Kesinlikle cok doğru söylüyorsunTeşekkür ederim:)
Benim bebeğim de biraz iri bir bebekti.:))
Sezaryen olduğum gün ayılır ayılmaz ayağa kalktım.biliyordum ki kendini ne kadar bırakırsam toparlanman o kadar zor olacak.(daha önceden iki yumurtalık kisti ameliyatı geçmişim var)
Sezaryen sonrası ilk gün çok zor değil ağrı kesicilerden pek hissetmiyorsunuz.ikinci gün biraz zorluyor ama acı eşiğine bağlı.ben çok çabuk toparlandım.hatta ertesi gün taburcu olmayı istedim ve oldum.
Sezaryen sonrası acı,dayanılmayacak bir acı değil.bir de inanın doktorunuz iyiyse ve bebeğinizin size olan ihtiyacını da dikkate alarak neredeyse kendi acınızı hissetmiyorsunuz bile.başkalarının korkunç doğum hikayelerini dinlemeyin. son haftalarınızı sağlıklı huzurlu geçirmeye bakın.siz ne kadar huzurlu olursanız bebeğiniz de o kadar huzurlu oluyor,önemli olan doğumun şekli değil annenin ve bebeğin sağlıklı olması.
Aynen benim bebegim oldu normal dogumlarin yüzde 70 inde oluyormus ama kendi kendine iyileşen birsey bu..Doktorunu dinle. Normal doğumda köprücük kemiği kırılan bebekler duydum
Yanı sıkıntı olmadı mi sonraAynen benim bebegim oldu normal dogumlarin yüzde 70 inde oluyormus ama kendi kendine iyileşen birsey bu..
Zaten bunu dogumdan sonra doktora gitmistik doktor muaynede fark etti bu normal ve zor dogumlarin yuzde 70inde oluyor dedi 4-5 gun o kolunu fazla oynatmayin dedi kendi kendine iyilesir demişti tekrar kontrole goturdugumuzde de sukur iyilesmisti.. simdi 15 aylik 1 saniye yerinde durmuyor bin şukur hic bir sorun yok.. ama bu bende boyle oldu sen genede bebegini riske atma baska bir doktorada git goster ve bence doktorunu dinle.Yanı sıkıntı olmadı mi sonra
Doğumun zor olmuş anladığım kadarıylaZaten bunu dogumdan sonra doktora gitmistik doktor muaynede fark etti bu normal ve zor dogumlarin yuzde 70inde oluyor dedi 4-5 gun o kolunu fazla oynatmayin dedi kendi kendine iyilesir demişti tekrar kontrole goturdugumuzde de sukur iyilesmisti.. simdi 15 aylik 1 saniye yerinde durmuyor bin şukur hic bir sorun yok.. ama bu bende boyle oldu sen genede bebegini riske atma baska bir doktorada git goster ve bence doktorunu dinle.
Gecti cok sukur tesekkurler.. sezaryen olsaydim dedim cunku ben 13 saat sanci cektim ama dogum bitti ayaga kalktim.. ama o sanciyi ikinci kez yasamak istemem yani şuan icin oyle dusunuyorum:) sanada allah kolayliklar versin saglikli bi sekilde ewladini kucagina alirsin inşallah.Doğumun zor olmuş anladığım kadarıyla
Sonrasında Keske bu kadar çekmeseydim Sezeryan olsaydim dedin mi
Cok gecmiş olsun bu ara da
Amin canim insallahGecti cok sukur tesekkurler.. sezaryen olsaydim dedim cunku ben 13 saat sanci cektim ama dogum bitti ayaga kalktim.. ama o sanciyi ikinci kez yasamak istemem yani şuan icin oyle dusunuyorum:) sanada allah kolayliklar versin saglikli bi sekilde ewladini kucagina alirsin inşallah.
Aynen oyle daha fazla takip kendinide bebeğinide yorma.. allah hayirlisi nasil ise onu nasip etsin..Amin canim insallah
Artık hayırlısı ne ise o olsun düşünmek araştırmak fayda etmiyor sonucu değiştirecek durumum yok ki
Hastanenin doktoru değil Canim dışardan gelecek dogumaOzel hastahaneye mi gidiyorsun canim? Ozel hastahanelerde doktorlar sezeryan meraklidir haberin olsun.
Canim sen yinede devlet hastanesine de git. Benimkinin de kafasi hafif buyuktu normal dogumla dogurdum 17 yasindayim zayifimda. Dirayetli ol yeter sen sor baska doktorlara da yinedeHastanenin doktoru değil Canim dışardan gelecek doguma
Devlete gidip sorsam bile orda dogum yapamam kiCanim sen yinede devlet hastanesine de git. Benimkinin de kafasi hafif buyuktu normal dogumla dogurdum 17 yasindayim zayifimda. Dirayetli ol yeter sen sor baska doktorlara da yinede
Canim benim dikislerim hemen hemen bir saat surdu cok dikisli oldum haftalarca oturup kalkamadim ama pisman degilim gecti gittiDevlete gidip sorsam bile orda dogum yapamam ki
Ama emin olmak icin gideceğim yine de
Doktoruma cok güveniyorum aslında
Normal diye diretip 15 dikişle normal dogum yaptim demek istemiyorum
Senin ne kadar dikişin olmustu
Anladım canim cok gecmiş olsunCanim benim dikislerim hemen hemen bir saat surdu cok dikisli oldum haftalarca oturup kalkamadim ama pisman degilim gecti gitti
Hakkinda hayirlisi olsun canimAnladım canim cok gecmiş olsun
Normal dogum tabi ki en sağlıklı olanı bakalım hayırlısı bana nasip olacak mı
Her bünye farklı canimBen de sezeryan oldum.doğum sancısına dayanamayacağımı bildiğim için en başından sezeryan istiyordum.Şimdi ikinci bebeğime hamileyim ve bunu da sezeryan yapacağım inşallah.
Ben baya zayıfım , 3 günde rahat rahat ayağa kalkmış , 1 hafta -10 günde de tamamen iyileşmiştim.
Öyle dayanılmayacak bir ağrısı yok , ilk bir iki gün zor , ben 3.gün evi siliyordum mesela :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?