiyorsa kesin bir haltlar karıştırıyordur diye düşündüm ben..
Bu kıskançlık falan değil resmen kötü niyet!!!

bence senın yaptgn bı hatadan kaynaklı deıl bu durum.erkek arkdsn paylasamaya tahammulu olmayan bırı sanırım.senı sdce kendıne saklamayı ıstıo.o senın tum dunyan olmalı,onun gozunde.bı arkdsa bı dosta vs ıhtıyc duydgnda sdce onun kapısını calmalısın..ne yazık kı sevgısını bencıllıge donustrmus durumda.ama bence atlatabılrsınz,tabı burda ıs sana dusuyo.bırak sınır krızı gecırsın bagrsın cagrsn.o an dekı sen nzmn sakınlesp bnı dınlemeye ve empatı yapabılmeye baslıcksın ıste ozmn bende senınle sorunlarımızı cozebılmek adına bır adım atıp knusucm.

Gerçekten tamamen restimi çektim. Hatta lale ablanın dediği gibi bende aynısını ona söyledim. o zaman sen bi haltlar karıştırıyosun dedim. Ama size tuhaf bişey söyleyim ben ondan şüphelendikce adam mutlu oluyo. Yani benim şüphelenmemem onda bişeylerin ters gittiği imajını yaratıyo endese allah allah anlamadım ben de... Ama artık kesin kararlıyım arkadaşllarım olmasına karışamayacak.

bazı erkeklere gore kıskanmayan kadının sevgısınden suphe edılır.ne yazık kı bu goruse sahıp erkekler var.o yuzden sen suphe etmedgnde ya senın onu gozden cıkardgnı dusunuyodur ya da sevgınde bı azalma oldgnu.

Evet böyle söyledi. Ben gözüme başkasını kestirmişim, başkasından hoşlanıyormuşum. Ya bide şöyle bir olay oldu. Bize faturalar 1 gün arayla gelir. Bir gün su elektrik geldi, diğer gün internet ve telefon geldi. Ve bizde 2 gün üst üste fatura yatırdık. Hatta fatura yatırmaya giderkende sürekli konuştuk telefonda. Ondan bile şüphelendi. Zaten en çok ondan şüphelendi

valla sana tavsiyem,eger sevıyosan ona bı sans dha ver ama tabı bı umut goruyosan ıletısım kurabılcgnze.cnku sakınlesmelı ve karsılklı knusabılmelısınz.ne sen tamamen onun ıstdgı gbı bırı olablrsn ne de o tamamen senın ıstdgn gbı bırı olablr.bu durumda bırbrnızın sıvrı taraflarını torpuleyerek ortada bulusabılmelısınz.ama dıyorum ya senı dınleyebılmesı lazım.yoksa rest cekıp hadı bye bye demek her ılıskıde kolaydır hangımız bunu yapmadık kı?ortada gercktn bı sevgı varsa ve senı dınleyebılcgne de ınanıyosan bunlrı soylebılırım sna anck.

İşin kötü yanı kavga sırasında bana bir sürü sorular soruyor tam cevap vercem a demem suuusss sen suuusss ben biliyorum demesi bir oluyor. Vallahi konuşamıyorum hiç..

tatlım,bence ılk once beynını herseyden arındır ve dusun bakalm gercktn sevıyomusun ıstıomusun bu adamı hayatında?cvbın evetse ozmn kolay bı ılskı yasamıcgn kesın fakat su da var ben ınsanlrın bırbrlrını en ii tartısma esnasında tanıdıklarına ınanan bırıyım.cnku o ii zmnlarda takılınan tum maskeler dokulur yuzlerden ve gerck yuzlerı cıkr ortya.o yuzdn aslnda her tartsmanında kotu oldgna ınanmıorm kımse kusura bakmasın.(tabı saygı sınrlrı ıcınde) cnku tartısmakta ıletısımın bı parcasıdır,merkezı olmadıktan snra.
o cok sınrlıyken bısey deme bence bırk sakınlessın soylesın soylesın dursun,sende cok taklma duyduklrına.dha snra sakın bı anında cagr al karsına yuzyuze knsmayı dene,ama soyle bastan,buraya sorunlarımız halletmk ıcın cgrdım snı,yıkıcı degıl yapıcı olabılmelıyız ıkmzde,ılskımızı kurtarmayı ıstıyosak.untma ılskılr kucuk bı bebek gbıdır.onlr kdr bakıma muhtactrlar..
ben genelde pat dıye bırbrnı seven ınsnlrın ayrılmalarını ısteyen bırı degılmdr.cnku gnmzde kadın olsn erkek olsn hemn bı sorun gorunce hhoopp bye deıp cekıp gıdıyo.sonrada cbk tuketılen bı ılskı toplumu olup cıkıyoruz ortaya.o yuzden ayrıl bosver salla gıtsın kelımelerı olmamıstr hıc ılk cumlelerım.(içinden çıkılmaz bi durum olmadıkça)

Çok tuhaf bir durum.
Güvenmeni istemiyor.
Güvenini sarsacak bişey yapmadığın halde güvenmiyor.
Güven fobisi var sanırım.sempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-

Bir de kız arkadaşlarına dahi karışıyorsa bence ilişkinizde çok büyük bir sorun var bence canım.
2 kişilik hayat olur mu hiç.
Tabiki arkadaşlarınla görüşeceksin, kız veya erkek...
İleride evlenirseniz eşe dosta da gitmek istemez o zaman:bbo:

İşin kötü yanı kavga sırasında bana bir sürü sorular soruyor tam cevap vercem a demem suuusss sen suuusss ben biliyorum demesi bir oluyor. Vallahi konuşamıyorum hiç..

İyi ya...
Şimdiden psikolojik şiddet başlamış!
Helal olsun be şu erkek milletine!
Nasıl da oynatıyorlar kızları...
Bu adamı da sevgili yapıyorsun ya bravo!

Şu var ki sevgilim gerçekten işte hayatımın erkeği diyebileceğim birisi. O yani benim için. Onun için seviyorum ve sorunları halletmeye çalışıyorum. Ama ben güvendikce böylkede yapması zoruma gidiyo şimdide ben paronaya olup çıkıyorum

Bir de kız arkadaşlarına dahi karışıyorsa bence ilişkinizde çok büyük bir sorun var bence canım.
2 kişilik hayat olur mu hiç.
Tabiki arkadaşlarınla görüşeceksin, kız veya erkek...
İleride evlenirseniz eşe dosta da gitmek istemez o zaman:bbo:

Aynısını sordum benim tanıdığım gözlemlediğim kişilerle dost olabilirsin diyor

Back
X