• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvenmekte Suç Oldu

Bilmiyorum canım inan bilmiyorum. Ağlamaktan sinirden mahvoldum. Ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim. Ama senin nişanlanın düzelmesine çok sevindim

:nazar:
canım ben inanıyorum ki erkek arkadaşın da aklını başına alacaktır.
evet düzeldi ama düzelene kadar neler çektim ben biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum. sabırlar diliyorum sana her konuda.umarım hakkında hayırlısı ne ise olur..
mutlaka ağlıyosundur üzülüyorsundur üzülme demek de anlamsız.ama sabret canım aklı başına gelsin bakalım bi. eğer geri dönmezse üzülmene değmeyecektir dönünce de herşey yoluna girecektir zatenyerimseniben

Döner mi dönmez mi bilmiyorum. Bi laflar söylüyo kızgınken beni kırdığını farkediyor ama engel olmuyor kendine. Ben ona 1 yıldır daha salak dediğimi hatırlamam düşün canım yaa. Benim hareketlerimden utandığını söyledi. Tamam benimde çok hatalarım var ama bu lafları yüzünden adım atamıyuorum ona

Son düzenleme:
Döner mi dönmez mi bilmiyorum. Bi laflar söylüyo kızgınken beni kırdığını farkediyor ama engel olmuyor kendine. Ben ona 1 yıldır daha salak dediğimi hatırlamam düşün canım yaa. Benim hareketlerimden utandığını söyledi. Tamam benimde çok hatalarım var ama bu lafları yüzünden adım atamıyuorum ona

işte aslında böylesine sen de kötü konuşacaksın ama işte yapamayız biz öylesini:uhm:
canım o kendini fazlasıyla doldurmuş seninle ilgili işte şuan kesin yanında bi erkek var birileriyle görüşüyo bilmem ne diye onun için de olmadıkbi yerden içindeki herşeyi dökmüş..
bence biraz zaman geçsin o da kendini toplar sen de kendini toplarsın.
hem belki de bu süre içinde sen onu istemediğini fark edersin kim bilir.yerimseniben
aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum. tamam ben belki biraz şanslıydım nişanlım düzeldi kısmen de olsa:nazar: ama o surecin çok sancılı olduğunu biliyorum. çok zor bi dönem ben nefes alamadığımı hissediyordum bazen. düşün ki zaman geçtikçe daha da bağlanacaksın ve o huyunu düzeltemezse git gide daha çok üzülmeye ve kendinden ödün vermeye başlayacaksın..
asla ayrıl demem çünkü bilirim insan seviyorsa en sinir olduğu söz ayrıl sözüdür. yani şuan için ayrılmış olsanızda ileri de yine barışacağınızı düşünüyorum ama kendini iyi tart canım. önce kendinden emin ol sonra onun neler yapacağına bakarızyerimseniben

Mesaj attı akşam canım. Annesinin ağzından tabii. Araya annesini katıyor. Bende annesine selam söyleyip konuşmayı bitirdim. Dua ediyodum şu bi kaç gün atmaz msj inş die çünkü çok sinirliyim kırgınım. Hatasını anladığını görüyorum ama neye yarar? Dediğin gibi biraz zaman geçmesi gerekecek bu olayın üzerinden canım.

ayrılmak isteyen sensin. karar veren sensin. telefonları tümden kapatan sensin...

ama mesaj attığında (annesinin ağzından) geri cevap veren de sensin... :olmaz:

ayrıldıysan kararının arkasında dur ve hiç bir şeye cevap verme...

Back
X